ΑΕΚ: Σε fake τραπεζικό λογαριασμό το έμβασμα 550.000 ευρώ για τη μεταγραφή Γκαρσία

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11 Φεβρουαρίου 2021 | Φήμες & Ψίθυροι
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ που παραλίγο να στοιχίσει στην Ενωση πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

 

 

 

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Live Sport», πριν λίγες μέρες έφτασε ένα e-mail στα γραφεία της ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ -από την οποία αποκτήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία- ενημέρωνε πως τη δεύτερη δόση ύψους 550.000 ευρώ για τη μεταγραφή του διεθνούς εξτρέμ, επιθυμούσε να την καταβάλουν σε έναν λογαριασμό διαφορετικό από εκείνον που μπήκε η πρώτη.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δίχως να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Ισραήλ, έβαλαν τα χρήματα στην καθορισμένη ημερομηνία σε αυτόν τον νέο λογαριασμό κι έμειναν ήσυχοι πως όλα έβαιναν καλώς, ωστόσο είχαν πέσει θύματα απάτης! Λίγα 24ωρα αργότερα η διοίκηση της Μπεϊτάρ επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ζήτησε τον λόγο που δεν είχε καταβληθεί η δόση για τον Γκαρσία.

 

 

Εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, η κινητοποίηση ήταν άμεση και χρησιμοποιήθηκαν κάθε είδους γνωριμίες προκειμένου να βρεθεί πού πήγε το ποσό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του εισαγγελέα, ο λογαριασμός στον οποίο είχαν μπει τα χρήματα μπλοκαρίστηκε και τα χρήματα τελικά “σώθηκαν”, ωστόσο το περιστατικό έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ