Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
«Πραγματικό» φαγητό και τζιτζίκια που δεν κάνουν θόρυβο ανάμεσα στα περίεργα αιτήματα ξένων ηθοποιών και συνεργείων ΑΠΕ-ΜΠΕ
NewsRoom NewsRoom
ΕΛΛΑΔΑ
09/09/2021 · 12:04

«Πραγματικό» φαγητό και τζιτζίκια που δεν κάνουν θόρυβο ανάμεσα στα περίεργα αιτήματα ξένων ηθοποιών και συνεργείων

Μερικά από τα πιο περίεργα αιτήματα που έχουν διατυπώσει, κατά καιρούς, ξένοι ηθοποιοί, που συμμετείχαν σε γυρίσματα διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα.

«Πραγματικό» φαγητό, όπως εκείνο γνωστής αλυσίδας ...fast-food του εξωτερικού, τζιτζίκια που δεν κάνουν θόρυβο την ώρα που ηθοποιοί και μέλη κινηματογραφικών συνεργείων ξεκουράζονται, αυτόματα αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις και για φαγητό οτιδήποτε ωριμάζει και πέφτει από το δέντρο χωρίς να το κόψει ανθρώπινο χέρι, είναι μερικά από τα περίεργα αιτήματα που έχουν διατυπώσει, κατά καιρούς, ξένοι ηθοποιοί, που συμμετείχαν σε γυρίσματα διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα.

Τις εμπειρίες του μεταφέρει ο Δημήτρης Καμπάς, ο οποίος δραστηριοποιείται στην οργάνωση παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών (unit production manager) και ήταν διευθυντής παραγωγής στη χολιγουντιανή παραγωγή «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, που γυρίστηκε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος, πάντως, τονίζει ότι ο «Μπαντέρας ήταν ίσως ο πιο βολικός άνθρωπος, ένας κανονικότατος άνθρωπος» καθώς, όπως σημειώνει, δεν υπήρξε τίποτε περίεργο στις συνήθειές του.

Ανασύροντας από τη μνήμη του διάφορα περιστατικά από γυρίσματα στην Ελλάδα, ο κ. Καμπάς θυμάται έναν πολύ γνωστό Ινδό ηθοποιό, ο οποίος, κατά τα γυρίσματα ταινίας στη Σαντορίνη, δυσκολευόταν να φάει τα γνωστά τοπικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, όπως ο μουσακάς, τα γεμιστά και τα σουβλάκια και ζητούσε «πραγματικό φαγητό», όπως τα μπέργκερς γνωστής αλυσίδας του εξωτερικού.

Κάποιοι άλλοι ηθοποιοί, άλλωστε, στο παρελθόν είχαν ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες και έτρωγαν μόνο φρούτα, καρπούς και σπόρους που έπεφταν από τα δέντρα και τα φυτά ενώ οι περισσότεροι, όπως λέει, ζητούν συνήθως για τις μετακινήσεις τους αυτόματα μικρά οχήματα, τη στιγμή που στη χώρα μας δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στους δρόμους.

Όσο για τα τζιτζίκια, ο κ. Καμπάς αναφέρει: «σε μια παραγωγή, μας ζήτησαν να κάνουμε κάτι για να σιγήσουν τα τζιτζίκια. Αυτό το έχω ακούσει σε πολλά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και τώρα που βρίσκομαι στην Κρήτη με ενημέρωσαν από το ξενοδοχείο ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα». Από την άλλη πλευρά, σημειώνει πως μπορεί ορισμένοι που δεν έχουν συνηθίσει τον συγκεκριμένο ήχο να ενοχλούνται απ' αυτόν την ώρα που θέλουν να κοιμηθούν, ωστόσο λέει χαριτολογώντας ότι «δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσουμε τον ήχο ή να ζητήσουμε από τα τζιτζίκια να μην τζιτζικίζουν!».

Χωριάτικη σαλάτα, τυροκαυτερή και ελαιόλαδο εντυπωσιάζουν τους ξένους ηθοποιούς

Πέραν, όμως, από τα όποια παράξενα αιτήματα έχουν δεχτεί οι κινηματογραφικές παραγωγές του εξωτερικού που γίνονται στην Ελλάδα, ο κ. Καμπάς δηλώνει με έμφαση πως «δεν υπάρχει κανείς που να μην τού αρέσει η Ελλάδα» και σημειώνει ότι το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει τους ξένους επαγγελματίες του χώρου που βρίσκονται εδώ είναι οι τοπικές λιχουδιές. «Οι περισσότεροι τρελαίνονται για τη χωριάτικη σαλάτα, την τυροκαυτερή, ή χτυπητή, ή τυροσαλάτα και αρχίζουν να ανακαλύπτουν το ελαιόλαδο. Ειδικά για το λάδι, μπορεί στην αρχή να το θεωρούσαν κάτι ανούσιο, όμως όταν περνούν μήνες στην Ελλάδα, αρχίζουν σιγά σιγά να αντιλαμβάνονται την αξία του και τη νοστιμιά που προσθέτει στη σαλάτα. Στο τέλος αρχίζουν ακόμη και να βουτάνε το ψωμί στο λάδι», σχολιάζει.

«Γίνονται εκατοντάδες ταινίες και αδίκως δεν ακούγονται»

Μιλώντας, γενικότερα, για τα γυρίσματα ξένων ταινιών, επισημαίνει ότι η ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας μπορεί να προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, κάτι που, όπως λέει, άρεσε και στην παραγωγή, ωστόσο «γίνονται εκατοντάδες ταινίες στη χώρα μας και αδίκως δεν ακούγονται».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ταινία «See you soon», που γυρίστηκε το 2017 στη Χαλκιδική, το Βουκουρέστι και την Αγία Πετρούπολη και αποτέλεσε μια έκπληξη για την Κεντρική Μακεδονία καθώς ο προϋπολογισμός της ήταν μεγάλος και τα συνεργεία και οι ηθοποιοί ήταν καθαρά χολιγουντιανού προτύπου.

Γυρίσματα γίνονται επίσης στα νησιά, με χαρακτηριστική την περίπτωση της Μυκόνου, αν και τα στενά της καλντερίμια δυσκολεύουν χωροταξικά τη διαδικασία, ενώ αυτή την περίοδο ο κ. Καμπάς βρίσκεται στην Κρήτη για άλλη μία αμερικανική ταινία δράσης με δυνατά ονόματα, που θα αρχίσει γυρίσματα τον Νοέμβριο.

Σχετικά με την εμπειρία που είχε από τη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζει ως πρότυπο το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που βοήθησε στην πράξη και διευκόλυνε τα μέγιστα ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τον τομεάρχη Τουρισμού Αλέξανδρο Θάνο, τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Κούπκα.

Ζήτηση για τεχνίτες φελιζόλ, εξειδικευμένους χειριστές κάμερας και βοηθούς παραγωγής

Στο ίδιο μήκος κύματος, επισημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες στις κινηματογραφικές παραγωγές που είναι απαραίτητο να καλυφθούν από συγκεκριμένες ειδικότητες, όμως δεν υπάρχουν συχνά οι απαραίτητοι επαγγελματίες. Ως παράδειγμα φέρνει τις περιπτώσεις του τεχνίτη φελιζόλ που σμιλεύει το υλικό για την κατασκευή των σκηνικών, του posh pooler (χειριστή κινηματογραφικής κάμερας που αναλαμβάνει την εστίαση της κάμερας στις σκηνές που γυρίζονται) και του data manager, που με τη βοήθεια ενός ειδικού βαν με τον απαραίτητο εξοπλισμό παράγει αντίγραφα ασφαλείας για το υλικό των γυρισμάτων.

Ξεχωριστός είναι και ο ρόλος των βοηθών παραγωγής. «Πρόκειται για άτομα, για τα οποία υπάρχει ανάγκη στα γυρίσματα, αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της παραγωγής και ρυθμίζουν μια σειρά από ζητήματα διαδικαστικά και επικοινωνιακά. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να οδηγούν, να μιλούν καλά αγγλικά, να διαχειρίζονται με μεγάλη αποτελεσματικότητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία και να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακά την παραγωγή αθόρυβα, συντεταγμένα και σε ελάχιστο χρόνο. Από αυτή τη θέση μπορούν μετά να γίνουν διευθυντές παραγωγής», προσθέτει ο κ. Καμπάς.

Βοηθοί παραγωγής, σκηνογράφοι και ενδυματολόγοι από το industry guide της Περιφέρειας στο «Τhe Enforcer»

Η τεχνική σύμβουλος οπτικοακουστικών παραγωγών στο Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Διονυσία Αρβανίτου γνωστοποιεί, άλλωστε, ότι στην παραγωγή του «The Enforcer» εργάστηκαν άτομα που είχαν καταχωρηθεί στο μητρώο επαγγελματιών κινηματογράφου (industry guide), που δημιούργησε η Περιφέρεια. «Προωθήσαμε αρκετούς ανθρώπους και ξέρουμε ότι δούλεψαν κιόλας στις ειδικότητες του βοηθού παραγωγής, του σκηνογράφου, της ενδυματολογίας και της οργάνωσης παραγωγής», τονίζει. Ειδική αναφορά κάνει και σε όσους εργάστηκαν στο χώρο των φροντιστηριακών αντικειμένων (props) και γυρνούσαν σε όλη τη Θεσσαλονίκη για να αγοράσουν ή να νοικιάσουν αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στις διάφορες σκηνές της ταινίας.

Σε ό,τι αφορά τα εξειδικευμένα επαγγέλματα που είναι απαραίτητα για τη στελέχωση μιας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής, υπογραμμίζει ότι αυτά περιλαμβάνουν ειδικότητες που σχετίζονται με ταινίες που γυρίζονται σε στούντιο, με οπτικά εφέ σε πραγματικό χρόνο γυρισμάτων που προβάλλονται πάνω στα green box και με τον ήχο σε πολύ εξειδικευμένα αντικείμενα. «Δεν υπάρχουν, επίσης, πολλοί ηλεκτρολόγοι με εμπειρία σε κινηματογραφικό εξοπλισμό, ούτε και οπλουργοί που είναι μια ασυνήθιστη ειδικότητα, απαραίτητη όμως σε κάθε ταινία δράσης καθώς εγγυάται την ασφαλή χρήση κάθε είδους οπλισμού, αληθινού ή ψεύτικου», προσθέτει.

Χαρακτηρίζει, τέλος, ως πρότυπο και τις διαδικασίες τήρησης όλων των μέτρων κατά του κορονοϊού στα γυρίσματα που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που, όπως λέει, «αποδεικνύει ότι αν τηρηθούν τα μέτρα κατά γράμμα είναι εφικτό να γίνονται κινηματογραφικές ταινίες και εν μέσω πανδημίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιαννακόπουλος: «Θα παίξουμε το μπάσκετ που δεν έχει δει κανείς μέχρι σήμερα»

All Content

Αταμάν: «Θα δώσουμε τη μάχη μας για να προκριθούμε στο Final-4»

All Content - BusinessNews.gr

Ενδεχομένως και αύριο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο - Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Άλμα 83,2% των ταξιδιωτικών εσπράξεων τον Φεβρουάριο του 2026 στα 533,4 εκατ. ευρώ

All Content

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

All Content

Ogilvy και Superbet «ζωντανεύουν» 100 χρόνια ΠΑΟΚ μέσα από τον πρώτο ύμνο της ομάδας

FleetNews

FleetNews

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

FleetNews

Άφιξη 155 ηλεκτρικών λεωφορείων στο λιμάνι του Πειραιά

All Content

Σορτς: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου» - Φαρίντ: «Στόχος ο τίτλος»

All Content

Έτσι νίκησε ο Παναθηναϊκός τη Μονακό και προκρίθηκε στα playoffs

All Content - BusinessNews.gr

Φοροδιαφυγή: Στο 29,7% η μέση παραβατικότητα το 2025 – Στην πρώτη θέση τα συνεργεία αυτοκινήτων με 61%

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Αύξηση καθαρών κέρδων 77,7% για το 2025 - Στα 48,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και Τουρκία: Οι στρατηγικές κινήσεις του Eρντογάν - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

FleetNews

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

CSRΝews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

CSRΝews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

CSRΝews.gr

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος: Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τζανάκης: 5 φορές λιγότερη πιθανότητα να νοσήσουν εμβολιασμένοι
Τζανάκης: 5 φορές λιγότερη πιθανότητα να νοσήσουν εμβολιασμένοι 09/09/2021 - 11:38
Αναχώρησε από την Μητρόπολη Χανίων η σορός του Μίκη Θεοδωράκη 09/09/2021 - 12:23
Αναχώρησε από την Μητρόπολη Χανίων η σορός του Μίκη Θεοδωράκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • SWOT Hospitality: Το OVEA Paros ανοίγει τις πόρτες του τη θερινή σεζόν 2026
    21/04/2026 - 20:45 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ανοιχτό rebranding για τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
    21/04/2026 - 20:13 ΕΛΛΑΔΑ
  • AB Foods: Προχωρά στον διαχωρισμό της Primark
    21/04/2026 - 20:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Huawei: Ενισχύει το οικοσύστημα συνεργατών της για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη
    21/04/2026 - 19:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Συμμετοχή στις διαλέξεις “Success Industry Stories” του ΠΑΔΑ»
    21/04/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΗΕ: Οι Τέσσερις υποψήφιοι για επικεφαλής μετά τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτιέρες
    21/04/2026 - 18:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • E.IN.S: Στα 6,77 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2025 – Πρόταση για μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή
    21/04/2026 - 17:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»
    21/04/2026 - 17:43 ESG
  • ΣτΕ: Μπλόκαρε ξανά μεγάλο τμήμα της επέκτασης του White Coast στον Μύτακα της Μήλου
    21/04/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: Ανανέωση συνεργασίας με τον οργανισμό Invest Cyprus
    21/04/2026 - 17:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Volton: Η εμπειρία πελάτη ως στρατηγικός μοχλός ανάπτυξης
    21/04/2026 - 12:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πλαστικά Θράκης: Αύξηση καθαρών κέρδων 77,7% για το 2025 - Στα 48,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    21/04/2026 - 09:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φοροδιαφυγή: Στο 29,7% η μέση παραβατικότητα το 2025 – Στην πρώτη θέση τα συνεργεία αυτοκινήτων με 61%
    21/04/2026 - 08:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τράπεζες: Άλμα 77% στα στεγαστικά δάνεια - Νέα ώθηση στη λιανική τραπεζική
    21/04/2026 - 08:38 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και Τουρκία: Οι στρατηγικές κινήσεις του Eρντογάν - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου
    21/04/2026 - 09:00 ΠΡΟΣΩΠΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιαννακόπουλος: «Θα παίξουμε το μπάσκετ που δεν έχει δει κανείς μέχρι σήμερα»

21/04/2026 - 21:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Θα δώσουμε τη μάχη μας για να προκριθούμε στο Final-4»

21/04/2026 - 20:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΒΕΑ - Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής: Εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

21/04/2026 - 14:03
FleetNews
fleetnews.gr

21/04/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

21/04/2026 - 13:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

21/04/2026 - 08:26
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo