Πέμπτη, 28 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αβραμόπουλος για Novartis: "Η σκευωρία κατέρρευσε και οι σκευωροί προσπαθούν να διασωθούν"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
18/05/2018 · 03:00

Αβραμόπουλος για Novartis: "Η σκευωρία κατέρρευσε και οι σκευωροί προσπαθούν να διασωθούν"

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος στο υπόμνημά του εν όψει της σημερινής συζήτησης και ψηφοφορίας στη Βουλή υπογραμμίζει την ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου εναντίον του στην υπόθεση Novartis
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος στο υπόμνημά του εν όψει της σημερινής συζήτησης και ψηφοφορίας στη Βουλή υπογραμμίζει την ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου εναντίον του στην υπόθεση Novartis. Ο ίδιος τονίζει ότι η σκευωρία κατέρρευσε και οι σκευωροί, «προστατευόμενοι» ή όχι, προσπαθούν να διασωθούν από τη δίκαιη οργή των θυμάτων τους, καθώς και την απαξίωσή τους στην κοινή γνώμη της χώρας.

«Eπιβεβαιώθηκα πλήρως ως προς την ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου εναντίον μου», σημειώνει ο κ. Αβραμόπουλος προσθέτοντας ότι «με βαθύτατο σκεπτικισμό διαπιστώνω ότι η κυβερνητική πλειοψηφία σε σύγκρουση με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, πλην ίσως της Χρυσής Αυγής, επιχειρεί τη συνέχεια της υπόθεσης αυτής».

Ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει ότι «τα προτεινόμενα πορίσματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, παρά τις 60 σελίδες τους και τις ιστορικές αναδρομές ακόμη και μέχρι το 1822, είναι απόλυτα κενά κάθε ουσιαστικού περιεχομένου, επιχειρούν αποκλειστικά και μόνο να διαχειριστούν την κατάρρευση, όσων οι ίδιοι βουλευτές, οι οποίοι τα υπογράφουν, διατυμπάνιζαν στην Βουλή και στα ΜΜΕ για το δήθεν ''μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους''».

Στο υπόμνημά του, τονίζει ότι σημαντικό στοιχείο για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή θα ήταν τα πορίσματα των Ελέγχων που διεξήχθησαν από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, παράλληλα με τις εργασίες της Επιτροπής, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ίδιων των πολιτικών προσώπων και των συγγενών τους, πορίσματα όμως που δεν ζητήθηκαν από τους βουλευτές της πλειοψηφίας διότι οι έλεγχοι δεν αποκάλυψαν απολύτως τίποτα.

«Η σημερινή πρόταση της πλειοψηφίας, συνιστά εν τοις πράγμασι ομολογία ανυπαρξίας στοιχείων και αδυναμίας στήριξης της κατηγορίας ακόμη και σε επίπεδο απλών ενδείξεων. Μοναδικός σκοπός της σημερινής διαδικασίας, είναι η δημιουργία, για μια ακόμη φορά, ψευδών εντυπώσεων στην κοινή γνώμη ότι δήθεν υφίσταται ακόμη κάποιο αντικείμενο ελέγχου και έρευνας ποινικών ευθυνών», αναφέρει ο κ. Αβραμόπουλος και προσθέτει: «Η δημιουργία, σκόπιμα, ψευδούς σύγκρουσης αρμοδιότητας μεταξύ Βουλής και Δικαιοσύνης, αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνον στη διατήρηση της υπόθεσης σε εκκρεμότητα για λόγους εντυπώσεων».

«Η συγκροτηθείσα από την Ολομέλεια Επιτροπή όφειλε να ολοκληρώσει το έργο της, να έχει το θάρρος να δεχθεί ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για κανένα πολιτικό πρόσωπο και να προτείνει στην Ολομέλεια να επικυρώσει την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής λόγω ανυπαρξίας οποιασδήποτε έστω ένδειξης» σημειώνει επίσης ο κ. Αβραμόπουλος και καλεί τους βουλευτές να κρίνουν κατά συνείδηση, να υπερβούν το κομματικό συμφέρον και την κομματική πειθαρχία και να ψηφίσουν για κάθε πολιτικό πρόσωπο αποκλειστικά και μόνο στη βάση της προσωπικής τους πεποίθησης και της συνείδησής τους».

Ολόκληρο το γραπτό υπόμνημα που απέστειλε στη Βουλή ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει ως εξής:

«Αξιότιμε Κ. Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,

Με πραγματική λύπη απευθύνομαι σήμερα προς το Σώμα, προκειμένου να εκθέσω τις απόψεις μου, για την εξέλιξη μιας διαδικασίας, η οποία δεν τιμά τους εμπνευστές της ούτε για την τήρηση της δημοκρατικής τάξης ούτε για το αίσθημα Δικαιοσύνης και τον σεβασμό των Ατομικών Δικαιωμάτων των μελών του Πολιτικού κόσμου, ακόμη και αν η διαδικασία αυτή γίνεται κατά των πολιτικών αντιπάλων της σημερινής πλειοψηφίας, τα οποία παραβιάζονται κατά τον πλέον ΚΑΤΑΦΩΡΟ τρόπο.

Στο πνεύμα αυτό με βαθύτατο σκεπτικισμό, διαπιστώνω ότι η κυβερνητική πλειοψηφία σε σύγκρουση με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, πλην ίσως της Χρυσής Αυγής, επιχειρεί την συνέχεια της υπόθεσης αυτής.

Προκειμένου να τοποθετηθώ στη σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία, αναφέρομαι κατ' αρχάς στο από 20/2/2018 ήδη κατατεθέν υπόμνημά μου και τα συνημμένα σ' αυτό έγγραφα, τα οποία αφορούσαν την από 12-02-2018 Πρόταση Σύστασης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, με την επισήμανση ότι από τη διαδικασία, η οποία ακολούθησε στην Επιτροπή της Βουλής, αλλά και από το πόρισμα της πλειοψηφίας, προκύπτει ότι επιβεβαιώθηκα πλήρως ως προς την ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου εναντίον μου, αλλά και όσον αφορά τις διαπραχθείσες, από τους ψευδομάρτυρες και τους ηθικούς αυτουργούς τους, πραγματικά αξιόποινες πράξεις, οι οποίες αναμένω να διερευνηθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχω προσφύγει και στη διερεύνηση των οποίων επιμένω με κάθε νόμιμο μέσο που έχω στη διάθεσή μου.

Η αλήθεια θα αναδειχθεί όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να την σκιάσουν με αδόκιμες διαδικασίες, νομικούς ακροβατισμούς και παραβίαση βασικών κανόνων για την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτικών και του Συντάγματος!!!

Εννοώ φυσικά την ανάδειξη της αλήθειας σε δικαστικό πλέον επίπεδο και την τιμωρία των σκευωρών, διότι σε ουσιαστικό και πολιτικό επίπεδο, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η σκευωρία ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ και οι σκευωροί «προστατευόμενοι» ή όχι, προσπαθούν να διασωθούν από την δίκαιη οργή των θυμάτων τους, καθώς και την απαξίωσή τους στην κοινή γνώμη της χώρας, αλλά και τη Δικαιοσύνη, με την οποία αργά ή γρήγορα θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Τα προτεινόμενα πορίσματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, παρά τις 60 σελίδες τους και τις ιστορικές αναδρομές ακόμη και μέχρι το 1822!!!, είναι απόλυτα ΚΕΝΑ κάθε ουσιαστικού περιεχομένου, επιχειρούν αποκλειστικά και μόνο να διαχειριστούν την κατάρρευση, όσων οι ίδιοι Βουλευτές, οι οποίοι τα υπογράφουν, διατυμπάνιζαν στη Βουλή και στα ΜΜΕ για το «δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους», υπογράφοντας πάλι οι ίδιοι την πρόταση παραπομπής, την οποία «πρότασή τους» τώρα κρίνουν ως νομικά αβάσιμη και απαράδεκτη!!!, αφού την υπέβαλλαν στην αναρμόδια κατά τους ίδιους Βουλή και ενώ προηγουμένως είχαν ψηφίσει υπέρ της πρότασης αυτής στην Ολομέλεια»!!!

Θα περίμενα επίσης τα μέλη της Επιτροπής της κυβερνητικής πλειοψηφίας να απαιτήσουν από την Εισαγγελία κατά των Εγκλημάτων Διαφθοράς να καταθέσει στην Βουλή των Ελλήνων τα πορίσματα των Ελέγχων που διεξήχθησαν, παράλληλα με τις εργασίες της Επιτροπής, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ίδιων των πολιτικών προσώπων και των συγγενών τους, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι αυτοί, αντί να αποκρύπτουν τα εν λόγω πορίσματα και να επιμένουν στο διασυρμό των πολιτικών προσώπων, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι οι εν λόγω έλεγχοι ΔΕΝ αποκάλυψαν απολύτως ΤΙΠΟΤΕ.

Τα πορίσματα αυτά θα αποτελούσαν σημαντικό στοιχείο για τη συζήτηση σήμερα στη Βουλή, ώστε κάθε βουλευτής να αποφασίσει κατά συνείδηση, αντίθετα όμως, προτιμούν να αποκρύπτουν με κάθε τρόπο την αλήθεια, προκειμένου να συνεχίζουν την συκοφαντική τακτική τους.

Η σημερινή πρόταση της πλειοψηφίας, συνιστά εν τοις πράγμασι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ανυπαρξίας στοιχείων και αδυναμίας στήριξης της κατηγορίας (την οποία οι ίδιοι απηύθυναν) ακόμη και σε επίπεδο απλών ενδείξεων.

Μοναδικός σκοπός της σημερινής διαδικασίας, είναι η δημιουργία, για μια ακόμη φορά, «ψευδών εντυπώσεων» στην κοινή γνώμη ότι δήθεν υφίσταται ακόμη κάποιο αντικείμενο ελέγχου και έρευνας ποινικών ευθυνών, ισχυριζόμενοι ότι απλώς αλλάζουν τον αρμόδιο για τη διενέργειά του (η Δικαστική εξουσία αντί της Βουλής), πλην όμως η Δικαστική εξουσία αποφάνθηκε ήδη ότι αποκλειστικά αρμόδια είναι η Βουλή, όταν απέστειλε τον σχετικό φάκελο και η Ολομέλεια της Βουλής συνέστησε Επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η δημιουργία, σκόπιμα, ψευδούς σύγκρουσης αρμοδιότητας μεταξύ Βουλής και Δικαιοσύνης, αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνον στη διατήρηση της υπόθεσης σε εκκρεμότητα για λόγους εντυπώσεων, παραβλέποντας ότι η διαχείριση αυτή εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, υποβαθμίζει τον πολιτικό πολιτισμό και τη Δημοκρατία στη χώρα μας, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνονται οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και υπονομεύει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική.

Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,

Η συγκροτηθείσα από την Ολομέλεια Επιτροπή, όφειλε να ολοκληρώσει το έργο της, να έχει το θάρρος να δεχθεί ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για κανένα πολιτικό πρόσωπο και να προτείνει στην Ολομέλεια να επικυρώσει την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής λόγω ανυπαρξίας οποιασδήποτε έστω ένδειξης.

Ενόψει όλων των ανωτέρω,

Καλώ τις/τους κκ Βουλευτές να κρίνουν κατά συνείδηση, να υπερβούν το κομματικό συμφέρον και την κομματική πειθαρχία και να ψηφίσουν για κάθε πολιτικό πρόσωπο αποκλειστικά και μόνο στη βάση της προσωπικής τους πεποίθησης και της συνείδησής τους».

  • NOVARTIS
  • ·
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Νέων: Οι κλήσεις για προετοιμασία ενόψει EuroBasket U20

All Content

Μιλουτίνοβ σε Βεζένκοφ: "Θα πάω σε... ψυχολόγο" (video)

All Content - BusinessNews.gr

Η ΑΒ Βασιλόπουλος «ζυγίζει» νέα deals και επεκτείνεται στα νησιά - Το «κυνήγι» νέων καταστημάτων

All Content - BusinessNews.gr

Premia Properties: Νέο επενδυτικό άνοιγμα στον ξενοδοχειακό κλάδο με εξαγορές έως 300 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Άλμα 293% για τα καθαρά κέρδη το α΄ τρίμηνο του 2026 -Αύξηση 171% στα EBITDA

All Content

Spec 1,9 εκατ. ευρώ για προβολή του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός»

All Content

ΕΔΙΠΤ: «Media & Magazine Days 2026» στις 3-5 Ιουνίου

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

FleetNews

Η Kosmocar σε νέα στρατηγική After Sales

All Content

Απέσυρε τη συμμετοχή του στο draft ο Στογιάκοβιτς

All Content

Σκαριόλο: Δεν κρύβω το κεφάλι μου στην άμμο, αδικηθήκαμε στη EuroLeague

All Content - BusinessNews.gr

Cenergy: Αύξηση καθαρών κερδών 81% για το α΄τρίμηνο - Στα 100,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Το ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται βασικό κανάλι αγορών στην Ελλάδα - Ρούχα, ταξίδια και delivery κυριαρχούν

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Σε τροχιά πλήρους εξαγοράς της Alpha Trust - Δημόσια πρόταση στα 20,2 ευρώ

FleetNews

Στην Ελλάδα το LINKTOUR Alumi

FleetNews

“Renault E-Tech days” από 23 Μαΐου έως και 7 Ιουλίου

CSRΝews.gr

Η Nova στηρίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters, το σημείο αναφοράς της ιστιοπλοΐας

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Συνεχίζεται για 7η χρονιά η πρωτοβουλία Plastic Free Greece

CSRΝews.gr

Συνεχίζεται η συνεργασία Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για παροχή υποτροφιών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ελεύθερη η είσοδος σήμερα σε όλα τα μουσεία
Ελεύθερη η είσοδος σήμερα σε όλα τα μουσεία 18/05/2018 - 03:00
Πικραμμένος: "Δεν έχω καμία σχέση με το αποκαλούμενο σκάνδαλο Novartis" 18/05/2018 - 03:00
Πικραμμένος: "Δεν έχω καμία σχέση με το αποκαλούμενο σκάνδαλο Novartis"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΥΠΕΝ: Στο Block 10 συμμετέχει η Chevron - Αποκτά το 70% από τη HELLENiQ ENERGY
    28/05/2026 - 10:53 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Το Χονγκ Κονγκ ξεπέρασε την Ελβετία στη διαχείριση ξένων κεφαλαίων
    28/05/2026 - 10:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Ανοδικές τάσεις στην έναρξη των συναλλαγών
    28/05/2026 - 10:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι παγκόσμιες θερμοκρασίες θα φτάσουν σε σχεδόν ιστορικά υψηλά επίπεδα τα επόμενα πέντε χρόνια
    28/05/2026 - 10:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Nexi Ελλάδος & webhotelier | primalres: Παρουσίαση του Nexi Hospitality, λύση πληρωμών για τον κλάδο της φιλοξενίας
    28/05/2026 - 10:26 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: Να προχωρήσουμε στον δρόμο της εθνικής ευθύνης, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής
    28/05/2026 - 10:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Έρευνα: Ο κλάδος των Logistics συνεισφέρει με 10,8% στο ΑΕΠ και 5,75% στην ΑΠΑ
    28/05/2026 - 10:20 LOGISTICS
  • ΑΑΔΕ: Άνοιξαν οι τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών του 2024 – Έως 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
    28/05/2026 - 10:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank: Σε τροχιά πλήρους εξαγοράς της Alpha Trust - Δημόσια πρόταση στα 20,2 ευρώ
    28/05/2026 - 10:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης για Τσίπρα: Μια σειρά από τσιτάτα το ένα μετά το άλλο, άλλαξε ο φωτισμός, όχι το σενάριο
    28/05/2026 - 09:46 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΟΠΕΚΑ: Oι ημερομηνίες για τις πληρωμές επιδομάτων
    27/05/2026 - 17:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημητριάδης για Βαγγέλη Μαρινάκη: «Το θράσος του δεν έχει όρια, εγώ δεν κρύβομαι στο Λονδίνο όπως αυτός»
    27/05/2026 - 11:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Motor Oil: Άλμα 293% για τα καθαρά κέρδη το α΄ τρίμηνο του 2026 -Αύξηση 171% στα EBITDA
    27/05/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΕΣΕ: Μείωση 1,9% στον τζίρο της εστίασης το α’ τρίμηνο του 2026 – Ανησυχεί ο κλάδος
    27/05/2026 - 19:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΔΔΗΧ: Στο 2,21% το επιτόκιο των εξάμηνων εντόκων γραμματίων
    27/05/2026 - 13:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Nova στηρίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters, το σημείο αναφοράς της ιστιοπλοΐας

28/05/2026 - 07:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Nova στηρίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters, το σημείο αναφοράς της ιστιοπλοΐας

28/05/2026 - 07:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media: Το νέο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης - Στόχος 67 εκατ. ευρώ για τα EBITDA

28/05/2026 - 07:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Νέων: Οι κλήσεις για προετοιμασία ενόψει EuroBasket U20

28/05/2026 - 07:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μιλουτίνοβ σε Βεζένκοφ: "Θα πάω σε... ψυχολόγο" (video)

28/05/2026 - 06:18
FleetNews
fleetnews.gr

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

28/05/2026 - 05:11
FleetNews
fleetnews.gr

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

28/05/2026 - 05:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς: Συνεχίζεται για 7η χρονιά η πρωτοβουλία Plastic Free Greece

27/05/2026 - 15:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo