Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γ. Γεραπετρίτης: Εγκαίρως ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε πει ότι το εμβόλιο πρέπει να είναι παγκόσμιο δημόσιο αγαθό
NEWSROOM NEWSROOM
ΕΛΛΑΔΑ
07/05/2021 · 14:08

Γ. Γεραπετρίτης: Εγκαίρως ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε πει ότι το εμβόλιο πρέπει να είναι παγκόσμιο δημόσιο αγαθό

Στη σύγκριση των θέσεων που είχαν διατυπώσει για τις πατέντες των εμβολίων οι κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, «Παραπολιτικά 90,1».

Όπως είπε, ο μεν πρωθυπουργός «εγκαίρως είχε διατυπώσει την άποψη σε σχέση με το ότι πρέπει να καταστεί παγκόσμιο δημόσιο αγαθό το εμβόλιο», ενώ στον αντίποδα και «πολύ καθυστερημένα, δέκα μήνες μετά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διετύπωσε μια άποψη εντελώς απρόσφορη: να παραχθούν τα εμβόλια στην Ελλάδα». Το μεγάλο ραντεβού για την επιστροφή στην κανονικότητα «το έχουμε ήδη ξεκινήσει», δήλωσε επίσης προσκαλώντας, για άλλη μια φορά, τους πολίτες να εμβολιαστούν «με το πιο σύντομο εμβόλιο».

Ξεκινώντας από το θέμα των πατεντών, θέμα που θα απασχολήσει άλλωστε και την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πόρτο, ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε πως «υπάρχει μια πάρα πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση, που έχει διατυπωθεί από τον πρωθυπουργό ήδη από τον Απρίλιο του 2020, και από τον εκπρόσωπό μας στα διεθνή fora, τον καθηγητή κ. Μόσιαλο, ότι τα εμβόλια συνιστούν ένα παγκόσμιο δημόσιο αγαθό, δηλαδή θα πρέπει να ενισχυθεί ο Τρίτος Κόσμος και οι αναπτυσσόμενες χώρες». Εξάλλου, αιτιολόγησε, «είναι προς το οικουμενικό συμφέρον να μπορέσουμε να διοχετεύσουμε επαρκείς δόσεις».

Κληθείς δε, να σχολιάσει όμως τις διαφορετικές προσεγγίσεις ευρωπαίων ηγετών στο ζήτημα, υπογράμμισε την ελληνική στάση, που συνίσταται στο ότι «εμείς είμαστε τοποθετημένοι ότι θα πρέπει να υπάρξει επαρκής διοχέτευση σε όλες τις χώρες του Τρίτου Κόσμου, αυτό σημαίνει ότι το αγαθό θα πρέπει να καταστεί προσβάσιμο, να υπάρξουν επαρκείς γραμμές παραγωγής στον κόσμο (…) και σε απολύτως προσιτές τιμές για όλο τον κόσμο».

Βεβαίως, διευκρίνισε, «η πνευματική ιδιοκτησία, οι πατέντες, είναι κάτι που υφίσταται από αιώνων με σκοπό να ενθαρρύνεται η καινοτομία και η έρευνα», εν τούτοις «όταν έχουμε συνθήκες πανδημίας, θα πρέπει να υπάρχει μια ειδική διαχείριση των πραγμάτων έτσι ώστε να έχουμε πολύ γρήγορη διάχυση των καινοτόμων εμβολίων και φαρμάκων», είτε με συμφωνία των εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια είτε με αγορά μέρους των δικαιωμάτων αυτών θα πρέπει να υπάρξουν πολλαπλές γραμμές παραγωγής σε περισσότερα σημεία του κόσμου, συμπέρανε.

Στο θέμα της σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επί του συγκεκριμένου πεδίου, ο υπουργός Επικρατείας επέμεινε ότι «ο πρωθυπουργός εγκαίρως είχε διατυπώσει την άποψη σε σχέση με το ότι πρέπει να καταστεί παγκόσμιο δημόσιο αγαθό το εμβόλιο κατά τρόπο εύλογο και δίκαιο». Στον αντίποδα και «πολύ καθυστερημένα, δέκα μήνες μετά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διετύπωσε μια άποψη εντελώς απρόσφορη: να παραχθούν τα εμβόλια στην Ελλάδα έτσι ώστε να καλυφθεί ο πληθυσμός».

Η άποψη αυτή του Α. Τσίπρα έχει δύο προβλήματα, σύμφωνα με τον Γ. Γεραπετρίτη. «Πρώτον, είναι εντελώς αδύνατο, οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες είχαν δηλώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές. Και, δεύτερον, ο κ. Τσίπρας ασχολήθηκε με ένα ζήτημα, το οποίο ήταν εντελώς λάθος. Το ζήτημα δεν είναι σήμερα να οργανώσουμε την παραγωγή στην Ελλάδα για μετά από δύο χρόνια, το ζήτημα είναι να υπάρχει επαρκής παραγωγή εμβολίων σε όλες τις χώρες του πλανήτη».

'Αλλωστε, «το πρόβλημα δεν είναι η Ελλάδα. (…) θα πρέπει να επέλθει ανοσία στον παγκόσμιο πληθυσμό» και τούτο γιατί λόγω της κινητικότητας ακόμη και οι πράσινες περιοχές κάποια στιγμή καθίστανται κόκκινες, επιχειρηματολόγησε ακόμη καταλήγοντας: «Η ανοσία δεν μπορεί να είναι εθνική, αλλά οικουμενική».

Παράλληλα, όπως εξήγησε στη συνέχεια, «από τον Σεπτέμβριο μπαίνουν στη μάχη δύο ακόμη εμβόλια, και ευρωπαϊκής παραγωγής, θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών», ως εκ τούτου από το φθινόπωρο θα υπάρχει πολύ μεγάλη επάρκεια εμβολίων με ισοσκελισμό προσφοράς και ζήτησης.

Κληθείς να σχολιάσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» («Πολιτικοί απατεώνες με πατέντα», είναι ένας από τους τίτλους της εφημερίδας), ο υπουργός Επικρατείας απάντησε σημειώνοντας ότι «οι πομπώδεις τίτλοι διαμορφώνουν ενδεχομένως ένα καθεστώς παραπληροφόρησης, αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως αντικείμενο. Η πραγματικότητα διαψεύδει τους τίτλους και οι τίτλοι κάποια στιγμή θα πρέπει να ανταποκρίνονται και στο περιεχόμενο, καλώ τους αναγνώστες να διαβάσουν το περιεχόμενο του σημειώματος της εφημερίδας για να κατανοήσουν τα πραγματικά (γεγονότα)».

Στο θέμα των περιοριστικών μέτρων, το μεγάλο ραντεβού για την επιστροφή στην κανονικότητα «το έχουμε ήδη ξεκινήσει. Είναι όμως ένα ραντεβού που δεν είναι στιγμιαίο, αλλά διαρκές και περιοδικό. Η λογική μας είναι ότι προχωράμε βήμα βήμα, (πρέπει) να μετράμε τις συνέπειες του κάθε ανοίγματος έτσι ώστε να μπορούμε να πορευόμαστε με ασφάλεια», είναι η θέση της κυβέρνησης.

Ενώ για τις υπερτοπικές μετακινήσεις ειδικότερα, που θα ξεκινήσουν από το Σαββατοκύριακο 15 - 16 Μαΐου, αρκεί να το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως διευκρίνισε, εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περιορισθούν μόνο σε εκείνους που έχουν εμβολιαστεί, καθώς κάτι τέτοιο «δεν είναι ορθό». Ενώ για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης αυτοδιαγνωστικού τεστ πριν τη μετακίνηση είπε πως «είναι κάτι που θα εξετασθεί όταν έλθει η ώρα», αλλά ως τώρα «δεν έχει αξιολογηθεί». Ενώ και το μέτρο της αποστολής γραπτών μηνυμάτων θα αξιολογηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Γενική θέση της κυβέρνησης είναι πως «δεν πρέπει να εφησυχάζουμε», ενώ με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. όταν είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξή του, ότι το γραπτό μήνυμα διατηρείται και για παιδαγωγικούς λόγους, ο Γ. Γεραπετρίτης επεσήμανε:

«Ας ενημερωθούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ - ευτυχώς έχουν πολύ ικανούς νομικούς - τι σημαίνει παιδαγωγική λειτουργία του νόμου για να καταλάβουν ότι αυτό έχει μια αξία από μόνο του. Το μήνυμα το οποίο εκπέμπεται, είναι "δεν εφησυχάζουμε". Όσο ανοίγουν οι δραστηριότητες, θα πρέπει να εξακολουθούν να υπάρχουν οι όποιοι περιορισμοί, να δίνουν την αντίληψη στους πολίτες ότι θα πρέπει να προσέχουν. Δεν έχουμε περάσει τον κάβο», υπογράμμισε στο «δια ταύτα».

Ερωτηθείς, τέλος, για τη σημερινή είδηση από το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την οποία στα άτομα κάτω των 40 ετών θα χορηγείται άλλο εμβόλιο αντί εκείνου της AstraZeneca, ο υπουργός αφού θύμισε ότι την ίδια στιγμή η Γερμανία αποφασίζει το AstraZeneca να χορηγείται σε όλο τον ενήλικο πληθυσμό, τόνισε: «Η στάση της Ελλάδας είναι η πιο συνεπής. Μετρώντας τα επιστημονικά δεδομένα του AstraZeneca, σταθμιζόμενο δεν παράγει κινδύνους για τους άνω των 30 -και αυτό πράξαμε», με την ταυτόχρονη διαβεβαίωση, «δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα που να στοιχειοθετούν είτε την ανάγκη είτε την επιλογή για αλλαγή του εμβολίου στη δεύτερη δόση».

Σε κάθε περίπτωση, «εμείς μελετάμε τα επιστημονικά δεδομένα, ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Έχουμε ειδικό επιτελείο υγειονομικών, που ασχολείται μόνο με τα εμβολιαστικά θέματα, υπό την κυρία Θεοδωρίδου, νομίζω ότι έχουμε επαρκή κατανόηση του φαινομένου».

Και, κλείνοντας με το κυβερνητικό μότο, «το καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο σύντομο εμβόλιο», αντέτεινε ότι «αυτό δεν το λέμε επειδή θέλουμε να ...απεμπλακούμε από τα AstraZeneca όπως μας κατηγόρησε η αντιπολίτευση με ένα λόγο που δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω. Το τείχος ανοσίας δημιουργείται με όλα τα εμβόλια. Σταθμιζόμενοι οι κίνδυνοι είναι απειροελάχιστοι», δήλωσε, ως εκ τούτου, «όχι, δεν αλλάζει η πολιτική μας», συμπέρανε, με το επιπλέον επιχείρημα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη εμβολιάσει 30 εκατ. πολίτες του με το AstraZeneca.

«Μπαίνουν και νέα εμβόλια στη φαρέτρα μας, το μονοδοσικό της Johnson&Johnson, καλώ όλο τον πληθυσμό να εμβολιαστεί με το πιο σύντομο εμβόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Γεραπετρίτης κλείνοντας τη συνέντευξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ
  • ·
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πλούσιο πρόγραμμα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τετάρτης

All Content

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός σήμερα στην Α1 Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Tupperware Hellas: Η τελευταία χρήση πριν το λουκέτο - Πτώση τζίρου, κατάρρευση κερδοφορίας και μεγάλες απομειώσεις

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Η ίδρυση της GIGA επιταχύνει τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρικών δικτύων στην Ευρώπη

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Διατήρηση EBITDA στα 9,3 εκατ. ευρώ και μείωση συνολικού δανεισμού 9% το α’ εξάμηνο 2025

All Content

Σε Μπάκο, Καϋμενάκη, Εξάρχου επίσημα το iefimerida.gr – Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Παραπολιτικά

All Content

Σε Choose/ΟΤΕ «οδεύουν» τα 7,5 εκατ. για το Olympian Land

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Κολοσσός Ρόδου: Νέα προσθήκη ο Κεόντρε Κένεντι

All Content

Νίκη για το Βιρτζίνια Τεκ του Αβδάλα που έπαιξε κόντρα στον γιο του Μούσταφ

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Έξι έργα-κλειδιά κατά της φοροδιαφυγής - Νέο ψηφιακό οπλοστάσιο για ελέγχους και τελωνεία

All Content - BusinessNews.gr

O Δημήτρης Μαύρος και η νέα εποχή της MRB Hellas, τα 7,5 εκατ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που βρήκαν δικαιούχο, η Μαλαισιανή τίγρη που κοιμάται στην Ελλάδα, η Μαρία και ο Λαυρέντης και ο «παίχτης» που απορροφά 43 εταιρείες…

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,2% το 2026, υψηλή αβεβαιότητα για τις γεωπολιτικές προκλήσεις

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τα ζώα συντροφιάς - Τι προβλέπεται
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τα ζώα συντροφιάς - Τι προβλέπεται 07/05/2021 - 14:03
Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη 07/05/2021 - 14:30
Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • BestPrice: Εισάγει τη Visual Search εμπειρία και αλλάζει τα δεδομένα στην online αναζήτηση προϊόντων
    28/01/2026 - 13:10 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.327,95 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,62%
    28/01/2026 - 13:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Space Hellas: Αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών του ΑΧΕΠΑ
    28/01/2026 - 12:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κώστας Τσιάρας: Σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης για την κτηνοτροφία με νέα Σχέδια Βελτίωσης και εθνικούς πόρους
    28/01/2026 - 12:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιθεώρηση Εργασίας: Με διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα η καταγραφή και αξιολόγηση των εργατικών ατυχημάτων
    28/01/2026 - 12:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΚΑΚ: Ενεργοποιεί το Pitch Arena και μετατρέπει τη χαρτογράφηση σε ποιοτικό Deal Flow για την επενδυτική κοινότητα
    28/01/2026 - 12:40 STARTUPS
  • ΣΕΒ: Στο 84% του μέσου όρου της ΕΕ η ψηφιακή μετάβαση της Ελλάδας το 2025
    28/01/2026 - 12:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility
    28/01/2026 - 12:32 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Skroutz: Αυξημένες οι ηλεκτρονικές αγορές των Ελλήνων καταναλωτών το 2025
    28/01/2026 - 12:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Cosmos Business Systems: Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
    28/01/2026 - 12:24 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τραγωδία στη Ρουμανία: Επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ νεκροί σε φονικό τροχαίο καθ’ οδόν για τη Λιόν
    27/01/2026 - 18:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Big deal στα media: Στρατηγική συνεργασία ομίλων Iefimerida-Παραπολιτικά - Ο ρόλος του Γιάννη Κουρτάκη
    27/01/2026 - 18:24 MEDIA
  • ΙΟΒΕ: Πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,2% το 2026, υψηλή αβεβαιότητα για τις γεωπολιτικές προκλήσεις
    27/01/2026 - 15:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας για Δ. Κουτσούμπα, «ναι» για Δ. Μάντζο
    27/01/2026 - 14:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Metlen: Επιταχύνει τη διεθνή της επέκταση με νέα έργα ΑΠΕ σε Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία και Ιταλία
    27/01/2026 - 15:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

A40s: Διοργάνωση του συνεδρίου Out of Frame για την καταπολέμηση του ηλικιακού ρατσισμού

28/01/2026 - 10:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός σήμερα στην Α1 Γυναικών

28/01/2026 - 10:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πλούσιο πρόγραμμα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τετάρτης

28/01/2026 - 10:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H νέα εποχή της MRB Hellas

28/01/2026 - 10:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η AVRAMAR Κατακτά Χάλκινο Μετάλλιο EcoVadis

28/01/2026 - 09:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Henkel: 150 χρόνια παγκόσμιας ανάπτυξης

28/01/2026 - 09:48
FleetNews
fleetnews.gr

Continental: Επίτευξη στόχων το 2025

28/01/2026 - 08:03
FleetNews
fleetnews.gr

Βραβείο καινοτομίας για το BMW Group

28/01/2026 - 07:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

#EDGED2 DSQUARED2 FALL/WINTER 2026

27/01/2026 - 17:45
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Beauty point επωνύμων το κορυφαίο κέντρο ομορφιάς “Hollywood Clinic” στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

26/01/2026 - 16:55
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo