Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οι παραλίες της Αττικής υποδέχονται τους λουόμενους
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
01/06/2025 · 12:10

Οι παραλίες της Αττικής υποδέχονται τους λουόμενους

Ο Ιούνιος έφτασε, η σεζόν έχει ξεκινήσει και οι ακτές θα έχουν την «τιμητική» τους τους επόμενους μήνες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μπορεί ο καιρός να μην έχει σταθεροποιηθεί ακόμη και ο Μάιος να κύλησε μέσα στην αστάθεια, όμως από τη μια μεριά, ένα μεγάλο μέρος πολιτών της Αττικής έχει ξεκινήσει τις θαλάσσιες εξορμήσεις και από την άλλη, οι δήμοι, που φρόντισαν να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι εργασίες κι όλα να είναι έτοιμα και ασφαλή στις παραλίες, ώστε να υποδεχθούν τους λουόμενους.

Ο Ιούνιος έφτασε, η σεζόν έχει ξεκινήσει και οι ακτές θα έχουν την «τιμητική» τους τους επόμενους μήνες.

Οργάνωση και ασφάλεια

«Είμαστε έτοιμοι για ακόμη μια χρονιά και το ευχάριστο είναι πως στις παραλίες μας η επισκεψιμότητα είναι αυξανόμενη», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και στη συνέχεια τονίζει:

«Το αφήγημά μας είναι σταθερό και λέει πως σε μια εποχή, όπου αυξάνουν οι παραλίες που πρέπει ο πολίτης να πληρώσει, ο κόσμος που θέλει να βρει μια ελεύθερη παραλία, φροντισμένη, ασφαλή, καθαρή και νοικοκυρεμένη, χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη, να έρθει στη Γλυφάδα. Όλα είναι έτοιμα, οργανωμένα, με τις ομπρέλες και τις υποδομές και με τα νερά καθαρά, καθώς οι παραλίες μας πήραν τις γαλάζιες σημαίες».

Ειδικά ως προς την ασφάλεια, επισημαίνει: «Έχουμε ναυαγοσώστες από 1η Ιουνίου μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, γιατί η ανάγκη είναι μεγάλη και μετά τις 6 το απόγευμα. Η Πολιτεία δίνει 44.000 ευρώ και η σύμβαση για να καλύψουμε αυτό που θέλουμε φτάνει τις 200.000. Το καλύπτουμε λοιπόν, γιατί θέλουμε ο κόσμος να είναι ασφαλής, με την καλύτερη δυνατή προστασία. Έχει σωθεί κόσμος με αυτή την επιλογή μας, έχει αποδειχθεί σωτήρια το να κρατάει η βάρδια μέχρι τις 8 το βράδυ».

Το Seatrac και η μέριμνα για ΑμεΑ

Ένα έργο για το οποίο εμφανίζεται ιδιαίτερα υπερήφανη η δημοτική Αρχή της Γλυφάδας, είναι το Seatrac, η πρότυπη εγκατάσταση με τα δύο ειδικά τηλεχειριζόμενα αμαξίδια, που λειτουργεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Πρόκειται για το σύστημα που βοηθά την απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα. Η ολοκληρωμένη υποδομή στη Γλυφάδα περιλαμβάνει ακόμη θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ μπροστά στην παραλία, διάδρομο μέχρι τα δύο Seatrac, ειδικά αποδυτήρια, τουαλέτες και ντουζιέρες, ομπρέλες και καθιστικά για την κοινωνικοποίηση των λουόμενων και υποστηρικτικό προσωπικό με εργαζόμενους του δήμου και εθελοντές. Όλη η υποδομή λειτουργεί υποδειγματικά και γι' αυτό σε κάθε σεζόν το Seatrac της Γλυφάδας ξεπερνά τις 12.000 χρήσεις.

«Είναι μια υποδομή για ανθρώπους με αναπηρία και με κινητικά προβλήματα. Έχουμε δύο, αλλά θα πάρουμε άλλα δύο. Η παροχή προς τους λουόμενους είναι ολοκληρωμένη, με ομπρέλες, με αποδυτήρια και τουαλέτες, με χώρους που θα βρει να παρκάρει, ενώ μας ενδιαφέρει όχι μόνο να μπουν στη θάλασσα, αλλά και να κάτσουν στην παραλία, να κάνουν τη συναναστροφή τους, να απολαύσουν τη θάλασσα και μέσα στο μπάνιο και έξω στην παραλία», μας λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας και προσθέτει:

«Για εμάς το Seatrac δεν είναι απλώς ένας καινοτόμος μηχανισμός, αλλά και η ζωντανή απόδειξη της καθημερινής προσπάθειάς μας να οικοδομούμε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις. Βλέπουμε χιλιάδες ανθρώπους να καταφθάνουν καθημερινά από παντού για να το χρησιμοποιήσουν και καμαρώνουμε γι' αυτό».

Το παραλιακό μέτωπο και το πάρκινγκ

Θα πάει λοιπόν ο κάτοικος της Αθήνας στη Γλυφάδα για μπάνιο, όμως θα βρει να παρκάρει; «Έχουμε κάνει το μεγάλο έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου», απαντά ο κ. Παπανικολάου και εξηγεί: «Ανάπλαση με πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους, 6,5 χλμ. συνολικό μήκος διαδρομών, με ανοιχτά γήπεδα και χώρους άθλησης και αναψυχής και φυσικά με πάρκινγκ, έχουμε προσθέσει δύο μεγάλους χώρους.

Όμως, θέλουμε να διορθώσουμε και κάποιες παθογένειες πάνω σε αυτό, να αξιοποιήσουμε καλύτερα τις διαθέσιμες θέσεις. Θα βάλουμε λοιπόν, ελεγχόμενη στάθμευση και στην παραλία και δεν θα το κάνουμε για λόγους εισπρακτικούς, αλλά ξεκάθαρα για να εξορθολογήσουμε παθογένειες. Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό, θα πω για παράδειγμα το ότι έρχεται ένα σκάφος και καταφτάνει κι αυτός που θα το χρησιμοποιήσει. Μπαίνει και φεύγει λοιπόν και αφήνει το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο στην παραλία ένα μήνα να κάθεται και να πιάνει θέση. Αυτά πρέπει να τα εξορθολογήσουμε και είναι το μόνο που θα ζητάμε ως έξοδο από τους επισκέπτες».

Στο σημείο αυτό, ο δήμαρχος Γλυφάδας αναφέρεται σ' ένα ακόμη πρόβλημα. «Έχουμε φθορές. Και θέλω να το στείλω ως μήνυμα, πως φροντίζουμε εμείς για την παραλία, να τη φτιάχνουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να τη χαρεί ο κόσμος, όμως ας την προσέξει λίγο και ο κόσμος, να την προστατεύει και να μην την καταστρέφει. Γιατί έχουμε καταστροφές, κυρίως στις ομπρέλες, τις αρπάζουν και τις καίνε. Το 30% των ομπρελών καταστρέφεται και πρέπει να τις αντικαταστήσουμε. Κι έρχεται ο δημότης και με το δίκιο του λέει ''γιατί εγώ να πληρώνω κάθε φορά τις καταστροφές του άλλου''. Φυτεύσαμε λουλούδια και πριν περάσει η μέρα, πήγε ο άλλος και τα έκοβε για να τα πάρει σε σακούλες. Γι' αυτό λέμε, να προσέξει λίγο και ο κόσμος την παραλία».

Κλείνοντας ο κ. Παπανικολάου τονίζει: «Κάθε χρόνο θέλουμε να κάνουμε και περισσότερα πράγματα για τις παραλίες μας. Και διάφορες δράσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Να πάνε και τα ΚΑΠΗ μας για μπάνιο τους και τα 1.500 παιδιά στη Δημιουργική Απασχόληση, να τα φέρουμε οργανωμένα στην παραλία μας. Και φυσικά περιμένουμε και τον κόσμο να έρθει να χαρεί τις παραλίες μας και να συμβάλλει και στα μαγαζιά, αφού οι επισκέπτες θα κινηθούν και μέσα στην πόλη».

Και καταλήγει: «Εμείς έχουμε έτοιμες και νοικοκυρεμένες τις παραλίες και το κάνουμε με την καρδιά μας, γιατί χαιρόμαστε να το χαίρονται».

Σε Σαρωνικό και Κορινθιακό

Στην άλλη πλευρά της Αττικής, ο δήμος Μεγαρέων έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς διαθέτει παραλιακό μέτωπο σε δύο κόλπους και στον Σαρωνικό και στον Κορινθιακό. Άραγε για έναν δήμο είναι πλεονέκτημα αυτό ή μπελάς; Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαργέτης χαμογελά και απαντά:

«Όλα έχουν τα θετικά τους, έχουν και τα αρνητικά τους. Όμως, για εμάς είναι πλεονέκτημα το να διαθέτουμε 40 χλμ. ακτογραμμή στον Σαρωνικό, αλλά και 5-6 χλμ. παραλία με το Αλεποχώρι στον Κορινθιακό».

Και αμέσως μετά, αναφέρεται στα παραλιακά μέρη: «Ξεκινάμε από τον Λουτρόπυργο και το Νεράκι, τη Νέα Πέραμο και φτάνουμε στην Κινέτα. Είναι παλιά θέρετρα αυτά της δεκαετίας του '60, που πέρασαν αργότερα μια περίοδο καμπής, όμως με τον καθαρισμό του Σαρωνικού ξαναπήραν τα πάνω τους και έγιναν υπέροχα μέρη με υπέροχα νερά, αλλά και με όμορφα ψαροχώρια, όπως η Πάχη, που είναι σαν ένα νησί μέσα στην Αττική».

Έργα αναβάθμισης σε Βαρέα και Κινέτα

Μια από τις προσπάθειες που κάνει η τωρινή δημοτική Αρχή, είναι να αναβαθμίσει και την παραλία στη Βαρέα. Λέει γι' αυτό ο δήμαρχος Μεγαρέων: «Υπήρχε θέμα με τη χρήση γης στην περιοχή αυτή κι έτσι δεν έχει ανοικοδόμηση, δεν μπορούσαν να γίνουν καταστήματα εστίασης ή ξενοδοχεία, γεγονός που καθιστά το μέρος αναξιοποίητο. Όμως, οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν καθαρά νερά και θα βάλουμε τη Βαρέα σε τροχιά ανάπτυξης.

Την καθαρίζουμε, τη φροντίζουμε και αναβαθμίζουμε την περιοχή, γιατί υπάρχουν σημεία, που έχουν υποστεί διάβρωση από τα κύματα και ξεκινήσαμε έργα αποκατάστασης».

Στη συνέχεια αναφέρεται σε άλλες δύο περιοχές του δήμου: «Η Νέα Πέραμος είναι μια ομορφιά που την ξέρουν λίγοι. Έχει και το λιμανάκι της κι έχουμε κάνει μια τουριστική μελέτη, για να δώσει αξία στην περιοχή.

Η Κινέτα πάλι είναι το πιο διάσημο τουριστικό θέρετρο όλα αυτά τα χρόνια, όμως ταλαιπωρήθηκε με τη φωτιά το 2018 και τις πλημμύρες το 2019. Έτσι, προχωρήσαμε κι εκεί σε έργα αναβάθμισης».

Το Αλεποχώρι και η ιδιαιτερότητά του

Με το Αλεποχώρι πάλι συμβαίνει το παράδοξο, να είναι χωρισμένο σε δύο δήμους. Ένα μικρό κομμάτι του ανήκει στον δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας ως συνέχεια της Ψάθας κι ένα άλλο, το μεγαλύτερο, ανήκει στον δήμο Μεγαρέων.

«Εκεί ζούμε τον παραλογισμό της γραφειοκρατίας», λέει ο κ. Μαργέτης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και εξηγεί: «Ο παραλιακός δρόμος είναι πάνω στον αιγιαλό και κατασκευάστηκε πριν πολλά χρόνια από την τότε Νομαρχία. Έχει υποστεί φθορές όλα αυτά τα χρόνια, όμως η Κτηματική Υπηρεσία επεμβαίνει με γραφειοκρατικές απαιτήσεις για τη διαδικασία νομιμοποίησης του δρόμου και προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα».

Στο τέλος, προσθέτει: «Όμως, πέρα από αυτό, το Αλεποχώρι είναι ένα πανέμορφο μέρος του Κορινθιακού, με υπέροχα νερά. Συνδυάζει δάσος και θάλασσα κι έχει ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Μπορεί λοιπόν ο κόσμος να απολαύσει ένα τοπίο μοναδικό μέσα στην Αττική και τα όποια προβλήματα προκύπτουν από τη γραφειοκρατία, εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε».

  • ΠΑΡΑΛΙΕΣ
  • ·
  • ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιαννακόπουλος: "Δεν βλέπω πώς θα χωρέσει ο Γιόκιτς του χρόνου"! (pic)

All Content

NBA Summer League: Θετικός Πουλακίδας, άστοχος στο ντεμπούτο του ο Ντε Λαρέα (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Πληθωρισμός: Οι ανατιμήσεις «ροκανίζουν» εισόδημα και ανάπτυξη - Σε κίνδυνο ο στόχος για ΑΕΠ 2%

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Κατ΄ αρχήν συμφωνία με την Motor Oil για την απόκτηση του 50% της Dioriga Gas

All Content - BusinessNews.gr

Κάθετος Διάδρομος: Επέκταση σε Σερβία και Βόρεια Μακεδονία με στόχο την Κεντρική Ευρώπη

All Content

Υπουργείο Εργασίας: Spec 120.000 ευρώ για την προβολή του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ

All Content

Meteorites και Καθημερινή για τη συνδρομή με τους The New York Times

FleetNews

Το Zeekr 7GT με διάκριση 5 αστέρων στο Euro NCAP

FleetNews

Το Apple Music έρχεται σε πάνω από 2 εκατ. αυτοκίνητα Volvo

FleetNews

Toyota: Επένδυση 3,6 δισ. δολαρίων για επέκταση εργοστασίου στο Τέξας

All Content

NBA Summer League: Ο Ντιμπάντσα νίκησε τον Πίτερσον (video)

All Content

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

All Content - BusinessNews.gr

Ωριμάζει η ερευνητική γεώτρηση στο "μπλοκ 2" - Επίκειται η κατάθεση περιβαλοντικής μελέτης

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Αύξηση 5,2% στον κύκλο εργασιών το α΄ εξάμηνο – Σταθερός στόχος για διψήφια ανάπτυξη το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: Από τις 31 Αυγούστου η εθνική πρωτοβουλία μείωσης των τιμών σε βασικά προϊόντα

FleetNews

Lepas: Τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Intelligent LEX

FleetNews

Ford Kuga FHEV: Υβριδική αποδοτικότητα με νέα τιμή

CSRΝews.gr

Nova: Στηρίζει τον διεθνή κινηματογράφο μέσα από έξι μεγάλα Φεστιβάλ

CSRΝews.gr

Ίδρυμα Ευγενίδου: Πέντε νέες δωρεές για την εκπαίδευση και την κοινωνία

CSRΝews.gr

INZEB: Πώς ο σεισμός και η πλημμύρα άλλαξαν την καθημερινότητα σε Κρήτη και Θεσσαλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Νέος ΚΟΚ: Η υποτροπή φέρνει βαριές ποινές και τσουχτερά πρόστιμα - Τι αλλάζει
Νέος ΚΟΚ: Η υποτροπή φέρνει βαριές ποινές και τσουχτερά πρόστιμα - Τι αλλάζει 01/06/2025 - 11:31
ΕΟΔΥ: Τηλεφωνική γραμμή 1135 για τους καπνιστές που επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα 01/06/2025 - 17:00
ΕΟΔΥ: Τηλεφωνική γραμμή 1135 για τους καπνιστές που επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Hürriyet: Η Τουρκία συμφώνησε να πουλήσει τους S-400 σε τρίτη χώρα
    10/07/2026 - 10:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πειραιώς και Accenture εγκαινιάζουν το Newra AI Hub στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες
    10/07/2026 - 10:49 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 1.000 ανέργους πτυχιούχους με μισθό 1.250 ευρώ, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
    10/07/2026 - 10:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αλίκη Περρωτή: Η γυναίκα-ορόσημο για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή «έφυγε» από τη ζωή
    10/07/2026 - 10:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στ. Καφούνης (ΕΣΕΕ): Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις στις 13 Ιουλίου
    10/07/2026 - 10:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Apollo: Κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά easyJet με προσφορά 7,65 δισ. δολαρίων
    10/07/2026 - 10:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Revolut λανσάρει νέο εργαλείο για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων μέσω AI assistants
    10/07/2026 - 10:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: H εθνική πρωτοβουλία για εθελοντική μείωση των τιμών αφορά ολόκληρη την αλυσίδα της αγοράς
    10/07/2026 - 10:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Nova: Στηρίζει τον διεθνή κινηματογράφο μέσα από έξι μεγάλα Φεστιβάλ
    10/07/2026 - 10:19 MEDIA
  • Φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι και αυτόνομες μπαταρίες σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Σε διαβούλευση η απόφαση
    10/07/2026 - 10:15 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ElvalHalcor: Ισχυρή συμβολή σε οικονομία, εξαγωγές και απασχόληση - Μελέτη του ΙΟΒΕ
    09/07/2026 - 19:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.497,47 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,40%
    09/07/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fitch: Αναβαθμίζει στη βαθμίδα «bbb» από «bbb-» το λειτουργικό περιβάλλον των ελληνικών τραπεζών
    09/07/2026 - 11:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΞΕΕ: Δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν τα ελληνικά ξενοδοχεία αποζημιώσεις από την Booking.com
    09/07/2026 - 14:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AKTOR: Κατ΄ αρχήν συμφωνία με την Motor Oil για την απόκτηση του 50% της Dioriga Gas
    09/07/2026 - 17:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Nova: Στηρίζει τον διεθνή κινηματογράφο μέσα από έξι μεγάλα Φεστιβάλ

10/07/2026 - 07:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Στηρίζει τον διεθνή κινηματογράφο μέσα από έξι μεγάλα Φεστιβάλ

10/07/2026 - 07:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανατροπή με Ράιτ: Έτοιμος να «σπάσει» τη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα

10/07/2026 - 07:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Ευγενίδου: Πέντε νέες δωρεές για την εκπαίδευση και την κοινωνία

10/07/2026 - 07:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

10/07/2026 - 07:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ολυμπιακός και Superbet εγκαινίασαν τη νέα τους συνεργασία μέχρι το 2032

10/07/2026 - 07:01
FleetNews
fleetnews.gr

Το Zeekr 7GT με διάκριση 5 αστέρων στο Euro NCAP

10/07/2026 - 06:00
FleetNews
fleetnews.gr

Το Apple Music έρχεται σε πάνω από 2 εκατ. αυτοκίνητα Volvo

10/07/2026 - 05:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Φινάλε των επιτυχημένων 11 χρόνων της θρυλικής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»”

09/07/2026 - 07:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το πρώτο Pop-Up Store της La Mer στην Ελλάδα, στην Astir Marina Βουλιαγμένης

08/07/2026 - 12:34
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo