Ολυμπιακός: Απαράδεκτοι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο για το κορονο-πάρτι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
09 Νοεμβρίου 2020 | Φήμες & Ψίθυροι
Στην ανακοίνωση πως Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο βρέθηκαν στο πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο της Συγγρού προχώρησε η  ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

O Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει πως συμμετείχαν τρεις (και όχι τελικά επτά) ποδοσφαιριστές σε πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της Συγγρού.

Πρόκειται για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ καταδίκασε την συμμετοχή των τριών στο πάρτι και πρόσθεσε πως είναι απαράδεκτη η αψήφιση των απαγορεύσεων. Μάλιστα θα τους επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο το οποίο θα δοθεί ως δωρεά στο ΕΣΥ. 

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ