Σάββατο, 16 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ελληνικής Οικονομίας συζητήθηκε στο ετήσιο συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας»
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
05/12/2018 · 02:00

Το Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ελληνικής Οικονομίας συζητήθηκε στο ετήσιο συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας»

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στην δεύτερη μέρα του καθιερωμένου ετήσιου συνέδρίου «Η Ωρα της Ελληνικής Οικονομίας», στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, συζητά για το αναπτυξιακό σχέδιο που θα δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στην δεύτερη μέρα του καθιερωμένου ετήσιου συνέδρίου «Η Ωρα της Ελληνικής Οικονομίας», στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, συζητά για το αναπτυξιακό σχέδιο που θα δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία.
Τη 2η μέρα του συνεδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» η συζήτηση ξεκινά με την επόμενη μέρα για τη βιομηχανία, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΙΟΒΕ και των Παπαστράτος, Εlpen, Πυραμίς Μεταλλουργία.
Τρεις προϋποθέσεις για την προσέλκυση επενδύσεων στις επιχειρήσεις του Δημοσίου που υπάγονται στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας περιέγραψε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Ράνια Αικατερινάρη μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει αξιοπιστία στα μεγέθη που δημοσιεύονται αλλά και στις εκτιμήσεις για την πορεία τα επόμενα χρόνια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί μία επιχείρηση να ζητάει δάνεια χωρίς να εξηγεί της ταμειακές ροές τα επόμενα 3 έως 5 χρόνια καθώς και ότι πολλές δημόσιες (αλλά και ιδιωτικές) επιχειρήσεις δεν είχαν σύστημα διαχείρισης κρίσεων. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία και εξωστρέφεια της επιχείρησης και η τρίτη να εφαρμόζονται κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης που προάγουν τη διαφάνεια και τον εσωτερικό έλεγχο. Οι οργανισμοί που εφαρμόζουν υψηλά standards σε θέματα διαφάνειας και εταιρικής διακυβέρνησης προσελκύουν τις περισσότερες επενδύσεις ανέφερε η κα Αικατερινάρη.
Σημείωσε ακόμη τα εξής:
-οι δημόσιες επιχειρήσεις πρέπει να αποζημιώνονται για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που παρέχουν. Επίσης θα πρέπει να προχωρήσει η ανανέωση του προσωπικού με προσλήψεις νέων εργαζομένων που έχουν δεξιότητες στις νέες τεχνολογίες και να εφαρμοστούν συστήματα αξιολόγησης ώστε οι καλοί να προχωράνε. Ο μέσος χρόνος ηλικίας στις επιχειρήσεις του δημοσίου σήμερα είναι 54 έτη.
-Χώρες της Κεντρικής Ευρώπης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για μεταφορά τεχνογνωσίας όσον αφορά τα συστήματα εταιρικής διακυβέρνησης που εφαρμόζει η εταιρεία στις επιχειρήσεις του δημοσίου.
-Τα έσοδα από την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου από το 2011 φθάνουν συνολικά τα 7 δισεκατομμύρια ευρώ από τα οποία το 1,4 δισ. εισπράχθηκε το 2017. Για εφέτος προβλέπονται έσοδα ύψους 2 δις ευρώ.

Την αναστροφή της πτωτικής τάσης στην βιομηχανική παραγωγή, τις εξαγωγές και την απασχόληση την τελευταία τριετία επεσήμανε ο γενικός διευθυντής του ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών Νίκος Βέττας μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας παράλληλα ωστόσο κινδύνους και διαρθρωτικές αδυναμίες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, το μερίδιο της μεταποίησης στο ΑΕΠ είναι 8,7%, ποσοστό που είναι το τρίτο χαμηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρά το γεγονός ότι από το 2015 και μετά βελτιώνεται. Οι εξαγωγές αυξάνονται όμως υπάρχει κίνδυνος αύξησης του εμπορικού ελλείμματος αν συγκρατηθούν εξαιτίας επιβράδυνσης της ζήτησης κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνδυασμό με την αύξηση των εισαγωγών που συνοδεύει την ανάπτυξη. Επίσης η απασχόληση στη βιομηχανία σημειώνει αύξηση 13% την τελευταία τριετία όμως συνολικά το διάστημα 2009 με 2017 οι απασχολούμενοι στον τομέα έχουν μειωθεί κατά 162.300. Παρατηρείται επίσης ότι οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης απασχολούνται κυρίως στο Δημόσιο, τα σώματα ασφαλείας κλπ. και λιγότερο σε παραγωγικές δραστηριότητες όπως η μεταποίηση.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης τόνισε στην παρέμβασή του πως η ανταγωνιστικότητα πρέπει να βελτιωθεί με ανάπτυξη της καινοτομίας και όχι μέσω του μισθολογικού κόστους ενώ απαντώντας σε ερώτηση ανέφερε πως όποιος έχει αποφασίσει να λειτουργεί στην Ελλάδα και να χρησιμοποιεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πρέπει να έχει στο επιχειρηματικό του σχέδιο το υψηλότερο κόστος χρηματοδότησης.
Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Πυραμίς Μεταλλουργία Νίκος Μπακατσέλος ανέφερε ότι παρά την κρίση το περιβάλλον για τις επιχειρήσεις παραμένει γραφειοκρατικό και περίπλοκο ενώ στα αδύνατα σημεία περιέλαβε την περιορισμένη εξαγωγική βάση (200 επιχειρήσεις πραγματοποιούν το 80% των εξαγωγών, οι οποίες συνολικά έχουν μικρό μερίδιο στο ΑΕΠ) και τις χαμηλές επενδύσεις στην έρευνα.
Η ζήτηση για ευρωπαϊκά ποιοτικά φάρμακα στις χώρες της Μέσης και Άπω Ανατολής, καθώς και η διευκόλυνση της πρόσβασης στην Αμερικανική αγορά με τη θέσπιση της αμοιβαιότητας των εγκρίσεων στην Ευρώπη με τις αντίστοιχες της αμερικανικής Αρχής Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) αποτελούν ευκαιρίες για τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες στην εσωτερική αγορά εκτός από την υψηλή φορολογία αντιμετωπίζουν τους μηχανισμούς του rebate και του claw back, ανέφερε ο αντιπρόεδρος και συνδιευθύνων σύμβουλος του ομίλου Elpen, Θεόδωρος Τρύφων. "Έχουμε εργαζόμενους, παράγουμε, εξάγουμε και τιμωρούμαστε γι’ αυτό", πρόσθεσε και εξέφρασε την ελπίδα "να μην γίνουμε και εμείς κίτρινα γιλέκα". Επίσης στάθηκε με έμφαση στην ποιότητα του επιστημονικού δυναμικού αναφέροντας ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρεία του έχει προσλάβει 70 εργαζόμενος που έκαναν εκεί την πρακτική τους. "Δεν βλέπουμε τέτοιο επίπεδο σε άλλες χώρες", κατέληξε ο κ. Τρύφων.
Στη συζήτηση της στρογγυλής τραπέζης, ο κ. Νίκος Παππάς, Υπουργός στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα έχουμε το διαγωνισμό για το ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα. Με την υλοποίηση του έργου, 6.500 επίγειοι σταθμοί θα “παρακολουθούν” καλλιέργειες σε 15 εκατ. στρέμματα, θα συλλέγουν δεδομένα για το έδαφος, τον αέρα και το νερό, τα οποία στη συνέχεια θα αξιοποιούμε ώστε να δίνονται συμβουλές “κομμένες και ραμμένες” στα μέτρα κάθε χωραφιού. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε μείωση κόστους ως 45% για τους αγρότες.
Ο διαγωνισμός για το έργο της ψηφιακής διακίνησης εγγράφων στο Δημόσιο έχει ολοκληρωθεί. Αναμένεται η απόφαση κατακύρωσης του διαγωνισμού και ακολουθεί ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Με τη μεταρρύθμιση αυτή διασυνδέουμε 21.000 φορείς, εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι αποκτούν ψηφιακή υπογραφή και εξοικονομούμε 380 εκατ. ευρώ ετησίως.
Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, υλοποιούμε το έργο για το ηλεκτρονικό ΓΕΜΗ, παρέχοντας 130.000 δωρεάν ψηφιακές υπογραφές σε επιχειρήσεις , καθώς και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης ισολογισμών, όχι σε μορφή φωτογραφίας ή αρχείου pdf».
Μίλησε επίσης για την ανάπτυξη δύο προγραμμάτων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, για την βελτίωση ψηφιακών δεξιοτήτων: Το πρώτο αφορά σε δεξιότητες προγραμματισμού και διαχείρισης συστημάτων και αποσκοπεί στην απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων και το δεύτερο αφορά το γενικό πληθυσμό, με εκπαίδευση στις βασικές ψηφιακές δεξιότητες.
Στη συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μίλησαν επίσης ο κ. Γιάννης Γκόλιας, Πρύτανης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο κ. Γιώργος Νούνεσης, Διευθυντής και Πρόεδρος Δ.Σ., στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών ”Δημόκριτος”, ο κ. Βασίλειος Γρηγορίου, Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής στο Ερευνητικό κέντρο ”Αθηνά”, ο κ. Σπύρος Πουλίδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΒΜ Hellas, η κ. Πέγκυ Αντωνάκου, CEO Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας της Microsoft. Συντονιστής ήταν ο κ. Γιάννης Ριζόπουλος, Δημοσιογράφος.
Η μέρα του συνεδρίου έκλεισε με τον πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Την Κυριακή (17/5) η απονομή στην ομάδα μπάσκετ γυναικών

All Content

Αταμάν: «Παναθηναϊκός και Φενέρ οι πιο πετυχημένες ομάδες της τριετίας στην Ευρώπη» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Alfa Pastry: «Ανοίγει φύλλο» στη Βόρεια Αμερική με όχημα τον Καναδά- Ρεκόρ τζίρου 77 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Elbisco: Τι απαντά για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για την Εlite

All Content - BusinessNews.gr

YALCO: Σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης η εταιρεία - Επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

All Content

Στην CONCEPT PR η στρατηγική επικοινωνία της Miele Hellas

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Παναθηναϊκός-Μύκονος 99-75: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content

Ολυμπιακός: Χωρίς Φουρνιέ, Μιλουτίνοβ και Γουόκαπ στη Ρόδο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα φορολογικής μεταρρύθμισης και δημοσιονομικής αντοχής

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,46%, με φόντο το νέο sell-off στις αγορές ομολόγων παγκοσμίως

All Content - BusinessNews.gr

Helleniq Energy: Με «όπλο» τη διύλιση και τις ΑΠΕ «βλέπει» ισχυρό 2026

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

CSRΝews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

CSRΝews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Την Παρασκευή η απολογία των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας
Την Παρασκευή η απολογία των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας 05/12/2018 - 02:00
FT: Ποιες είναι οι υποσχέσεις του Κ. Μητσοτάκη στην επιχειρηματική κοινότητα 05/12/2018 - 02:00
FT: Ποιες είναι οι υποσχέσεις του Κ. Μητσοτάκη στην επιχειρηματική κοινότητα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνεργασία Tudor Hall και À L’aise: Η Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής
    15/05/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • Μητσοτάκης από το συνέδριο της ΝΔ: «Το δίλημμα της επόμενης κάλπης θα είναι “Μητσοτάκης ή όλοι οι άλλοι”»
    15/05/2026 - 21:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρή πτώση των κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    15/05/2026 - 21:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRASTOR: Επενδυτικό ενδιαφέρον και νέο κεφάλαιο στην αγορά real estate - Πως κατανεμήθηκαν οι μετοχές στην ΔΠ
    15/05/2026 - 21:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Allwyn Hellas-πρόγραμμα Forward: 3.961 θέσεις εργασίας, 684 εκατ. ευρώ τζίρος και 100 επιχειρήσεις σε 10 χρόνια
    15/05/2026 - 20:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα
    15/05/2026 - 19:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ζαχαράκη: Εχω εκφραστεί υπέρ της κατάργησης των Πανελλαδικών - Αξιόπιστο σύστημα, αλλά έχει αγγίξει τα όρια του
    15/05/2026 - 19:17 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το ζεύγος Μπέκαμ στο κλαμπ των Βρετανών δισεκατομμυριούχων
    15/05/2026 - 19:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νετανιάχου: Το Ισραήλ ελέγχει σήμερα το 60% της Λωρίδας της Γάζας
    15/05/2026 - 18:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,46%, με φόντο το νέο sell-off στις αγορές ομολόγων παγκοσμίως
    15/05/2026 - 18:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΔΝΤ: Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα φορολογικής μεταρρύθμισης και δημοσιονομικής αντοχής
    15/05/2026 - 08:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες: Σαρωτικοί έλεγχοι σε όσους αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα
    15/05/2026 - 07:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Helleniq Energy: Με «όπλο» τη διύλιση και τις ΑΠΕ «βλέπει» ισχυρό 2026
    15/05/2026 - 08:27 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Με πτώση 1,06% η έναρξη - Στις 2.274,44 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών
    15/05/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Trastor: Με ξένους επενδυτές και νέα deals η επόμενη μέρα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
    15/05/2026 - 08:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθηναϊκός: Ανανέωσε η Άνα Τάντιτς (vid)

15/05/2026 - 20:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζιάγκος: «Να επιστρέψουμε στους Μυκονιάτες την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που έχουμε λάβει» (vid)

15/05/2026 - 19:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

15/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

15/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kevin+Marshall Athens: Νέα επικοινωνία για την σειρά φρουτοσαλατών Αγρόκηπος Χαλβατζή

15/05/2026 - 11:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo