Κέντρο ψηφιακής ασφάλειας από την Huawei στις Βρυξέλλες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
06 Μαρτίου 2019 | Τεχνολογία
Η κινεζική εταιρία σύγχρονης τεχνολογίας Huawei παρουσίασε στο κοινό το κέντρο ψηφιακής ασφάλειας (Cyber Security Transparency Centre) που οργάνωσε στις Βρυξέλλες, επιτρέποντας την πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα που έχει αναπτύξει η εταιρία.

 

 

 

Η κινεζική εταιρία σύγχρονης τεχνολογίας Huawei παρουσίασε στο κοινό το κέντρο ψηφιακής ασφάλειας (Cyber Security Transparency Centre) που οργάνωσε στις Βρυξέλλες, επιτρέποντας την πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα που έχει αναπτύξει η εταιρία.

Το κέντρο «θα παρουσιάζει τις τελευταίες πρακτικές στην ψηφιακή ασφάλεια που εφαρμόζει η εταιρία» και «θα εξυπηρετεί την επικοινωνία μεταξύ της Huawei και των πιο σημαντικών συντελεστών στις σύγχρονες τεχνολογίες της ψηφιακής ασφάλειας για την ιδιωτική προστασία» όπως τόνισε σε ανακοίνωσή της, η ίδια εταιρία.

 

Σε μια πιο σημαντική διάσταση, το αναφερόμενο τεχνολογικό κέντρο είναι ανοιχτό σε πελάτες της Huawei, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά και σε ανεξάρτητους οργανισμούς που πραγματοποιούν δοκιμές στα συστήματα ψηφιακής ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ