Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σ. Φάμελλος: "Νέες πρωτοβουλίες περιβάλλοντος για το 2019"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
14/01/2019 · 02:00

Σ. Φάμελλος: "Νέες πρωτοβουλίες περιβάλλοντος για το 2019"

Σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στην ηλεκτρονική εφημερίδα Green Agenda o αναπληρωτής ΥΠΕΝ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι την τελευταία τετραετία, παρά τις μνημονιακές πιέσεις και περιορισμούς, έγιναν μεγάλες μεταρρυθμίσεις και προοδευτικές αλλαγές στον τομέα της περιβαλλοντικής πολιτικής

Σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στην ηλεκτρονική εφημερίδα Green Agenda και δημοσιεύεται σήμερα o Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι την τελευταία τετραετία, παρά τις μνημονιακές πιέσεις και περιορισμούς, έγιναν μεγάλες μεταρρυθμίσεις και προοδευτικές αλλαγές στον τομέα της περιβαλλοντικής πολιτικής αναφέροντας εν συντομία τη Στρατηγική για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, τον Εθνικό Σχεδιασμό Απορριμμάτων και τα Περιφερειακά Σχέδια, την Αναθεώρηση Σχεδίων Διαχείρισης Υδάτων, την Κύρωση των πρώτων Σχεδίων Διαχείρισης Κινδύνου Πλημμύρας, τους Δασικούς Χάρτες, την Οριοθέτηση των περιοχών Natura 2000 και συγκρότηση Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών σε όλη την Ελλάδα, τη Στρατηγική για την Κυκλική Οικονομία, τη Δασική Στρατηγική, το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα, το Εθνικό Σχέδιο Υποδομών Υγρών και Στερεών Αποβλήτων, τον νέο νόμο για την Ανακύκλωση, τις πρωτοβουλίες για τα πλαστικά μιας χρήσης και την πλαστική σακούλα, την περιβαλλοντική διπλωματία, κ.ά.

Επίσης, κάνει λόγο για τους στόχους του ΥΠΕΝ για το 2019 με προτεραιότητα στην υλοποίηση δράσεων της Κυκλικής Οικονομίας με την πλήρη διαλογή στην πηγή και την ανακύκλωση και των οργανικών αποβλήτων, την ψήφιση του νόμου για τις οικιστικές πυκνώσεις, που επιλύει μια πολύχρονη κακοδαιμονία ως προς τη δόμηση σε δασικές εκτάσεις, με σκοπό την πλήρη αποτροπή αυθαίρετων καταστάσεων και κατασκευών και εφαρμογή των δασικών χαρτών στο 100% της χώρας, την υλοποίηση της δασικής στρατηγικής, με ιδιαίτερη βαρύτητα στον άξονα πρόληψης των δασικών πυρκαγιών, την ολοκλήρωση των περιφερειακών σχεδίων προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή και την ένταξη έργων υγρών και κύρια στερεών αποβλήτων, ώστε να προφυλαχθεί αποτελεσματικά το περιβάλλον της χώρας αλλά και να σταματήσουν τα πρόστιμα της ΕΕ.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη ο Σωκράτης Φάμελλος σημειώνει ότι η ολοκλήρωση των Ειδικών Χωρικών Σχεδίων θα χαρακτηρίζουν τη Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας, όπως του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, της ανάπλασης της Έκθεσης και του κέντρου της Θεσσαλονίκης και του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επίσης, και η τοποθέτηση της νέας διοίκησης του Φορέα του Θερμαϊκού Κόλπου, που θα δημοσιευθεί αυτές τις μέρες σε ΦΕΚ, θα συμβάλλει στη διευρυμένη λειτουργία του Φορέα για την πρόληψη της ρύπανσης, και στις πρώτες ενέργειες περιλαμβάνεται η εκπόνηση ενός ειδικού masterplan για το Θερμαϊκό Κόλπο.

Στο ερώτημα εάν το Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος θα ενισχυθεί σε προσωπικό ο Αν. ΥΠΕΝ απαντά ότι οι μνημονιακοί κανόνες αλλά και οι επιλογές των προηγούμενων κυβερνήσεων μείωσαν υπερβολικά το δυναμικό του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν είχαν σε προτεραιότητα ούτε τον περιβαλλοντικό έλεγχο, ούτε τους φυσικούς πόρους και την ποιότητα ζωής αλλά ούτε και την ισονομία στην επιχειρηματικότητα, που δημιουργεί ένα στελεχωμένο και δυνατό Σώμα Επιθεωρητών. "Αντίθετα εμείς θεσπίσαμε και δημιουργήσαμε την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης στο ΥΠΕΝ, αναγνωρίζοντας τον ειδικό ρόλο του περιβαλλοντικού ελέγχου για την ανάπτυξη και το περιβάλλον στη χώρα μας", επισημαίνει, προσθέτοντας ότι οι περιορισμοί των μνημονίων, μέχρι πριν λίγους μήνες, δυσχέραιναν τον προγραμματισμό προσλήψεων.

Για το λόγο αυτό, έγινε αρχικά μια προσπάθεια πλήρωσης θέσεων μέσω αποσπάσεων από άλλες υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης η οποία έχει αποδώσει μέχρι στιγμής έξι καινούργιους επιθεωρητές περιβάλλοντος στη Βόρεια Ελλάδα και δύο στη Νότια Ελλάδα. Παράλληλα με τον προγραμματισμό προσλήψεων, την ειδική πρόσκληση που απηύθυνε το ΥΠΕΝ και την αξιοποίηση θεσμών που δημιούργησε, όπως η κινητικότητα, "στοχεύουμε και στη δημιουργία οικονομικών κινήτρων για αυτή την υπηρεσία, τα οποία υπήρχαν παλαιότερα και καταργήθηκαν", ωστόσο "οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες από τον αριθμό των επιθεωρητών που έχουμε". Στην κατεύθυνση λοιπόν της ενίσχυσης του Σώματος δρομολογείται η εναρμόνιση της νομοθεσίας που αφορά στο ελεγκτικό έργο όλων των υπηρεσιών που υπάγονται στο Σώμα Επιθεώρησης Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, όχι μόνο δηλαδή στους επιθεωρητές περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις επιταγές του πρόσφατα εκδοθέντος νόμου 4512/2018, ο οποίος θεσπίζει τις γενικές αρχές για την άσκηση εποπτείας και τη διαδικασία ελέγχου όλων των δραστηριοτήτων και προϊόντων και φυσικά περιλαμβάνει και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρει επίσης ότι ήδη από τις αρχές του 2018 έχει ολοκληρωθεί επιχειρησιακό σχέδιο επιθεωρήσεων για την τήρηση των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων (ΑΕΠΟ) και γενικά του θεσμικού πλαισίου περιβάλλοντος, το οποίο ήδη υλοποιείται. Στο σχέδιο αυτό περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες και οι επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, και τις επιθεωρήσεις οφείλουν να υλοποιούν όχι μόνο οι κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου αλλά και οι υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων, που έχουν βάσει νόμου και τη σχετική αρμοδιότητα.

"Η κύρια προτεραιότητά μας είναι η ενσωμάτωση της πρόληψης των περιστατικών ρύπανσης στην περιβαλλοντική αδειοδότηση", υπογραμμίζει ο Αν. ΥΠΕΝ γι' αυτό και το κύριο βάρος μας δίνεται στην εφαρμογή εργαλείων πληροφορικής, όπως το Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο. Ταυτόχρονα, στο ίδιο αρχείο ο Δήμος, οι φορείς αλλά και οι πολίτες θα παρακολουθούν την περιβαλλοντική επίδοση και τους ελέγχους κάθε επιχείρησης ή δραστηριότητας, ενώ αντίστοιχο εργαλείο πρόληψης της ρύπανσης και της «μαύρης αγοράς» αποβλήτων είναι το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων, το οποίο και συνδέεται με τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί το ΥΠΕΝ για την καταπολέμηση του περιβαλλοντικού εγκλήματος.

Τέλος, ο Αν. ΥΠΕΝ αναφερόμενος στο σχεδιασμό του ΥΠΕΝ για την κομποστοποίηση, πληροφορεί ότι από το περασμένο καλοκαίρι έχει ζητήσει από τις Περιφέρειες την ενεργοποίηση ειδικού μέτρου 187 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχουν συνολικά σε όλα τα Περιφερειακά Προγράμματα (ΠΕΠ) για την χρηματοδότηση του καφέ κάδου, ειδικών απορριμματοφόρων και της κομποστοποίησης για τους Δήμους.

Στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας το ΥΠΕΝ ενεργοποίησε πρωτοβουλία του ΦΟΔΣΑ ΚΜ από την αρχή του 2019, ώστε να παραλαμβάνει χωριστά συλλεχθέντα οργανικά απόβλητα από όλους τους ΟΤΑ σε προσωρινές αδειοδοτημένες μονάδες, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα αντίστοιχες μονάδες βιοαποβλήτων-οργανικών άρχισαν να λειτουργούν (Δυτ. Μακεδονία), άλλες ολοκληρώνονται (Ήπειρος, Σέρρες, Φωκίδα, Βοιωτία), και πολλές δημοπρατούνται (Αρχάνες, Ζάκυνθος, Χερσόνησος, Ρέθυμνο, Αλεξανδρούπολη, Παρανέστι). Αντίστοιχη πρωτοβουλία αναλήφθηκε από το ΥΠΕΝ στην ενότητα Θεσσαλονίκης για την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Ειδικά για τους Δήμους της Αττικής, λειτουργεί μονάδα βιοαποβλήτων στο ΕΜΑΚ Λιοσίων, έχουν ήδη ενταχθεί σε χρηματοδότηση για διαχείριση βιοαποβλήτων και την οικιακή κομποστοποίηση ο Δήμος Γλυφάδας, ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και ο Δήμος Αιγάλεω, ενώ υπό άμεση ένταξη είναι οι Δήμοι Ν. Σμύρνης, Περιστερίου και Βριλησσίων. Επιτυχημένα παραδείγματα χωριστής συλλογής οργανικών και βιοαποβλήτων σε ΟΤΑ έχουν ήδη οδηγήσει σε σημαντική μείωση του κόστους καθαριότητας και των δημοτικών τελών. Παράλληλα αναπτύσσονται κι άλλες πρωτοβουλίες (χώροι εστίασης, λαχαναγορές, δημόσιες υπηρεσίες, πιλοτικά προγράμματα, τουριστικές μονάδες). Και βέβαια "σημαντική μεταρρύθμιση σε αυτή την κατεύθυνση συνιστά η τιμολογιακή πολιτική των ΦΟΔΣΑ που έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση. Τα τέλη των δήμων θα καθορίζονται πλέον σε συνάρτηση με την απόδοση και της εκτροπής οργανικών αποβλήτων από την υγειονομική ταφή και αυτό θα αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο", επισημαίνει ο Αν. ΥΠΕΝ.

  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ·
  • ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα» - Ο πανηγυρισμός με τον Γιαννακόπουλο (vid)

All Content

Έτσι έκανε ο Παναθηναϊκός το 1-0 στην έδρα της Βαλένθια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Καρέλιας: Αυξημένος 10,7% στα 1,67 δισ. ευρώ ο τζίρος για το 2025

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία

All Content - BusinessNews.gr

Alumil: Αύξηση 11,72% του κύκλου εργασιών το 2025, στα 508,5 εκατ. ευρώ

All Content

Τηλεόραση: Με νέο «χάρτη» από την επόμενη σεζόν

All Content

Η Coca-Cola στην Ελλάδα λανσάρει νέα τηλεοπτική καμπάνια

FleetNews

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

FleetNews

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 7: «Neue Klasse» πολυτέλεια

All Content

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός σάρωσε 91-70 τη Μονακό (video)

All Content

Μπαρτζώκας: Πολύ πιο δύσκολο την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Στο 70% η αύξηση κερδών μετά φόρων για το 2025, στα 3,1 εκ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Δυναμικό hub φαρμακοβιομηχανίας η Τρίπολη - Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία τριών μεγάλων επενδύσεων

All Content - BusinessNews.gr

Vidavo: Στα 2,16 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2025

FleetNews

Volkswagen: Νέο full hybrid σύστημα για Golf και T-Roc

FleetNews

Επενδυτικό «reset» για την Stellantis – Έμφαση σε 4 μάρκες

CSRΝews.gr

Public: Δομημένη στρατηγική ηλικιακής συμπερίληψης με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»

CSRΝews.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στηρίζει τον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”

CSRΝews.gr

Μίλτος Τεντόγλου και Ζαγόρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση Θεοδωράκη με Δανέλλη- Οι πιέσεις που δέχεται για να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης
Συνάντηση Θεοδωράκη με Δανέλλη- Οι πιέσεις που δέχεται για να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης 14/01/2019 - 02:00
Κορυδαλλός: Νέα στοιχεία για το φόνο του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Μιχ. Ζαφειρόπουλου 14/01/2019 - 02:00
Κορυδαλλός: Νέα στοιχεία για το φόνο του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Μιχ. Ζαφειρόπουλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον OpenAI και Microsoft - Αποζημίωση 150 εκατ. δολαρίων, ζητά ο ιδρυτής της Tesla
    28/04/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Με μικρές απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές στα κυριότερα ευρωπαϊκα χρηματιστήρια
    28/04/2026 - 21:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank: Επιτυχής τιμολόγηση διετούς Πράσινου ομολόγου - Στο 3,84% η τελική απόδοση
    28/04/2026 - 21:20 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: Τα 36 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος
    28/04/2026 - 20:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τα μικρά ευρωπαϊκά αεροδρόμια φοβούνται ότι δεν θα επιβιώσουν λόγω του ακριβού πετρελαίου
    28/04/2026 - 20:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο: Ο Τραμπ σκηνοθετεί ο ίδιος τις απόπειρες δολοφονίας του
    28/04/2026 - 20:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έναρξη έργων για νέο πάρκο αναψυχής στον Πειραιά – Επένδυση 3,25 εκατ. ευρώ από την ΟΛΠ Α.Ε.
    28/04/2026 - 19:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία
    28/04/2026 - 19:27 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κορκίδης: Η κρίση στη Μέση Ανατολή πλήττει την εφοδιαστική αλυσίδα και δοκιμάζει την ελληνική οικονομία
    28/04/2026 - 19:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CNL Capital: Eτος μέτριων οικονομικών επιδόσεων to 2025 - Πτώση 35% στα καθαρά κέρδη
    28/04/2026 - 18:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Jumbo: Ρεκόρ πωλήσεων 1,23 δισ. ευρώ και καθαρά κέρδη 320 εκατ. το 2025
    28/04/2026 - 10:01 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Βιοκαρπέτ: Στα 3,27 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 - Θετικές οι προοπτικές
    28/04/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι Σύγχρονες Μονάδες Υγείας MEDIFIRST αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2026»
    28/04/2026 - 12:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στη Sporos Meals επενδύει η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση - Η παιδική διατροφή στο επίκεντρο
    28/04/2026 - 09:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ : Στο στόχαστρο οι μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ - 1400 επιχειρήσεις ξέχασαν να τον δηλώσουν
    28/04/2026 - 07:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σορτς: «Το κλειδί ήταν η άμυνα»

28/04/2026 - 21:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έτσι έκανε ο Παναθηναϊκός το 1-0 στην έδρα της Βαλένθια (vid)

28/04/2026 - 21:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Public: Δομημένη στρατηγική ηλικιακής συμπερίληψης με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»

28/04/2026 - 15:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Public: Δομημένη στρατηγική ηλικιακής συμπερίληψης με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»

28/04/2026 - 14:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στηρίζει τον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”

28/04/2026 - 13:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Εντάσσει δύο νέα θεματικά μουσικά κανάλια, το MAD REWIND & το MAD VIBES

28/04/2026 - 13:07
FleetNews
fleetnews.gr

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

28/04/2026 - 07:27
FleetNews
fleetnews.gr

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

28/04/2026 - 07:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo