Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αλλαγές στην τηλεργασία στο δημόσιο - Εγκύκλιος υπουργείο Εσωτερικών
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
03/02/2023 · 13:36

Αλλαγές στην τηλεργασία στο δημόσιο - Εγκύκλιος υπουργείο Εσωτερικών

Προς καθιέρωση της τηλεργασίας στο Δημόσιο σε μόνιμη βάση.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την καθιέρωση της τηλεργασίας στο Δημόσιο σε μόνιμη βάση, μετά και την έκδοση εγκυκλίου από το υπουργείο Εσωτερικών, κατ' εφαρμογή του σχετικού νόμου του Μάκη Βορίδη που ψηφίστηκε το 2021 και την επικείμενη έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

Η εφαρμογή της εξ αποστάσεως εργασίας στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας covid 19, αποτέλεσε εφαλτήριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών λύσεων και σε κανονικές συνθήκες.

Στην εγκύκλιο που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρονται οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που απαιτείται να προηγηθούν ώστε να διασφαλιστεί το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας έναντι των κινδύνων για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα, ύστερα από πρόταση των υπουργών Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης, και κατόπιν γνώμης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για την ρύθμιση θεμάτων προστασίας των προσωπικών δεδομένων των τηλεργαζομένων.

Η εγκύκλιος επισημαίνει ρητά ότι η παροχή τηλεργασίας θα είναι δυνατή, εφόσον κάθε φορέας εναρμονιστεί με τις σχετικές απαιτήσεις των ευρωπαϊκών κανονισμών. Συγκεκριμένα πριν την έκδοση του ΠΔ θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα αρχεία δραστηριοτήτων επεξεργασίας (records of processing activities-RPA) και την εκτίμηση αντικτύπου σχετικά με την προστασία δεδομένων (data protection impact assessment - DPIA).

Ακολούθως, ο προϊστάμενος κάθε Διεύθυνσης ή Αυτοτελούς Τμήματος θα πρέπει να καθορίσει τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή του μέτρου, όπως οι θέσεις εργασίας που είναι επιλέξιμες για τηλεργασία, κατά αριθμό και κλάδο/ειδικότητα και οι σχετικές ημερομηνίες για το α' τρίμηνο του 2023. Ανάλογα θα πράττει στην αρχή κάθε ημερολογιακού τριμήνου. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί στους υπαλλήλους προκειμένου όσοι επιθυμούν να τηλεργαστούν και εφόσον ανήκουν σε κλάδο/ειδικότητα και υπηρετούν σε θέση που έχει κριθεί επιλέξιμη προς παροχή τηλεργασίας, να υποβάλλουν σχετικό έγγραφο αίτημα. Στην εγκύκλιο συνιστάται η υπηρεσία να εξετάζει κατά προτεραιότητα τα αιτήματα γονέων ή φροντιστών παιδιών ηλικίας έως 12 ετών. Να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να εκδοθεί απόφαση με περιεχόμενο διαφορετικό από αυτό του υποβληθέντος αιτήματος (π.χ. αλλαγή του τόπου τηλεργασίας ή των ημερών ή του ωραρίου) και για' αυτό με την προβλεπόμενη απόφαση είτε εγκρίνεται αυτούσιο το αίτημα ή απορρίπτεται στο σύνολό του αιτιολογημένα. Ο υπάλληλος μπορεί να παρέχει τηλεργασία από την επομένη κιόλας της κοινοποίησης της απόφασης αποδοχής του αιτήματός.

Για να εργαστούν από απόσταση οι (μόνιμοι και αορίστου ή ορισμένου χρόνου) υπάλληλοι των φορέων Γενικής Κυβέρνησης, των ΝΠΔΔ και των ΔΕΚΟ, θα πρέπει να το επιτρέπει η φύση των καθηκόντων τους. Ως εκ τούτου, εξαιρούνται του μέτρου το ένστολο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος, οι ασκούντες καθήκοντα προϊσταμένου, καθώς και οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων εκτός από τους αποσπασμένους σε διοικητικές θέσεις.

Οι βασικές αρχές της τηλεργασίας είναι ο οικειοθελής χαρακτήρας, η αρχή της ίσης μεταχείρισης, η προστασία των προσωπικών δεδομένων και ο σεβασμός της ιδιωτικής ζωής.

Το μέτρο έχει υποχρεωτική ισχύ σε δύο περιπτώσεις: α) Σε περίοδο υγειονομικής κρίσης και εκτάκτων συνθηκών και αναγκών, κατά τις οποίες ο υπάλληλος οφείλει να αποδεχθεί την πρόταση του φορέα για τηλεργασία για τον απαιτούμενο χρόνο μέχρι την άρση των εν λόγω συνθηκών, β) σε περίπτωση κινδύνου υγείας του υπαλλήλου, καθώς και σε περιπτώσεις υπαλλήλων με μόνιμα ή πρόσκαιρα προβλήματα υγείας, ο φορέας οφείλει να αποδεχθεί το αίτημα του υπαλλήλου για τηλεργασία, εκτός κι' αν συντρέχει ειδικός και σπουδαίος λόγος για την απόρριψή του.

Η τηλεργασία παρέχεται σε καθορισμένες ημέρες ανά εβδομάδα και μήνα καθε ημερολογιακού έτους. Το ανώτατο όριο είναι οι 44 εργάσιμες ημέρες το χρόνο που λαμβάνονται υποχρεωτικά εντός συγκεκριμένου τριμήνου (α' τρίμηνο Ιανουάριος - Μάρτιος ή β' τρίμηνο Απρίλιος - Ιούνιος κ.ο.κ.) Στον ίδιο υπάλληλο δεν μπορεί να χορηγηθεί εκ νέου τηλεργασία σε επόμενο τρίμηνο εντός του ίδιου έτους, ακόμη και αν δεν έχει εξαντλήσει το όριο των 44 ημερών.

Το αντίστοιχο χρονικό όριο για υπαλλήλους με μόνιμα ή πρόσκαιρα προβλήματα υγείας (καθορίστηκαν με σχετική ΚΥΑ των υπουργών Υγείας και Εσωτερικών) είναι οι 88 εργάσιμες ημέρες ανά έτος και χορηγείται τμηματικά 22 ημέρες ανά τρίμηνο. Κατ΄ εξαίρεση και κατόπιν ειδικά αιτιολογημένης γνωμάτευσης της Υγειονομικής Επιτροπής, παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί η τηλεργασία για συνεχόμενο διάστημα 88 ημερών. Η αίτηση του υπαλλήλου για τηλεργασία λόγω προβλημάτων υγείας θα πρέπει να συνοδεύεται από γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού ή το πιστοποιητικό ΚΕΠΑ και αποστέλλονται στην αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή για τη σχετική γνωμάτευση, η οποία εκδίδεται το αργότερο εντός 10 ημερών.

Η παροχή τηλεργασίας δεν επιτρέπεται από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, δηλαδή την περίοδο αιχμής των θερινών αδειών. Ωστόσο, ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για τις περιπτώσεις χορήγησης τηλεργασίας είτε για λόγους υγείας των υπαλλήλων είτε για λόγους κινδύνου της δημόσιας υγείας και εκτάκτων συνθηκών και αναγκών.

Το μέγιστο ποσοστό των υπαλλήλων ανά Διεύθυνση του φορέα που μπορεί να απασχολείται μέσω τηλεργασίας, φτάνει το 25% επί του συνόλου των υπαλλήλων της εν λόγω Διεύθυνσης, των οποίων η φύση των καθηκόντων καθιστά εφικτή την εκτέλεσή τους μέσω τηλεργασίας.

Οι τηλεργαζόμενοι εχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις με τους υπαλλήλους που εκτελούν τα καθήκοντά τους στις εγκαταστάσεις του φορέα.

Για το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων ισχύουν οι κείμενες διατάξεις, ενώ για τους υπαλλήλους, για τους οποίους ισχύει ειδικό ή μειωμένο ωράριο εργασίας, αυτό εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και στην περίπτωση τηλεργασίας.

Η εργασία μπορεί να παρασχεθεί από την οικία του τηλεργαζόμενου ή από οποιονδήποτε άλλο σταθερό χώρο, σε οποιαδήποτε γωνιά της ελληνικής επικράτειας αλλά και εκτός συνόρων, στα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, υπό την προϋπόθεση έγκρισης από το αρμόδιο όργανο της Διεύθυνσης.

Ο απαιτούμενος τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός και η τεχνολογική συσκευή (ο λεγόμενος «Σταθμός Τηλεργασίας») παρέχονται στον υπάλληλο από την υπηρεσία του εκτός κι αν η τελευταία δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, οπότε ο υπάλληλος κάνει χρήση δικού του εξοπλισμού. Η νομοθεσία προβλέπει το δικαίωμα της αποσύνδεσης, δηλαδή μετά τη λήξη του ωραρίου ο υπάλληλος κλείνει τον υπολογιστή και η υπηρεσία δεν έχει δικαίωμα να τον «ενοχλεί» περαιτέρω. Εξαίρεση αποτελούν οι έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες, κατά τις οποίες όπως προβλέπει άλλωστε ο Υπαλληλικός Κώδικας, ο υπάλληλος οφείλει να εργαστεί και πέραν του ωραρίου του ή σε μη εργάσιμες ημέρες, φυσικά με την ανάλογη αποζημίωση.

  • ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
  • ·
  • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
  • ·
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ·
  • ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα συλλυπητήρια για το δυστύχημα των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

All Content

Άρης: Ανανέωσε μέχρι το 2029 ο Αμίν Νουά

All Content - BusinessNews.gr

ESM: Στο κλαμπ των ισχυρών της Ευρωζώνης τα ελληνικά ομόλογα, σε ρεκόρ 15ετίας το spread

All Content - BusinessNews.gr

«Βιολάντα»: Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων - Τι εξετάζουν οι Αρχές για την πυρκαγιά

All Content - BusinessNews.gr

Επικαιροποίηση ΚΑΔ: Λογιστές προειδοποιούν για προβλήματα, ενόψει φορολογικών δηλώσεων - Ανακοίνωση από ΑΑΔΕ

All Content

Σε Choose/ΟΤΕ «οδεύουν» τα 7,5 εκατ. για το Olympian Land

All Content

Διαφήµιση και Επικοινωνία το 2026: Η νέα συνταγή της δηµιουργικότητας

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση με Κόρι Τζόσεφ

All Content

«Ο Γιάννης έπαιξε ήδη το τελευταίο του παιχνίδι με τους Μπακς»

All Content - BusinessNews.gr

Νέα δέσμη μέτρων για το στεγαστικό: «Κατασκευάζω-Νοικιάζω» και στήριξη εργαζομένων εκτός έδρας

All Content - BusinessNews.gr

Info Quest Technologies: Επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο με νέο Xiaomi Store στη Λεμεσό

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρονικό εμπόριο και AI: H νέα εποχή είναι ήδη εδώ - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μαχαίρωσαν μαθητή έξω από σχολείο στο Ωραιόκαστρο
Μαχαίρωσαν μαθητή έξω από σχολείο στο Ωραιόκαστρο 03/02/2023 - 13:22
Το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα του πανελλήνιου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ τον Μάρτιο 03/02/2023 - 13:39
Το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα του πανελλήνιου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ τον Μάρτιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου IEFIMERIDA, από τους Μπάκο-Καϋμενάκη-Εξάρχου - Συνεργασία με ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    27/01/2026 - 18:24 MEDIA
  • Γαλλία: Βυθίζεται η ζήτηση για κονιάκ, ξεριζώνουν αμπέλια οι παραγωγοί
    27/01/2026 - 18:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Trastor: Το μεγαλύτερο logistics center στην Ελλάδα έλαβε την πιστοποίηση LEED Gold
    27/01/2026 - 18:07 LOGISTICS
  • Ισπανία: Καταβολή αποζημιώσεων ύψους 20 εκατ. ευρώ στα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος
    27/01/2026 - 17:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Όμιλος Φάις: Διευρύνει το διεθνές του αποτύπωμα σε 6 αγορές με την είσοδο στην Τσεχία
    27/01/2026 - 17:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,49% με «έκρηξη» συναλλαγών, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
    27/01/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
    27/01/2026 - 17:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βρυξέλλες: Προτεραιότητα για την Ελλάδα η ενίσχυση και ο καλύτερος συντονισμός ελέγχων στα εισαγόμενα αγροδιατροφικά προϊόντα
    27/01/2026 - 17:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ν. Παπαθανάσης: Έγκριση Περιφερειακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αν. Μακεδονίας-Θράκης, Δυτ. Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων
    27/01/2026 - 17:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • UPS: Σχεδιάζει περικοπές 30.000 θέσεων εργασίας καθώς διπλασιάζει τις προσπάθειες αναδιάρθρωσης
    27/01/2026 - 17:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φονική πυρκαγιά στη «Βιολάντα»: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας
    26/01/2026 - 19:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Αντλεί 600 εκατ. ευρώ από πράσινο ομόλογο με υπερκάλυψη 5,8 φορές
    26/01/2026 - 19:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Eurolife FFH: Αυξημένες οι επιδόσεις του 2025 - Απόδοση 3,76% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου
    26/01/2026 - 21:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • «Βιολάντα»: Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων - Τι εξετάζουν οι Αρχές για την πυρκαγιά
    27/01/2026 - 08:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Γερμανία επαναφέρει τις επιδοτήσεις για τα ηλεκτρικά οχήματα
    26/01/2026 - 20:24 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Trastor: Το μεγαλύτερο logistics center στην Ελλάδα έλαβε την πιστοποίηση LEED Gold

27/01/2026 - 16:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα συλλυπητήρια για το δυστύχημα των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

27/01/2026 - 15:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Champs Academies by Campeón για τρίτη συνεχή χρονιά

27/01/2026 - 14:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΤΕΧΑΝ: Σε εξέλιξηΤο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

27/01/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Καντζούρης: «Πολύ καλός και έξυπνος παίκτης ο Τζόσεφ, απάνθρωπο το πρόγραμμα της EuroLeague»

27/01/2026 - 14:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Φήμες…

27/01/2026 - 14:30
FleetNews
fleetnews.gr

Ο Καναδάς μείωσε τους δασμούς για την Κίνα στο 6,1%

27/01/2026 - 08:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Beauty point επωνύμων το κορυφαίο κέντρο ομορφιάς “Hollywood Clinic” στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

26/01/2026 - 16:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΜΨΗ!

26/01/2026 - 16:48
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορική στιγμή για την Audi: Πρεμιέρα της Audi Revolut F1 Team

26/01/2026 - 06:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo