Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την ημέρα περιβάλλοντος με εκδηλώσεις και δράσεις
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
05/06/2025 · 12:37

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την ημέρα περιβάλλοντος με εκδηλώσεις και δράσεις

Διοργανώνονται απο τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Σ.Σ.Ε.Δ. ΑΝΑΚΕ και τον σύλλογο ¨Φίλοι της Νέας Παραλίας¨

Η Θεσσαλονίκη πλημμυρίζει από εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Σ.Σ.Ε.Δ. ΑΝΑΚΕ και τον σύλλογο ¨Φίλοι της Νέας Παραλίας¨ και την ευγενική χορηγία της ΕΥΑΘ, σας προσκαλεί στις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Ιουνίου στον ¨Κήπο των Ρόδων¨ στη νέα Παραλία, από τις 09:00 έως τις 13:00 στις οποίες θα συμμετέχουν:

• Κάθε Κουτί Μετράει (Παιχνίδια Ανακύκλωσης)

• Φίλοι της Νέας Παραλίας (Σεβασμός Δημόσιου Χώρου)

• ΑΝΑΚΕΜ (Κυκλική Οικονομία)

• The Cleaningans (Εθελοντική Ομάδα Καθαρισμού)

• Έλληνες Διασώστες (Πρώτες Βοήθειες) Εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6) από τρεις Παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Τρεις Περιφερειακές Παρατάξεις, οι «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαστεργίου, η «ΑΛΛΑΓΗ στην ΠΚΜ» με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλόπουλο και η «ΣΥΝ-Εργασία» με επικεφαλής τον Βασίλη Ρόκο, διοργανώνουν εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Πέμπτη 5/6, στις 19.00, στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ομιλητές για περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας θα είναι: 1. Δανιηλίδης Σίμος, Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών 2. Μυλόπουλος Γιάννης, καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, πρώην πρύτανης 3. Μακνέα Κριστίνα Ηλέκτρα, Δρ. Χημικός Μηχανικός, Περιβαλλοντολόγος, Αρχιτέκτων Τοπίου, Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2025 Η Γ’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, η ΧΑΝΘ, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας (με φορέα υποδοχής το Perrotis College – Αμερικανική Γεωργική Σχολή), το 7ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με τον Σύλλογο Γονέων του 7ου Λυκείου και το 7ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης με τον Σύλλογο Γονέων του 7ου Γυμνασίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος καλούν τους Δημότες της περιοχής, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο σε ανοιχτή ξενάγηση στο Δημοτικό Πάρκο των Κήπων του Πασά. UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen Στις 5 Ιουνίου 1972 για πρώτη φορά αναγνωρίστηκε παγκόσμια η εξάρτηση της ανθρωπότητας από ένα υγιές περιβάλλον και ένα σταθερό κλίμα.

Έκτοτε αυτή την ημέρα την γιορτάζουμε ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και την αφιερώνουμε στην προσπάθεια προστασίας ενός φυσικού Περιβάλλοντος που καθημερινά βάλλεται και υπονομεύεται από λανθασμένες ανθρώπινες επιλογές. Όλοι και όλες έχουμε ευθύνη, θεσμικά και ατομικά, να μετατρέψουμε τις κλιματικές προκλήσεις σε ευκαιρίες για την οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου κόσμου. Πρέπει να είμαστε φιλικοί με τη φύση μας και η αλλαγή ξεκινά από τον καθένα μας. Ξανασκεφτόμαστε να μειώνουμε τα απορρίματα, να επαναχρησιμοποιούμε, να ανακυκλώνουμε και να φροντίζουμε τη Φύση και το Περιβάλλον. Είναι σημαντικό η αντίληψη της σπουδαιότητας της κλιματικής κρίσης να ξεκινά από τα μικρά παιδιά.

Η προβολή εκ μέρους μας του εξαιρετικού Πάρκου των Κήπων του Πασά ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια με τη δράση “Ελάτε να βάλουμε το νερό στ’ αυλάκι στους Κήπους του Πασά”, προκειμένου να υδροδοτηθεί και να διασωθεί το ιστορικό αυτό πάρκο, που αποτελεί μοναδικό πνεύμονα πρασίνου για την πόλη και να αποδοθεί στους κατοίκους της. Με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και των συναρμόδιων Αντιδημαρχιών τις προηγούμενες χρονιές πετύχαμε το πάρκο να είναι καθαρό, φροντισμένο και καταπράσινο. Σας περιμένουμε λοιπόν την Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι να περιηγηθούμε στο Πάρκο, να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε. Επίσης θα μοιραστούν καλλωπιστικά φυτά, προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ε’ Δημοτική Κοινότητα εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνδιοργάνωση με τον Παιδικό Σταθμό Ρεβιθούλη, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025 και ώρα 09:00, στον χώρο του σχολείου ( Μαρία Κάλλας 25).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως: Εργαστήρια ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης υλικών Φύτευση λουλουδιών στον αύλειο χώρο και σε γλαστράκια για να πάρουν τα παιδιά στο σπίτι τους Κουκλοθέατρο με θέμα το περιβάλλον Ομαδικά παιχνίδια και κατασκευές από φυσικά υλικά Παρουσίαση ενημερωτικού υλικού για γονείς και κατοίκους Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Στα παλιά βυρσοδεψεία για το Περιβάλλον – ΕΥΑΘ Με δενδροφύτευση… αλά ιαπωνικά σε μια άλλοτε βεβαρημένη περιβαλλοντικά περιοχή, τα παλιά βυρσοδεψεία της Θεσσαλονίκης, θα γιορτάσει η ΕΥΑΘ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μαθητές δημοτικού από το Καλοχώρι και το Κορδελιό θα φυτέψουν σβόλους σπόρων με τη μέθοδο φουκουόκα, μια φυσική μέθοδο καλλιέργειας που αναπτύχθηκε στη Νότια Ιαπωνία και συστήνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Τα παιδιά θα ενημερωθούν αρχικά από την περιβαλλοντική ομάδα «Εχεδώρου Φύσις» για τη σημασία των πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης, όπως είναι και η τεχνική φουκουόκα, που προστατεύει το έδαφος από τη διάβρωση και τους κλιματικούς κινδύνους. Στη συνέχεια θα πλάσουν με τα χέρια τους σπορόμπαλες (seed balls) από αργιλικό έδαφος και εδαφοβελτιωτικό κομπόστ και θα τις εναποθέσουν στον χώρο «φύτευσης». Θα «φυτευτούν» μελιές και ακακίες, ανθεκτικά δέντρα και τα δύο, ενώ… ανθεκτική είναι και η μέθοδος φουκουόκα, που συστήνεται για την αναβλάστηση ερημοποιημένων περιοχών και δεν απαιτεί μηχανήματα, χημικά ή προετοιμασία του εδάφους – η κανονική περίοδος δενδροφύτευσης ξεκινά άλλωστε τον Οκτώβριο.

Μετά τη δενδροφύτευση-παιχνίδι με τον «πηλό», οι μαθητές θα ετοιμάσουν κονκάρδες σε ειδικό μηχάνημα με μηνύματα περιβαλλοντικά για τον εορτασμό της ημέρας. Θα έχει προηγηθεί, νωρίς το πρωί, παράκτιος καθαρισμός στην περιοχή με διαλογή των απορριμμάτων, ο οποίος θα συνοδευτεί από ενημέρωση για τη σημασία της κυκλικής οικονομίας και ένα διαφωτιστικό παιχνίδι για τον χρόνο αποσύνθεσης των απορριμμάτων. Οι δενδροφυτεύσεις σε περιοχές που έχουν υποστεί επιβάρυνση από ρύπανση και βιομηχανική δραστηριότητα αποτελούν σημαντικό βήμα για τη βιώσιμη ανασυγκρότησή τους. Τα εγκαταλελειμμένα κτίρια των παλιών βυρσοδεψείων, δίπλα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κατεδαφίστηκαν το 2024 στο πλαίσιο εμβληματικής παρέμβασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον καθαρισμό, την εξυγίανση και την ανάδειξη του δυτικού παράκτιου μετώπου. Ακολούθησαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού εκατοντάδων στρεμμάτων εδάφους, αλλά και των υπόγειων υδάτων αποκαθιστώντας την περιβαλλοντική ισορροπία και βιωσιμότητα σε μια περιοχή που επί δεκαετίες αποτελούσε ανοιχτή περιβαλλοντική πληγή για τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, η περιοχή των παλιών βυρσοδεψείων δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του παρελθόντος.

Η φυσική αναγέννηση της περιοχής είναι ορατή, ενώ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει ήπιες υποδομές αναψυχής και περιβαλλοντικά έργα, τόσο στα παλιά βυρσοδεψεία όσο και συνολικά στο δυτικό παράκτιο μέτωπο. Για την Ημέρα Περιβάλλοντος η ΕΥΑΘ στηρίζει και το διήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης με την ΑΝΑΚΕΜ και τον σύλλογο «Φίλοι της Νέας Παραλίας», στις 4 και 5 Ιουνίου (09:00 έως 13:00) στον «Κήπο των Ρόδων», στη Νέα Παραλία. Το hashtag της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι #beatplasticpollution και συνιστά έκκληση για συλλογική δράση, ώστε να αντιμετωπιστεί η ρύπανση από πλαστικό. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η τελευταία έχει διαπεράσει ακόμη και το ανθρώπινο σώμα υπό τη μορφή μικροπλαστικών!

Είναι επομένως ύψιστης αναγκαιότητας να υιοθετηθούν βιώσιμες πρακτικές ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας, αλλά και να υπάρξει συμφωνία σε μια παγκόσμια συνθήκη για τον τερματισμό της ρύπανσης από πλαστικά ανά τον πλανήτη. 5 Ιουνίου. Το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον μέσα από την τέχνη πραγματοποιεί η Αction Art σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων – ΗCMR και το Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής.Το πρόγραμμα συντονίζει η Ροδάνθη Δημητρέση, εικαστικός και αφηγήτρια.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην Τριανδρία Η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2025, με την εκδήλωση: «Συμμετέχουμε στο κίνημα #BeatPlasticPollution – γιατί εμείς τα παιδιά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο υγιές μέλλον, μπορούμε να #ΝικήσουμεΤαΠλαστικά». Με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, θέλουμε να μάθουν ότι μπορεί να μην μπορούν να γυρίσουν το χρόνο, μπορούν όμως να γίνουν η γενιά που θα αποκαταστήσει τη φύση – τη γη που είναι το σπίτι τους. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου στο Πάρκο του Αγ. Σπυρίδωνα, στις 09.00, τα παιδάκια του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου της Τριανδρίας θα γίνουν μικροί κηπουροί και θα ομορφύνουν το πάρκο φυτεύοντας το δικό τους φυτό – δέντρο, το οποίο θα φέρει καρτελάκι με το όνομα τους και το οποίο στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίζουν μέχρι να μεγαλώσει. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής, από την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία εντάσσεται στο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNEP) ενώ η εκδήλωση θα είναι εμφανής στον παγκόσμιο χάρτη.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ·
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ·
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ·
  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται σήμερα το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τετάρτης

All Content - BusinessNews.gr

Starbucks – Gap: Πως θέλουν οι Μαρινόπουλοι να «γυρίσουν» την παρτίδα

All Content - BusinessNews.gr

Marks & Spencer: Πάνω από 380% αυξήθηκαν τα κέρδη στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Softweb: Eξαγόρασε το 51% της Alphabit Cybersecurity - Σε 1.224.000 ευρώ το τίμημα

All Content

Νταντάδες της γειτονιάς: Spec για την καμπάνια με το budget προβολής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

All Content

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Με Αθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός σήμερα οι προημιτελικοί στο Κύπελλο Γυναικών

All Content

Με 30άρες ΛεΜπρόν - Ντόντσιτς οι Λέικερς 111-103 τους Πέλικανς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

«Φορολογικό διαζύγιο»: Ενεργοποιείται η διαδικασία για το 2026 - οι παγίδες

All Content - BusinessNews.gr

Νέες χρεώσεις ρεύματος φέρνει η ΡΑΑΕΥ - Σε ισχύ από Φεβρουάριο 2026 - Ποιοι και πόσο επιβαρύνονται

All Content - BusinessNews.gr

Αλλαγή CEO και mega επένδυση στη Sani/Ikos - Το project των 400 εκατ. ευρώ στη Χαλκιδική

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΕΚΕ: "Επιλέγουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον"
ΕΕΚΕ: "Επιλέγουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον" 05/06/2025 - 12:34
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Νέα κρούσματα εκμετάλλευσης του Οργανισμού 05/06/2025 - 13:18
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Νέα κρούσματα εκμετάλλευσης του Οργανισμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΕ: Επαναπροσδιορίζει τη στάση της προς την Τεχνητή Νοημοσύνη, με στροφή σε λύσεις «Sovereign AI»
    07/01/2026 - 11:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Motorola: Παρουσίασε τις νέες flagship συσκευές και AI καινοτομίες στο Lenovo Tech World 2026
    07/01/2026 - 11:22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Μητσοτάκης: Εθνική προτεραιότητα το παρόν και το μέλλον του πρωτογενούς τομέα
    07/01/2026 - 11:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Cretan Investment Group: Εξαγόρασε το Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue
    07/01/2026 - 11:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Universal Music: Επένδυση 80 εκατ. δολαρίων στο Bollywood
    07/01/2026 - 11:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.160,27 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,27%
    07/01/2026 - 11:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΑΑ: Αυξήθηκαν η επιβατική κίνηση και οι πτήσεις το 2025 - Αναλυτικοί πίνακες
    07/01/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,06%, στα 1,1685 δολάρια
    07/01/2026 - 10:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Revolut: Σε συζητήσεις για την εξαγορά της ψηφιακής τράπεζας FUPS – Αποτίμηση στα 75 δισ. δολάρια
    07/01/2026 - 10:51 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Γαλλία: Αναστέλλει εισαγωγές αγροτικών προϊόντων που καλλιεργούνται με χρήση 5 απαγορευμένων στην ΕΕ ουσιών
    07/01/2026 - 10:49 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αλλαγή CEO και mega επένδυση στη Sani/Ikos - Το project των 400 εκατ. ευρώ στη Χαλκιδική
    06/01/2026 - 12:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παγκόσμιος ελάχιστος φόρος: Οι ΗΠΑ εξασφαλίζουν απαλλαγή των αμερικανικών πολυεθνικών εταιρειών
    06/01/2026 - 15:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρίστος Δήμας: "Κάνουμε συστηματική προσπάθεια επιτάχυνσης των έργων αεροναυτιλίας"
    06/01/2026 - 15:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σταύρος Παπασταύρου: "Παρών" στη θεία Λειτουργία για τα Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου
    06/01/2026 - 16:23 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μαρία Καρυστιανού: Στα σκαριά δημιουργία νέου κόμματος με επίκεντρο τους πολίτες
    06/01/2026 - 12:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηρακλής: Με Ντζίκι Βαρσοβίας απόψε στο Ιβανώφειο για την ENBL

07/01/2026 - 09:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Meta: Εξαγοράζει την κινεζική startup Manus

07/01/2026 - 09:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με καρφώματα Ατσιούα και Γκάφορντ τα καλύτερα της βραδιάς στο ΝΒΑ (video)

07/01/2026 - 08:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Revolut: Περικοπές στις δαπάνες και αρνητικές προσδοκίες - Πώς βλέπουν οι Έλληνες το 2026

07/01/2026 - 08:39
FleetNews
fleetnews.gr

B. Beckers (Arval): «Arval και Athlon αλληλοσυμπληρώνονται»

07/01/2026 - 07:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς: Στήριξε τα Γεύματα Αγάπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Προσέφερε περισσότερα από 4.000 γεύματα

05/01/2026 - 15:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo