Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κορονοϊός: Το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού πήρε περιττά κιλά
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
21/01/2021 · 12:35

Κορονοϊός: Το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού πήρε περιττά κιλά

Tο 45% των ανθρώπων δηλώνουν ότι προσπαθούν να χάσουν βάρος
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Παγκόσμια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 30 χώρες του κόσμου, εξετάζοντας τον αντίκτυπο του κορονοϊού και των lockdown στις επιλογές υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή, διαπίστωσε ότι, ενώ πολλοί γνωρίζουν την πιθανή σχέση μεταξύ της παχυσαρκίας και της σοβαρότητας των συμπτωμάτων κορονοϊού, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποκτούν συνεχώς βάρος κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σχεδόν το ένα τρίτο (31%) του παγκόσμιου πληθυσμού έχει αποκτήσει περιττό βάρος!

Πολλοί (45%) γνωρίζουν ότι υπάρχει σαφής σχέση μεταξύ της παχυσαρκίας και των πιο σοβαρών συμπτωμάτων της covid-19. Για να μειωθεί η πιθανότητα σοβαρότητας των συμπτωμάτων του κορονοϊού, περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η άσκηση (38%) θα βοηθούσε στην απώλεια βάρους (17%). Από το 45% των ανθρώπων που προσπαθούν να χάσουν βάρος, παγκοσμίως, σχεδόν τα 2/3 (62%) θέλουν να χάσουν βάρος που δεν αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και μόνο το 15% εκείνων που προσπαθούν να χάσουν βάρος το κάνουν για να μειώσουν τον κίνδυνο του κορονοϊού. Η πανδημία οδήγησε στην αύξηση βάρους, αλλά υπάρχουν αξιοσημείωτες μεταβολές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και στις 30 χώρες, όπου έγινε η μελέτη, το ένα τρίτο (31%) των ανθρώπων κέρδισε βάρος από την έναρξη της πανδημίας και μετά. Ωστόσο, το ποσοστό αύξησης βάρους ποικίλλει σημαντικά μεταξύ των χωρών με περισσότερα από τα μισά άτομα να κερδίζουν βάρος στη Χιλή και τη Βραζιλία, (30-40%) να αυξάνουν το βάρος στο Περού, την Ινδία, την Ιταλία, τη Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική και την Τουρκία, ενώ στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ λιγότεροι από 1 στους 10 δήλωσαν ότι είχαν αποκτήσει βάρος. Το ένα τρίτο του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο δήλωσε ότι είχαν αυξήσει το βάρος κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η μέση αύξηση βάρους ήταν 6,1 κιλά.

Κατά μέσο όρο, τα άτομα που αύξησαν το βάρος τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας (31% του παγκόσμιου πληθυσμού) έβαλαν επιπλέον 6,1 κιλά. Η μεγαλύτερη αύξηση βάρους παρατηρήθηκε στη Σαουδική Αραβία (κατά μέσο όρο 8 κιλά για το 35% του πληθυσμού που κέρδισε βάρος) και στο Μεξικό (κατά μέσο όρο 8,5 κιλά για το 34% που κέρδισε βάρος). Οι αλλαγές σε άλλες συμπεριφορές που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και την υγεία ήταν πιο λεπτές και συγκεκριμένες. Αν και σε παγκόσμιο επίπεδο, πάνω από το ένα τέταρτο (27%) έκανε περισσότερη άσκηση, το 23% έκανε λιγότερη.

Το αλκοόλ και το κάπνισμα

Σύμφωνα με τα δεδομένα της αύξησης του σωματικού βάρους, περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους στην Κίνα (57%) έχουν κάνει περισσότερη άσκηση από την έναρξη της πανδημίας, ωστόσο, περισσότερο από το ένα τρίτο των ατόμων στο Βέλγιο, τη Χιλή και την Ιταλία ασκούνταν λιγότερο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ένας στους 10 άρχισε να πίνει περισσότερο αλκοόλ από την έναρξη της πανδημίας, ενώ ένα ίσο ποσοστό (9%) έπινε λιγότερο. Ωστόσο, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Αυστραλία περίπου το ένα πέμπτο (20%) του πληθυσμού έπινε περισσότερο αλκοόλ. Ενώ (πιθανώς λόγω επιβληθέντων περιορισμών) το ένα τέταρτο (24%) των Νοτιοαφρικανών έπινε λιγότερο αλκοόλ.

Οι μεταβολές στις συνήθειες του καπνίσματος άλλαξαν κατά μερικές εκατοστιαίες μονάδες σε ολόκληρο τον κόσμο (4% έκοψαν το τσιγάρο και 3% το άρχισαν). Η Ινδία είδε το υψηλότερο ποσοστό του πληθυσμού της να σταματά το κάπνισμα στο 12% και η Χιλή είχε την υψηλότερη αύξηση καπνίσματος με έναν στους 10 να αρχίζει τη συνήθεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Συμπτώματα και παχυσαρκία

Σχεδόν το μισό (45%) του παγκόσμιου πληθυσμού πιστεύει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της παχυσαρκίας και των πιο σοβαρών συμπτωμάτων του κορονοϊού μεταξύ των νοσούντων. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται στα 8 στα 10 στο Περού και στα δύο τρίτα (64%) στη Μεγάλη Βρετανία. Ένα τρίτο (31%) δεν πιστεύει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της παχυσαρκίας και των πιο σοβαρών συμπτωμάτων του κορονοϊού. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην Κίνα όπου ο μισός πληθυσμός δεν πιστεύει συνδέονται παχυσαρκία και κορονοϊός (53%), ενώ περισσότεροι από 4 στους 10 στην Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Νότια Κορέα, τη Μαλαισία και την Πολωνία δεν είναι πεπεισμένοι για κάτι τέτοιο.

Σχεδόν 4 στους 10 (38%) δήλωσαν ότι πίστευαν ότι η τακτική άσκηση θα μείωνε τον κίνδυνο να υποστούν σοβαρά συμπτώματα covid-19, για όσους έχουν μολυνθεί με την ασθένεια. Αυτό συγκρίθηκε με σχεδόν το ένα τρίτο (28%) που είπε ότι η διακοπή του καπνίσματος θα βοηθούσε και περίπου το ένα τέταρτο (26%) που είπε ότι η λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D θα βοηθούσε. Το 17% είπε ότι χάνει βάρος και 1 στα 10 (9%) είπε ότι εγκατέλειψε το αλκοόλ. Το πιθανό όφελος της άσκησης παρατηρήθηκε πιο έντονα στην Κίνα όπου 8 στους 10 (78%) πίστευαν ότι θα βοηθούσε στη μείωση του κινδύνου σοβαρών συμπτωμάτων covid-19. Πολλοί στο Χονγκ Κονγκ και την Ινδία βλέπουν επίσης τα οφέλη της άσκησης στην αποφυγή σοβαρών συμπτωμάτων κορονoϊού (59% και 58% αντίστοιχα.

Υπήρχαν σημαντικές διαφορές σε όλο τον κόσμο γύρω από την πεποίθηση ότι η Bιταμίνη D θα μπορούσε να βοηθήσει μόνο 1 στα 10 άτομα στην Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Αυστραλία πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να βοηθήσει, ενώ αυτό το ποσοστό ήταν σημαντικά υψηλότερο στην Ουγγαρία και τη Νότια Αφρική όπου 4 στα 10 άτομα θεωρούν ότι η βιταμίνη D θα μπορούσε να βοηθήσει.

Η απώλεια βάρους θεωρήθηκε ότι μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών συμπτωμάτων μόνο από το 17% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά αυτός ο αριθμός είναι σημαντικά υψηλότερος στη Μεγάλη Βρετανία όπου το 45% πιστεύει ότι η απώλεια βάρους θα βοηθούσε και ιδιαίτερα υψηλότερο από το επόμενο υψηλότερο ποσοστό στις Κάτω Χώρες. στο 34%.

Tο 45% των ανθρώπων δηλώνουν ότι προσπαθούν να χάσουν βάρος

Τα δύο τρίτα (60%) των ανθρώπων στη Χιλή προσπαθούν να χάσουν βάρος και> 50% στην Ισπανία, το Περού, τη Σαουδική Αραβία, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ. Από αυτούς που αναζητούν ενεργά να χάσουν βάρος, το ένα τρίτο (31%) δηλώνει ότι θέλει να χάσει βάρος που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά τα δύο τρίτα (62%) δηλώνουν ότι θέλουν να χάσουν βάρος που δεν αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μόνο το 15% θέλουν να χάσουν βάρος για να μειώσουν τον κίνδυνο σοβαρών συμπτωμάτων σε περίπτωση που εμφανίσουν κορονοϊό. Το ένα τρίτο των ανθρώπων στην Ουγγαρία, τη Μαλαισία και το Περού θέλουν να χάσουν βάρος ειδικά για να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών συμπτωμάτων από το covid-19.

Μέσα σε εκείνους που προσπαθούν ενεργά να χάσουν βάρος και το κάνουν για να μειώσουν τον κίνδυνο σοβαρών συμπτωμάτων εάν επρόκειτο να νοσήσουν από covid-19, το ένα πέμπτο (19%) δήλωσε ότι είναι το κύριο κίνητρό τους να χάσουν βάρος και άλλα δύο τρίτα (64%) λένε ότι είναι σημαντικό αλλά όχι το κύριο κίνητρό τους.

Τα δεδομένα για αυτήν την έρευνα συλλέχθηκαν μέσω του Ipsos Global Advisor από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου 2020. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 22.008 συνεντεύξεις μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου 2020 μεταξύ ενηλίκων. Η έρευνα διεξήχθη σε 30 αγορές σε όλο τον κόσμο μέσω του συστήματος Ipsos Online Panel. Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία , Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Περού, Πολωνία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Σουηδία, Τουρκία και Ηνωμένες Πολιτείες.

  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με Μίχαϊλιουκ η Ουκρανία, 94-92 τη Λετονία πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα

All Content

Πήρε το «θρίλερ» και τη ρεβάνς η Γαλλία, 91-90 τη Σερβία με buzzer του Χορντ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος

All Content - BusinessNews.gr

Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Τι αλλάζει από 21 Σεπτεμβρίου - Ποιους αφορά και πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Με 31 πόντους του Τουμπέλις, η Λιθουανία 96-84 το Μίσιγκαν

All Content

Η Γεωργία νίκησε με 101-90 το Ισραήλ στην Τιφλίδα

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων

All Content - BusinessNews.gr

Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης

All Content - BusinessNews.gr

Γεραπετρίτης: Οποιαδήποτε απόπειρα προσβολής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται με κάθε μέσο

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Διευκρίνηση ΕΛΣΤΑΤ: Ποια η διαφορά των ανέργων από τους εγγεγραμμένους ανέργους
Διευκρίνηση ΕΛΣΤΑΤ: Ποια η διαφορά των ανέργων από τους εγγεγραμμένους ανέργους 21/01/2021 - 12:31
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πλατεία Αριστοτέλους από το φοιτητικό συλλαλητήριο 21/01/2021 - 12:53
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πλατεία Αριστοτέλους από το φοιτητικό συλλαλητήριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σαφάρι της ΑΑΔΕ στα νησιά: Beach club στην Πάρο δεν είχε κόψει 174 αποδείξεις άνω των 10.000 ευρώ
    23/08/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαρινάκης: Όσα ακούσετε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα τα δείτε να γίνονται και πράξη
    23/08/2026 - 16:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία
    23/08/2026 - 14:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γεραπετρίτης: Οποιαδήποτε απόπειρα προσβολής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται με κάθε μέσο
    23/08/2026 - 14:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καύσιμα: Την επόμενη εβδομάδα αποφάσεις για παράταση επιδότησης
    23/08/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στενά του Ορμούζ: «Αμερικανικό έδαφος» επιμένει Τραμπ, σκληρή προειδοποίηση από την Τεχεράνη
    23/08/2026 - 13:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιός του Δυτικού Νείλου: Αναδεικνύεται σε σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας - Τι λένε οι ειδικοί
    23/08/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέα μελέτη: Μια μικρή αλλαγή στην ώρα έναρξης των σχολείων μπορεί να μειώσει το πρωινό μποτιλιάρισμα
    23/08/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Προσωπικός Βοηθός»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
    23/08/2026 - 11:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος
    23/08/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πάνω από 41.000 έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας το πρώτο εξάμηνο του 2026
    23/08/2026 - 10:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιός του Δυτικού Νείλου: Αναδεικνύεται σε σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας - Τι λένε οι ειδικοί
    23/08/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Μίχαϊλιουκ η Ουκρανία, 94-92 τη Λετονία πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα

23/08/2026 - 19:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με 31 πόντους του Τουμπέλις, η Λιθουανία 96-84 το Μίσιγκαν

23/08/2026 - 18:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo