Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στασινός: Επενδύσεις με εμπροσθοβαρή χρήση 4 δισ. του Πράσινου Ταμείου
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
15/05/2017 · 03:00

Στασινός: Επενδύσεις με εμπροσθοβαρή χρήση 4 δισ. του Πράσινου Ταμείου

Στην πρώτη του συνέντευξη έπειτα από την εκλογή του, για δεύτερη φορά, ως επικεφαλής του ΤΕΕ, ο κ. Στασινός σημειώνει ότι τα κεφάλαια του Πράσινου Ταμείου θα μπορούσαν να αποτελέσουν εγγύηση και να χρησιμοποιηθούν νωρίτερα για την υλοποίηση αναγκαίων έργων που θα δώσουν εργασία σε χιλιάδες ανέργους και τονίζει χαρακτηριστικά: «Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματοποίηση επενδύσεων».

Στην πρώτη του συνέντευξη έπειτα από την εκλογή του, για δεύτερη φορά, ως επικεφαλής του ΤΕΕ, ο κ. Στασινός σημειώνει ότι τα κεφάλαια του Πράσινου Ταμείου θα μπορούσαν να αποτελέσουν εγγύηση και να χρησιμοποιηθούν νωρίτερα για την υλοποίηση αναγκαίων έργων που θα δώσουν εργασία σε χιλιάδες ανέργους και τονίζει χαρακτηριστικά: «Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματοποίηση επενδύσεων».

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ θεωρεί επίσης αναγκαίο να δοθούν φορολογικά κίνητρα για νέες επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ προτείνει τη δημιουργία Ειδικών Αναπτυξιακών Ζωνών, επισημαίνοντας: «Όσοι εμποδίζουν την πραγματοποίηση επενδύσεων δεν στρέφονται κατά των επιχειρηματιών αλλά κατά των ανέργων».

Με την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών αξόνων και σε συνδυασμό με την ανάγκη για θέσεις εργασίας θεωρείται αναγκαίος ένας νέος σχεδιασμός για έργα υποδομής. Βρίσκονται, κατά τη γνώμη σας, σε εξέλιξη σχετικές διεργασίες;

«Κατ’ αρχήν δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι οδικοί άξονες. Υπάρχουν ακόμη τμήματα που πρέπει να παραδοθούν. Δυστυχώς, όμως, το 2017 η απαίτηση για κόψιμο της κορδέλας παραμένει σημαντικότερη από το να παραδοθούν σωστά τα έργα… Υπάρχουν έργα που είναι απαραίτητα και ακόμη δεν έχουν δρομολογηθεί, όπως για παράδειγμα ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ), επεκτάσεις του μετρό, επεκτάσεις της Αττικής Οδού και άλλα. Απαντώντας στο ερώτημά σας θα σας έλεγα ότι, δυστυχώς, δεν φαίνεται να προετοιμαζόμαστε σαν κράτος, με αποτέλεσμα οι τεχνικές εταιρείες, μεγάλες και μικρές, να αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον προβλήματα βιωσιμότητας. Το σημαντικότερο όμως ζήτημα είναι η χρηματοδότηση των έργων».

Ακούμε συχνά για πόρους ή χρηματοδοτικά εργαλεία πέρα από το ΕΣΠΑ.

Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα αληθινή ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Θα πρέπει επομένως να δοθούν φορολογικά κίνητρα για νέες επενδύσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Πλέον δεν υπάρχουν χρήματα όπως τα προηγούμενα χρόνια από τις δημόσιες επενδύσεις ή το ΕΣΠΑ. Θα χρηματοδοτούνται έργα υποδομών με χαμηλότοκα δάνεια από φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, μόνο εφόσον μπορούν να είναι βιώσιμα. Υπάρχουν βέβαια και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία με ανάλογη φιλοσοφία, όπως το πακέτο Γιούνκερ. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση θα είναι η ύπαρξη ώριμων μελετών, μεταξύ άλλων βιωσιμότητας. Σαν ΤΕΕ τον τελευταίο χρόνο κάνουμε διαρκώς εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τους νέους τρόπους χρηματοδότησης των έργων. Την Τετάρτη 14 Ιουνίου π.χ. προγραμματίζουμε εκδήλωση σχετικά με το value engineering».

Το πακέτο Γιούνκερ προϋποθέτει τη συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων, ωστόσο στις υποδομές ο ιδιώτης δεν επενδύει αν δεν συμμετέχει και το κράτος.

«Χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν, όπως ήδη περιέγραψα και μπορούν να υπάρξουν και νέα. Ένα από αυτά είναι η εμπροσθοβαρής χρησιμοποίηση, με όρους προεξόφλησης, των χρημάτων που υπάρχουν στο Πράσινο Ταμείο -δεσμευμένα, λόγω μνημονίου- για χρηματοδότηση αναγκαίων περιβαλλοντικών έργων. Αναφέρομαι στα έσοδα από την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Όπως υπάρχουν και ιδιωτικοί πόροι στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Θα πρέπει όμως να αντιληφθούμε ότι επειδή κανείς ιδιώτης ή φορέας δεν θέλει να χρηματοδοτήσει μια μη βιώσιμη επένδυση, θα πρέπει και η ελληνική Πολιτεία να είναι συνεπής, να σέβεται τις υπογραφές της και να έχει συνέχεια. Χρειάζεται να αντιληφθούμε ότι όσοι εμποδίζουν την πραγματοποίηση επενδύσεων δεν στρέφονται κατά των επιχειρηματιών αλλά κατά των πολιτών που είναι άνεργοι και θα μπορούσαν να εργαστούν».

Πόσα χρήματα είναι δεσμευμένα στο Πράσινο Ταμείο, μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

«Βάσει των τελευταίων επίσημων στοιχείων στο τέλος του 2015 ήταν 2,5 δισ. ευρώ, σήμερα εκτιμώ ότι είναι 3 δισ. ευρώ και το 2018 που λήγει η δέσμευσή τους θα έχουν φθάσει τα 4 δισ. ευρώ. Θα μπορούσαν αυτά τα κεφάλαια να αποτελέσουν εγγύηση και να χρησιμοποιηθούν νωρίτερα για την υλοποίηση αναγκαίων έργων που θα δώσουν εργασία σε χιλιάδες ανέργους. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματοποίηση επενδύσεων».

Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει την εκπόνηση αναπτυξιακού σχεδίου που υποθέτω ότι θα περιλάβει και τα αναγκαία έργα υποδομής.

«Θα πρέπει παράλληλα να θέσει και ένα χρονοδιάγραμμα για την εκπόνησή του, το λέει από τον Ιανουάριο του 2015. Ακούμε για αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας, αλλά δεν το βλέπουμε. Κάτι που ξεκινάει χρειάζεται και να τελειώνει».

Ποιοι είναι οι τομείς στους οποίους θα πρέπει να στραφεί ένα σύγχρονο αναπτυξιακό σχέδιο;

«Ζούμε σε εποχή τεράστιων αλλαγών και προκλήσεων. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας και της κοινωνίας είναι η κυρίαρχη πρόκληση, όπως αποτυπώνεται με τον διασυνδεμένο κόσμο, με τις έξυπνες πόλεις, τη νέα βιομηχανική επανάσταση, τη βιοτεχνολογία, μαζί με τα νέα υλικά. Όμως δυστυχώς στη χώρα μας περισσότερο μιλάμε, παρά πράττουμε. Και όλο σχεδιάζουμε, χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό είμαι επιφυλακτικός κατά πόσο μπορεί η ελληνική Πολιτεία με τις υπάρχουσες δομές να σχεδιάσει άμεσα και αποτελεσματικά. Το μόνο που μπορεί -και πρέπει- να κάνει είναι να αναθέσει σε μία διεπιστημονική ομάδα αξιώσεων να συνθέσει ένα τέτοιο σχέδιο. Και επί των σεναρίων αυτής της ομάδας να λάβει η Πολιτεία τις αποφάσεις της».

Τι ρόλο θα πρέπει να παίξει ο ιδιωτικός τομέας;

«Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα αληθινή ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Η χρηματοδότηση, όπως προανέφερα, ακόμη και στα λεγόμενα στο παρελθόν δημόσια έργα, θα γίνεται από τον ιδιωτικό τομέα. Επομένως είναι σημαντικό να δημιουργηθούν ελκυστικές συνθήκες από την ελληνική Πολιτεία για να επιθυμεί κάποιος να επενδύσει. Θα πρέπει επομένως να δοθούν φορολογικά κίνητρα για νέες επενδύσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ανάλογα με τις νέες θέσεις εργασίας θα πρέπει να είναι και τα κίνητρα.

Επίσης θα πρέπει να δημιουργηθούν Ειδικές Αναπτυξιακές Ζώνες με βασικό στόχο τη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας για το ελληνικό έμψυχο δυναμικό. Τέλος, θα πρέπει όλες οι αδειοδοτήσεις οικοδόμησης και λειτουργίας να είναι ηλεκτρονικές, αντιμετωπίζοντας τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά. Το TEE ξέρει και μπορεί να υλοποιήσει τέτοιες λύσεις - και η κυβέρνηση το γνωρίζει».

Υπάρχει σημείο ισορροπίας μεταξύ των επενδύσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος;

«Για να υπάρξει ισορροπία, όπως λέτε, πρέπει να δεχθώ ότι είναι αντίρροπες τάσεις. Αλλά δεν είναι. Οι επενδύσεις χρειάζονται κανόνες, ιδίως περιβαλλοντικούς. Το κράτος θέτει τους κανόνες και ελέγχει. Αυτά τα αυτονόητα δεν έχουμε καταφέρει στη χώρα μας. Ούτε σύγχρονες χρήσεις γης δεν έχουμε… Και με τις ελλείψεις που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό του Δημοσίου δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό προτείνω να ανατεθεί ελεγκτικό έργο σε ιδιώτες μηχανικούς και τα στελέχη του Δημοσίου να ελέγχουν τους ελεγκτές».

Όμως, ως ΤΕΕ και μηχανικοί δεν θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχετε δώσει ένα τέλος στην αυθαίρετη δόμηση;

«Μα, αν κάποιος προσπαθεί και παλεύει για να τελειώσει η αυθαίρετη δόμηση σταθερά, επί δεκαετίες, αυτός είναι οι διπλωματούχοι μηχανικοί. Γι’ αυτό το ΤΕΕ επέμενε να λειτουργεί το πληροφοριακό σύστημα, ζητά την ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου, προωθεί την ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών, στηρίζει τους ελεγκτές δόμησης. Γιατί δεν είναι μόνο ότι μέσω των αυθαιρέτων καπηλεύονται άλλοι τη δουλειά του μηχανικού και παραγνωρίζεται η αξία της μελετημένης δόμησης. Είναι και ότι επιβαρύνεται το περιβάλλον και μειώνεται το επίπεδο προστασίας για τον κάθε πολίτη».

Τι είναι για σας η θέση του προέδρου του ΤΕΕ; Σκαλοπάτι για την κάθοδό σας στην κεντρική πολιτική σκηνή;

«Θα είμαι ευθύς και ειλικρινής. Δεν με ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν με ελκύει καθόλου να γίνω βουλευτής ή υπουργός, χωρίς να υποτιμώ καθόλου ούτε τη μία ούτε την άλλη θέση. Τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνω πρόεδρος του ΤΕΕ και θα προσπαθώ με μεθοδικότητα, εργατικότητα και συνέπεια να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μου τα οποία γνωρίζω καλά, στην επιβίωση του επαγγέλματος του μηχανικού και προφανώς στην προσπάθεια της πατρίδας να φέρει την αληθινή ανάπτυξη, η οποία είναι προϋπόθεση για να ζήσουν οι μηχανικοί και όλοι οι πολίτες».

Ασφαλιστικές εισφορές για τους μηχανικούς. Δίνετε την εντύπωση πως επέρχεται καταστροφή για τον κλάδο.

«Αυτή τη στιγμή το 80% των μηχανικών που ασκούν ελεύθερο επάγγελμα, από τους συνολικά περίπου 65.000 επαγγελματίες, δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα, ή με άλλα λόγια δεν μπορούν να δουλέψουν και οι ασφαλιστικές εισφορές είναι ακόμη στο 27%. Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει όταν το 2019 διαμορφωθούν στο 52,3%. Με τον νόμο Κατρούγκαλου καταργείται ένας ολόκληρος κλάδος. Αν αυτό θέλει η κυβέρνηση, γιατί δεν το λέει καθαρά;».

Πηγή: Ναυτεμπορική

  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

MVP Ιανουαρίου στη EuroLeague o Βεζένκοφ!

All Content

Live στις 18:30 Παναθηναϊκός-Μερσίν

All Content - BusinessNews.gr

Mega συνεργασία στον ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο: ΤΕΡΝΑ, AKTOR και Metlen ενώνουν δυνάμεις στο project 2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

All Content

Ogilvy: Νέα καμπάνια για τη Lacta και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί κι αποχαιρετά τον Θανάση Σκουρτόπουλο

All Content

Μπαρτζώκας: Η θλίψη για τον Σκουρτόπουλο και όσα είπε για το επεισόδιο στο Ντουμπάι (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Απόστολος Βακάκης: «Η Jumbo δεν είναι μόδα, είναι αντοχή» - Στρατηγική χωρίς εντυπωσιασμούς

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: «Έσπασαν» το φράγμα των 773 εκατ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development: Στην TEN Brinke Hellas δύο οικόπεδα στο Ελληνικό έναντι 41,5 εκατ. ευρώ

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τσίπρας: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας η Ελλάδα "ξαναμπαίνει στο παιχνίδι"
Τσίπρας: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας η Ελλάδα "ξαναμπαίνει στο παιχνίδι" 15/05/2017 - 03:00
Πρωτογενές πλεόνασμα 1,735 δισ. ευρώ στο τετράμηνο 15/05/2017 - 03:00
Πρωτογενές πλεόνασμα 1,735 δισ. ευρώ στο τετράμηνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της φρεγάτας FDI HN «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού
    05/02/2026 - 18:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κινήσεις μετοχών στη Noval Property από Viohalco και ΣΙΔΕΝΟΡ - Μεταβίβαση δύο εκατ. μετοχών
    05/02/2026 - 18:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πηγές ΥΠΕΝ: υψηλή προτεραιότητα η απρόσκοπτη υλοποίηση του επενδυτικού σχεδιασμού του ΑΔΜΗΕ
    05/02/2026 - 18:27 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,69%, στα 325,65 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    05/02/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Co-operative Bank of Kenya: Επιλoγή της λύσης Treasury της Profile Software
    05/02/2026 - 17:51 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Μητσοτάκης στο Foreign Policy: Δεν βλέπω κίνδυνο κλιμάκωσης με την Τουρκία
    05/02/2026 - 17:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The B2B Fine Food Exhibition: Ολοκληρώθηκε η γαστρονομική έκθεση της χρονιάς!
    05/02/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ.Λαγκάρντ: «Η διεθνής αβεβαιότητα, αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την ευρωζώνη»
    05/02/2026 - 17:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eurolife FFH: Ολοκληρώθηκε ο 14ος κύκλος του «Advanced Program in Management for Insurance Executives»
    05/02/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέσσερα νέα βραβεία για τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο από DLG και ITI
    05/02/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έλον Μασκ: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος με περιουσία 800 δισ. δολαρίων μετά την εξαγορά της xAI από την SpaceX
    04/02/2026 - 20:30 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Eli Lilly: Άλμα πωλήσεων έως 27% - Μεγάλη ζήτηση για φάρμακα απώλειας βάρους
    04/02/2026 - 19:00 ΥΓΕΙΑ
  • Στίβεν Μιράν: Ο σύμβουλος του Τραμπ παραιτήθηκε από τη θέση του στον Λευκό Οίκο για να παραμείνει στη Fed
    04/02/2026 - 19:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο
    05/02/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία
    05/02/2026 - 07:55 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 18:30 Παναθηναϊκός-Μερσίν

05/02/2026 - 16:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς στο τεύχος Φεβρουαρίου του AllStar Basket

05/02/2026 - 16:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CrediaBank: Συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή

05/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το 60ο Super Bowl ζωντανά στην COSMOTE TV

05/02/2026 - 14:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Ολοκλήρωση του προγράμματος πρόσβασης σε φάρμακα στην Πελοπόννησο

05/02/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Φεβρουάριος με πρεμιέρες και αποκλειστικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

05/02/2026 - 13:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

MG: Ισχυρή πορεία στην ελληνική αγορά – Αύξηση 43% στο μερίδιο αγοράς της το 2025

05/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Jeep Avenger 4xe τώρα από 29.990€

05/02/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo