Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κούγια κατά Πολάκη: Θα τον συναντήσω στα δικαστήρια εκεί που θα τον οδηγήσω εγώ
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
25/02/2021 · 12:14

Κούγια κατά Πολάκη: Θα τον συναντήσω στα δικαστήρια εκεί που θα τον οδηγήσω εγώ

Με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας προέβη στην ακόλουθη δήλωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτόν τον λεβέντη που κάνει τον προστάτη των αδικημένων, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, να είναι βέβαιος ότι θα τον συναντήσω στα δικαστήρια εκεί που θα τον οδηγήσω εγώ ο ανίκανος».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Από την Τρίτη το μεσημέρι, όταν ολοκλήρωσα τη μελέτη της 10 φύλλων δικογραφίας, που περιείχε ως μόνα αποδεικτικά στοιχεία τις μαρτυρικές καταθέσεις των φερομένων ότι εβιάσθησαν από τον εντολέα μου, κορυφαίο ηθοποιό, σκηνοθέτη και τον πλέον επιτυχημένο καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη και για πρώτη φορά ακούστηκαν, αφενός μεν, δι’ εμού οι απόψεις του εντολέως μου για την αξιοπιστία και την ποιότητα της προσωπικότητος των φερομένων ως βιασθέντων και των μαρτύρων τους και αφετέρου τα αδιάσειστα και ακλόνητα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν τη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του, αλλά και ο βάναυσος τρόπος, με τον οποίο ο δικηγόρος ενός εκ των φερομένων ως βιασθέντων επί 10 ημέρες, σε δεκάδες εκπομπές και δελτία ειδήσεων, αλλά και διάφοροι ηθοποιοί μαζί με δημοσιογράφους και παρουσιαστές εκπομπών, παραβίαζαν το τιμωρούμενο από τον ελληνικό νόμο, την ευρωπαϊκή νομοθεσία, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τεκμήριο αθωότητος του δυστυχούς εντολέως μου, δέχομαι έναν ανελέητο, συκοφαντικό, εξυβριστικό πόλεμο από ατάλαντους ηθοποιούς, τραγουδιστές και μόδιστρους, που μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου έχουν κάνει τις καταγγελίες των φερομένων βιασμών και σεξουαλικών κακοποιήσεών τους προ αμνημονεύτων χρόνων, ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό τους προσόν, χαρακτηρίζοντάς με ομοφοβικό, ρατσιστή και με άλλες εξυβριστικές λέξεις, παράνομη συμπεριφορά, για την οποία τόσο τα πρόσωπα, όσο και τα μέσα ενημερώσεως που δημοσιοποίησαν τις παράνομες πράξεις τους θα λογοδοτήσουν.

Χθες τα ξημερώματα τη σκυτάλη πήρε με ανάρτησή του στο Facebook ο παντελώς μέχρι πριν 6 χρόνια άγνωστος πολιτικός, Παύλος Πολάκης, με μια χαμηλοτάτου ηθικού επιπέδου ανάρτησή του τις ώρες που συνήθως εξοντώνει τα θύματα του, όταν οι τίμιοι εργαζόμενοι κοιμούνται και στην οποίαν θα απαντήσω λέξη προς λέξη.

Έβαλε δίπλα στη λέξη επάγγελμα το επώνυμό μου Κούγιας και πράγματι σωστά το έβαλε, γιατί σχεδόν 50 χρόνια ξεκινώντας από το υπόγειο σπίτι μας στο προάστιο της αληθινής αριστεράς, την Πετρούπολη, όπου διδάχτηκα τις πραγματικές αξίες των πραγματικών αριστερών, όχι των ιμιτασιόν, που είναι αυτός και οι φίλοι του, κατάφερα να καταστήσω το επώνυμό μου συνώνυμο και ταυτόσημο με το λειτούργημα, το οποίο υπηρετώ.

Καταλαβαίνω κύριε Πολάκη ότι στεναχωριέστε γιατί όταν ακούει κάποιος το όνομά μου σκέφτεται αυτόματα το επάγγελμα δικηγόρος, ενώ όταν ακούει το δικό σας όνομα αμέσως σκέφτεται τον υβριστή, τον συκοφάντη και τον κατασκευαστή μαζί με επιόρκους πρώην εισαγγελείς δικαστικών σκευωριών εις βάρος πρωθυπουργών, ανωτάτων δικαστικών, υπουργών, επιστημόνων και πολιτικών του αντιπάλων.

Όσον αφορά την αναφερθείσα από τον Πολάκη νομική μου ανικανότητα και την έλλειψη αρχών και αξιών, τον θυμάμαι πριν κάποια χρόνια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων να με χειροκροτεί μετά από μια αγόρευσή μου, όταν υπερασπιζόμουν έναν συντοπίτη του κατηγορούμενο σε μια ανθρωποκτονία – βεντέτα και τον παραπέμπω στους περίπου 100 ασκούμενους δικηγόρους, οι οποίοι διδάχτηκαν τη δικηγορία από εμένα και σήμερα κοσμούν το δικηγορικό σώμα, τον παραπέμπω στους χιλιάδες συναδέλφους μου, που είτε συνυπάρχουμε, είτε παρακολουθούν τις δίκες μου περίπου 50 χρόνια στα δικαστήρια όλης της Ελλάδος, τον παραπέμπω στους χιλιάδες δικαστές και εισαγγελείς που συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια στην απονομή της δικαιοσύνης και στην υπηρεσία της δίκαιης δίκης, αλλά κυρίως τον παραπέμπω στον συνάδελφό του στο υπουργικό συμβούλιο της τελευταίας κυβερνήσεως Τσίπρα, πρώην υπουργό δικαιοσύνης και διευθυντή σήμερα του πολιτικού γραφείου του κου Τσίπρα, Μιχάλη Καλογήρου, που το 2004 με παρακάλεσε μέσω του τότε παντοδύναμου επιχειρηματία εντολέως και τότε φίλου μου Στηβ Κακέτση, μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές του στην Ιταλία να τον δεχτώ ως ασκούμενο και από εμένα επί 3 σχεδόν χρόνια, όσο κράτησε η δίκη του ΕΛΑ, εκεί γνώρισε και τους σημερινούς πολιτικούς συντρόφους του, όπου υπερασπιζόμουν, έναν πραγματικό αντιστασιακό της Χούντας τίμιο βιοπαλαιστή, που ο Διώτης και ο Χρυσοχοϊδης μαζί με τη CIA τον κατηγόρησαν ότι ήταν ο αρχηγός των τρομοκρατών, τον Αγγελέτο Κανά, κοινοτάρχη Κιμώλου, διδάχτηκε από εμένα, τον ανίκανο νομικά, κατά Πολάκη, τη δικηγορία, αλλά και τις αρχές και τις αξίες του ανεξάρτητου, τίμιου και ασυμβίβαστου δικηγόρου, που δεν πρέπει να φοβάται κανέναν κατά την τίμια και επαρκή άσκηση του λειτουργήματός του για την απόδειξη της αθωότητος ταλαιπωρούμενων συνανθρώπων μας, ανεξαρτήτως πλούτου και κοινωνικής τάξεως από κατασκευασμένες κατηγορίες, όπως αυτή του Αγγελέτου Κανά, αλλά και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Καταλαβαίνω ότι σας στεναχώρησα στην υπόθεση Ριχάρδου, όπου πάλι κατασκευάστηκε μία ψεύτικη κατηγορία για να γίνει ταπεινή κομματική εκμετάλλευση όπως τώρα, αλλά έτσι είναι η ζωή ακόμη και οι ανίκανοι δικηγόροι τα καταφέρνουν.

Εάν όμως δεν του αρκεί η γνώμη του Μιχάλη Καλογήρου, ας ρωτήσει και τη γνώμη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αλλά και τη γνώμη των σημερινών δικηγόρων της Ρένας Δούρου στη δίκη για τα 24 θύματα της Μάνδρας, αλλά και των συμπατριωτών του στα Σφακιά.

Αυτόν τον λεβέντη που κάνει τον προστάτη των αδικημένων, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, να είναι βέβαιος ότι θα τον συναντήσω στα δικαστήρια εκεί που θα τον οδηγήσω εγώ ο ανίκανος και εκεί είμαι βέβαιος ότι με τους ικανούς δικηγόρους του θα συντρίψει εμένα τον ανίκανο.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η κατατρομοκράτηση του οιουδήποτε πολίτη με τον χαρακτηρισμό του ως ομοφοβικού και ρατσιστή, που τολμά να διατυπώσει την οιαδήποτε συνταγματικά κατοχυρωμένη άποψή του σε μια δημοκρατική χώρα για αυτήν τη δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην κοινωνική και πολιτική μας ζωή και τα ΜΜΕ.

Επιτέλους, συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα έχουμε κι εμείς, που είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία παγκοσμίως και δεν θεωρούμε ότι πτυχίο σπουδών και προσόν για την επιβίωσή μας στη ζωή είναι η ιδιαιτερότητά μας, αλλά πιστεύουμε, κάνουμε πράξη και διδάσκουμε τα παιδιά μας ότι ο μόνος δρόμος για την προσωπική τους ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα, αλλά η φυσιολογικότητα, η σκληρή και καθημερινή εργασία, η οποία είναι πολλές φορές απάνθρωπη, οι σπουδές, η μόρφωση και η διανόηση, η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό ερώτα και την αγάπη για το άλλο φύλο, η δημιουργία φυσιολογικής οικογένειας που μέσα από αυτήν θα γεννηθούν παιδιά μεγαλωμένα με φυσιολογική ισορροπία και ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί η κοινωνική ειρήνη και ισορροπία και το μέλλον των παιδιών μας, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τις επιλογές των συνανθρώπων μας στη διαφορετικότητα, χωρίς όμως να τις συμμεριζόμεθα και να τις αποδεχόμεθα και οπωσδήποτε με αυτές τις επιλογές μας δεν είμαστε ούτε ομοφοβικοί ούτε ρατσιστές.

Αντιλαμβάνομαι ότι με τις παρεμβάσεις μου και την ανάδειξη της αθωότητος Λιγνάδη κατέστρεψα τα σχέδια των νικητών στο Δ.Σ. στον αδυσώπητο μέχρι τώρα πόλεμο, που έχει ξεσπάσει μέσα στην Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και την πολιτική εκμετάλλευση αυτής της δικαστικής σκευωρίας, με την καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητος και την ανθρωποθυσία του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά έτσι έχω μάθει να ασκώ το λειτούργημά μου».

  • ΠΟΛΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ηρακλής: Έγινε η πρώτη προπόνηση στο Ιβανώφειο

All Content

Προμηθέας Πάτρας: "Ποδαρικό" για τη νέα σεζόν (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I

All Content - BusinessNews.gr

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

All Content

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

All Content

Μόργκαν: "Ποιοτική ομάδα ο Άρης, ανυπομονώ να ξεκινήσω"

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Θεσσαλονίκη: Τάσεις σταθεροποίησης στο ιικό φορτίο των λυμάτων
Θεσσαλονίκη: Τάσεις σταθεροποίησης στο ιικό φορτίο των λυμάτων 25/02/2021 - 11:58
Κλειστός από τις 11:30 ο σταθμός του Μετρό "Πανεπιστήμιο" με εντολή της ΕΛΑΣ 25/02/2021 - 12:14
Κλειστός από τις 11:30 ο σταθμός του Μετρό "Πανεπιστήμιο" με εντολή της ΕΛΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο
    18/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω 2026»: Φοροδιαφυγή για 1 στα 2 τουριστικά σκάφη στη Σαντορίνη
    17/08/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    17/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο - Τρεις νεκροί
    17/08/2026 - 19:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοιξε η εφαρμογή Transpay για τη δημοσιοποίηση των πληρωμών αγροτικών ενισχύσεων
    17/08/2026 - 19:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I
    17/08/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal
    17/08/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παναθηναϊκός: Η Χαλ ετοιμάζει κίνηση για τον Τσέριν μετά τη ρεβάνς με τη Χράντετς
    17/08/2026 - 16:47 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Φωτιές: 302 συλλήψεις για εμπρησμούς μέσα σε οκτώ μήνες – Οι 31 από πρόθεση
    17/08/2026 - 16:36 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ, Π. Γιανάι
    17/08/2026 - 15:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου
    17/08/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bally’s Intralot: Έσοδα €544,2 εκατ. στο εξάμηνο και νέα συμβόλαια – Στο επίκεντρο η εξαγορά της evoke
    17/08/2026 - 09:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ασημένιο μετάλλιο ο Εμμανουήλ Καραλής στο Πανευρωπαϊκό Στίβου
    17/08/2026 - 09:45 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.613,59 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,37%
    17/08/2026 - 11:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λος Άντζελες Λέικερς: Μπλόκο της Τζινι Μπας στην πώληση των μετοχών της οικογένειας

18/08/2026 - 05:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

17/08/2026 - 20:40
FleetNews
fleetnews.gr

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

17/08/2026 - 11:08
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

17/08/2026 - 10:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo