Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ά.Σκέρτσος: Eίμαστε η κυβέρνηση που έχει μια συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
21/01/2024 · 12:00

Ά.Σκέρτσος: Eίμαστε η κυβέρνηση που έχει μια συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων

Αναλυτικές απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων γύρω από το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και εισηγητής του εν λόγω νομοσχεδίου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Άκης Σκέρτσος έδωσε αναλυτικές απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων γύρω από το γάμο των ομόφυλων σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα». Στην ερώτηση, εν πρώτοις, γιατί τώρα αυτό το νομοσχέδιο, ο υπουργός Επικρατείας απαντά ως εξής: «Είναι πολλοί οι λόγοι. Πρώτον, γιατί είμαστε η κυβέρνηση που έχει μια συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων. Ήταν προγραμματική δέσμευση του πρωθυπουργού και αποτελεί μέρος της εθνικής στρατηγικής για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η οποία εκπονήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υλοποιήθηκε κατά ένα μέρος, και εκκρεμούσε η ολοκλήρωση της υλοποίησής της. Και κυρίως γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορούν να μένουν πίσω, η ζωή δεν μπορεί να περιμένει. Και για μια κυβέρνηση που έχει δηλώσει ότι θέλει να πάει την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη και να δημιουργήσει έναν ενιαίο χώρο ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων για τους Έλληνες ως Ευρωπαίους πολίτες, νομίζω ότι είναι αυτονόητο καθήκον να κάνει και αυτή τη μεταρρύθμιση».

Όπως, εξ άλλου, επιχειρηματολογεί στη συνέχεια, «εφαρμόζεται ήδη και αποτελεί κεκτημένο δικαίωμα η ισότητα στον γάμο σε 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια σε 23 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στον υπόλοιπο κόσμο σε 36 και 39 χώρες αντίστοιχα. Είναι κάτι το οποίο αποτελεί κεκτημένο δικαίωμα για την Ευρώπη και τον δυτικό κόσμο».

Ενώ, σε επόμενο σημείο της συνέντευξης, επισημαίνει επικαλούμενος διεθνείς έρευνες, ότι «τα παιδιά που μεγαλώνουν εντός ομόφυλων οικογενειών δεν έχουν καμία σημαντική στατιστική απόκλιση ως προς τους δείκτες της κοινωνικής, της ακαδημαϊκής και της ψυχολογικής τους ανάπτυξης ή ως προς τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό». Και, ζητά «να κινηθούμε με ένα πνεύμα κατανόησης, ανοχής, να ακούσουμε τι λέει η επιστήμη, τι λέει η επιστημονική έρευνα: ότι εφόσον υπάρχει αγάπη, φροντίδα, σταθερό περιβάλλον και πρόσβαση σε επαρκή βιοτικά αγαθά, τότε ο σεξουαλικός προσανατολισμός των γονιών δεν επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη των παιδιών»

Παρενθετικώς και στο ερώτημα αν θα ήταν μια μεγάλη μεταρρύθμιση ο διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος, ο 'Α. Σκέρτσος σημειώνει: «Η ίδια η Εκκλησία πιστεύει στο "τα του Θεού τω Θεώ και τα του Καίσαρος τω Καίσαρι", πιστεύει δηλαδή σε διακριτούς ρόλους. Εγώ προσωπικά τιμώ και σέβομαι το κοινωνικό και το πνευματικό έργο της εκκλησίας. Η Πολιτεία έχει τον ρόλο της, η εκκλησία έχει τον ρόλο της, και από κει και πέρα κάθε πράγμα στον καιρό του».

Με την ταυτόχρονη επισήμανση, ότι «εγώ δεν θα κατακεραυνώσω σε καμία περίπτωση την ελληνική οικογένεια και την πυρηνική οικογένεια, παραμένει το κυρίαρχο πρότυπο της οικογένειας», ο υπουργός Επικρατείας μιλά και για την ενδοοικογενειακή βία. Και διευκρινίζει ότι «η ενδοοικογενειακή βία στην ετερόφυλη, ετεροκανονική οικογένεια δεν αποτελεί λόγο για να θεσμοθετήσουμε το δικαίωμα στην ισότητα στον γάμο. Μην τα μπερδεύουμε. Η βία είναι μια συμπεριφορά η οποία δεν γνωρίζει φύλο ή σεξουαλικό προσανατολισμό».

Στο ερώτημα γιατί η κυβέρνηση δεν προχώρησε στο θέμα της παρένθετης μητέρας στα ομόφυλα ζευγάρια, εξηγεί ότι «δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση, και στην Ευρώπη ακόμα, γι' αυτό το ζήτημα. Γι' αυτό και δεν πάμε εκεί ακόμα».

Και στο πολιτικό «δια ταύτα», «η συνοχή της Νέας Δημοκρατίας και της ελληνικής κοινωνίας είναι το πρώτιστο μέλημα, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει ισχυρή κοινωνία και ισχυρό έθνος. Για εμάς, ισχυρό έθνος είναι το έθνος το οποίο έχει μια αγκαλιά ανοιχτή και μια φροντίδα για όλες τις κοινωνικές ομάδες, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκευτικού προσανατολισμού, δηλαδή, δεν υπάρχουν διακρίσεις [...] Δεχόμαστε σήμερα, στον 21ο αιώνα, να υπάρχουν αυτές οι διακρίσεις επειδή κάποιος γεννιέται με έναν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό;», διερωτάται ακόμη.

Και υπογραμμίζει: «Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός έχει πετύχει ακριβώς αυτόν τον αναγκαίο συγκερασμό. Δηλαδή, πώς θα έχουμε μια κυβέρνηση και ένα κόμμα το οποίο θα πατάει γερά στην παράδοση - γιατί η παράδοση είναι σημαντικό στοιχείο για τη συνοχή μιας κοινωνίας - αλλά ταυτόχρονα θα έχει σταθερά στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και στην ευρωπαϊκή μας ολοκλήρωση».

Σε κάθε περίπτωση, προσθέτει, είναι «ένα ζήτημα στο οποίο η ελληνική κοινωνία είναι μοιρασμένη. Και η Νέα Δημοκρατία, ως ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας, είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Είναι εύλογο, δηλαδή, μέσα στη Νέα Δημοκρατία να υπάρχουν βουλευτές και στελέχη που αντανακλούν τις απόψεις ενός μέρους της κοινωνίας. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε και το ανακοίνωσε ότι θα διαχειριστεί με πολιτική γενναιοδωρία αυτό το ζήτημα των διαφοροποιήσεων». Και, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, «θεωρώ ότι οι βουλευτές και τα στελέχη που διαφωνούν, θα καταλάβουν ύστερα από λίγο καιρό ότι είναι ένα ζήτημα που ολοκληρώθηκε, ψηφίστηκε, αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα και προχωρούμε παρακάτω, ενωμένοι».

Πάντως, «υπάρχουν διαφοροποιήσεις και σε άλλα κόμματα. Βλέπουμε ότι και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα δεν είναι λυμένα ζητήματα αυτά. Είναι ευαίσθητα θέματα, τα θέματα πίστης, τα θέματα ιδεολογίας, τα θέματα ταυτότητας».

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χρειάζεται ετεροπροσδιορισμούς. Έχει αποδείξει ότι είναι ένας πρωθυπουργός της ευθύνης, ένας πρωθυπουργός εξωστρεφής και κοσμοπολίτης, ένας θαρραλέος πολιτικός, ο οποίος τολμά να πάρει και δυσάρεστες ή μη δημοφιλείς αποφάσεις όταν κρίνει και έχει πειστεί ότι αυτές προστατεύουν το συλλογικό συμφέρον, προστατεύουν τη δημοκρατία, προάγουν το κράτος δικαίου και κάνουν πιο ισχυρή την οικονομία. Και νομίζω ότι, διατρέχοντας πλέον τη δεύτερη θητεία του, είναι ένας πρωθυπουργός που έχει μια και μόνο αποστολή: να κλείσει βασικές εκκρεμότητες που κουβαλάει εδώ και δεκαετίες η χώρα μας από το παρελθόν και που δεν υπήρχε η τόλμη πολιτικά να λυθούν από προηγούμενες κυβερνήσεις».

Εν κατακλείδι, ο πολίτης ψηφίζει «τη νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που διευρύνει συνεχώς τα γεωγραφικά και πολιτικά της όρια, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να απεμπολεί τις βασικές πολιτικές για την ασφάλεια της χώρας, για την άμυνα, την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια, την προστασία από νέου τύπου απειλές».

Ερωτηθείς και για άλλα θέματα που αποτελούν κυβερνητικές προτεραιότητες, μιλά για την αποστολή Χρυσοχοΐδη - και «του έχουμε εμπιστοσύνη» - «να εκσυγχρονίσουμε τα Σώματα Ασφαλείας, την Ελληνική Αστυνομία, να γίνει πιο δημοκρατική, πιο αποτελεσματική, πιο σύγχρονη».

Για την Παιδεία λέει πως η ουσία για να λειτουργήσει καλύτερα, είναι η αξιολόγηση: «Είναι η αξιολόγηση δομών, είναι η αξιολόγηση εκπαιδευτικών, είναι η αξιολόγηση συγγραμμάτων». Ενώ αναφέρεται και σε άλλες τομές, όπως το ψηφιακό φροντιστήριο: «Ο Κυριάκος Πιερρακάκης θα κάνει αυτή την τομή και θα προσφέρει σε όλα τα κρίσιμα μαθήματα δωρεάν ψηφιακά μαθήματα υποστήριξης στα παιδιά μας. Αυτό είναι ένα βήμα που θα κάνει καλύτερο το δημόσιο σχολείο». Ενώ παραπέμπει και στις ανακοινώσεις για το Εθνικό Απολυτήριο. Απέναντι στην ακρίβεια, η κυβέρνηση αντιτάσσει μόνιμη αύξηση μισθών και συντάξεων, στήριξη ευάλωτων με έκτακτα επιδόματα, και καλύτερη λειτουργία του ανταγωνισμού, αναφέρει επίσης.

Στον επίλογο της συνέντευξης, και στο ερώτημα αν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από αυτούς που θα ψηφίσουν κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ο Α. Σκέρτσος δηλώνει: «Δεν αποκλείω τίποτα, δεν είμαι προφήτης. Βλέπω και μελετώ το τι έχει συμβεί στις χώρες που έχουν ιστορία και εμπειρία σε αυτά τα θέματα. Και η εμπειρία δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποιου είδους φούσκωμα του δεξιού χώρου από τέτοιου τύπου πρωτοβουλίες που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

  • ΑΚΗΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
  • ·
  • ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live: Δόξα Λευκάδας-Άρης 64-76 (34')

All Content

Allwyn WBL1: 100άρα Παναθηναϊκού στον Πρωτέα, ο ΠΑΣ 70-59 τον Κρόνο

All Content - BusinessNews.gr

Fitch: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα ΒΒΒ, με σταθερή προοπτική

All Content - BusinessNews.gr

PosoKanei: Όταν το «5+1 δώρο» κοστίζει 105% ακριβότερα ανά λίτρο – Τρία παραδείγματα

All Content - BusinessNews.gr

Στενά του Ορμούζ: Πρόσθετο κόστος 12 δισ. δολ. για το ευρωπαϊκό LNG και φόβοι για πολυετή κρίση στη ναυτιλία

All Content

DDB Athens: Ο Λάζαρος Νικηφορίδης αναλαμβάνει Chief Creative Officer

All Content

Στον ΣΠΟΡ FM TV Champions League, Europa και Conference ως το 2031

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

ΠΑΟΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση του Όσμαν, εκτός δράσης για τρεις μήνες

All Content

Allwyn WBL1: Ο Ολυμπιακός 95-58 τον Άρη, πρώτη νίκη Αμύντα 80-52 τον Πανσερραϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Διπλή ανάσα για τους οφειλέτες: Ποιοι ωφελούνται από το επιτόκιο 3% στον εξωδικαστικό και τις 120 δόσεις

All Content - BusinessNews.gr

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων η χρηματιστηριακή αγορά - Εβδομαδιαία πτώση 2,51% στο Euronext Athens

All Content - BusinessNews.gr

Νόμος του κράτους ο «κουμπαράς» για τα παιδιά- Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE για την παρακολούθηση της ρύπανσης των υδάτων

CSRΝews.gr

ΚΕΔΕ-Μ. Σχοινάς: Τις επόμενες ημέρες η πρόσκληση 80 εκατ. ευρώ για μικρά αρδευτικά έργα

CSRΝews.gr

Δύο ακόμη νεογέννητες φώκιες στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έρευνα Accenture Greece - Microsoft: 180 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ η συμβολή του AI σε εύρος 15ετίας
Έρευνα Accenture Greece - Microsoft: 180 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ η συμβολή του AI σε εύρος 15ετίας 21/01/2024 - 11:34
Σύλληψη 56χρονου στα Πατήσια για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων 21/01/2024 - 12:22
Σύλληψη 56χρονου στα Πατήσια για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΕΟΣ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 2.000 εταιρειών, 1.300 αχυρανθρώπων, 4.200 ΑΦΜ με χρέη άνω των 203 εκατ. ευρώ
    07/11/2026 - 16:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαραθώνιος: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς το Σαββατοκύριακο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
    07/11/2026 - 15:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σύνταξη στα 68 αντί για 67 από το 2030; Τι δείχνουν οι προβλέψεις της Κομισιόν
    07/11/2026 - 15:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο – Τα πρόστιμα για εκπρόθεσμη πληρωμή
    07/11/2026 - 14:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χατζηβασιλείου: Στην περιοχή του καλωδίου κυριαρχικά δικαιώματα ασκούν αποκλειστικά η Ελληνική και η Κυπριακή Δημοκρατία
    07/11/2026 - 14:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κρήτη: Ανθεκτικός ο τουρισμός σε μια χρονιά διεθνών προκλήσεων
    07/11/2026 - 13:32 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χίος: Σχέδιο για εννέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια την εβδομάδα, με προσθήκη ταχύπλοου για τη σύνδεση με το νησί
    07/11/2026 - 13:04 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι ΗΠΑ προσφέρουν αμοιβή 20 εκατ. δολαρίων για πληροφορίες σχετικά με τα πυρηνικά του Ιράν
    07/11/2026 - 12:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νόμος του κράτους ο «κουμπαράς» για τα παιδιά- Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί
    07/11/2026 - 12:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • PosoKanei: Όταν το «5+1 δώρο» κοστίζει 105% ακριβότερα ανά λίτρο – Τρία παραδείγματα
    07/11/2026 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων η χρηματιστηριακή αγορά - Εβδομαδιαία πτώση 2,51% στο Euronext Athens
    06/11/2026 - 18:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΕΤΕ: Αντιδράσεις για την επικείμενη αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων
    06/11/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στη Θεσσαλονίκη η ετήσια συνάντηση της Επιτροπής Αυτοματοποιημένων Μετρό της UITP
    06/11/2026 - 17:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΚΤ: Δύο οι υποψήφιοι για τη διαδοχή Λαγκάρντ – Η ανακοίνωση Πιερρακάκη και τα επόμενα βήματα
    06/11/2026 - 19:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρές απώλειες 2,22%, τζίρος στα 392,12 εκατ. ευρώ
    06/11/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 17:00 Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola-Καρδίτσα Ιαπωνική

07/11/2026 - 14:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 17:00 Ηρακλής-Μύκονος Betsson

07/11/2026 - 14:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE για την παρακολούθηση της ρύπανσης των υδάτων

06/11/2026 - 15:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΚΕΔΕ-Μ. Σχοινάς: Τις επόμενες ημέρες η πρόσκληση 80 εκατ. ευρώ για μικρά αρδευτικά έργα

06/11/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Antenna Studios & ΑΝΤ1: Ισχυρή διεθνής παρουσία και νέες εμπορικές συμφωνίες στο MIPCOM 2026

06/11/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kosmos 93,6: Τη Δευτέρα 12:00-14:00 το μαγικό αφιέρωμα στον Leonard Cohen

06/11/2026 - 14:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AFW Celebrity Skin” x “Kallergis Machines”

05/11/2026 - 18:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo