Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
22 Φεβρουαρίου 2021 | Πολιτική Οικονομία
Την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως γνωστοποίησε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

 

 

 

 

Στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα παρουσιαστούν σημαντικά νομοσχέδια, όπως το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη μεταρρύθμιση του οικογενειακού Δικαίου αναφορικά με τις σχέσεις γονέων τέκνων, το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς και το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την τηλεργασία.

 

 

 

 Όπως επίσης είπε ανακοινώνοντας το πρόγραμμα του κ Μητσοτάκη, την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Βουλή στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών.

Επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα λάβει μέρος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την Σύνοδο θα απασχολήσουν κυρίως η τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας COVID-19, θέματα  ευρωπαϊκής πολιτικής ασφάλειας και άμυνας, καθώς και οι σχέσεις με τη «Νότια Γειτονία».

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ