Dr. Button: Θεαματική αύξηση των χρηστών κατά το δεύτερο κύμα του κορονοϊού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12 Νοεμβρίου 2020 | Τεχνολογία
Κατά 33% αυξήθηκαν οι εγγραφές στην πλατφόρμα του κινητού τις πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου.

 

 

 

H Ελλάδα όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης ζουν τη δεύτερη καραντίνα. Η έξαρση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού, επανέφερε στην επιφάνεια τα προτερήματα της ιατρικής συμβουλευτικής από το κινητό σας.

Με βάση τα στοιχεία της Dr. Button μόνο κατά τις πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου παρατηρήθηκε αύξηση εγγραφών στην πλατφόρμα του κινητού κατά 33%. Όλοι και περισσότεροι Έλληνες εμπιστεύονται την επικοινωνία, την αρχική διάγνωση του γιατρού τους και τις συμβουλές του από την ασφάλεια του σπιτιού τους, επιλέγοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

 

Η Dr. Button, η πρώτη ελληνική εφαρμογή Τηλεϊατρικής σε κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικό υπολογιστή έχοντας πλέον την εμπειρία από τη συνεργασία της με πέντε περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου) και τους ιατρικούς συλλόγους τους συνεχίζει να προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες της στους Έλληνες και στις Ελληνίδες αλλά και σε άλλες δέκα χώρες διεθνώς (από την Γαλλία μέχρι τον Κονγκό, από την Ρουμανία μέχρι τη Νότιο Αφρική).

Αρχικά, με ένα εξειδικευμένο Chatbot, είναι εφικτός ένας δωρεάν πρώτος έλεγχος των συμπτωμάτων κορωνοϊού, προσαρμοσμένος μάλιστα στις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα, οι πολίτες μπορούν να συμβουλευτούν κάποιον από τους 500 γιατρούς, από περισσότερες των 30 ειδικοτήτων (γενικοί ιατροί, παιδίατροι, πνευμονολόγοι κλπ.) από παντού στην Ελλάδα. Εκτός από την τηλεσυμβουλευτική, οι εφαρμογές Dr. Button είναι επίσης εξοπλισμένες με τον προσωπικό ιατρικό φάκελο των ασθενών, ώστε οι τελευταίοι να έχουν συγκεντρωμένες όλες τις ιατρικές τους πληροφορίες σε ένα σημείο, συνεχώς να τις εμπλουτίζουν.

Η συνεχής βελτίωση κι η άριστη σχέση με τους ανθρώπους που υπηρετούν την υγεία έφεραν μια επιπλέον δυνατότητα για πολίτες και ιατρούς. Τη δυνατότητα να προγραμματιστεί ραντεβού. Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι πολίτες μπορούν να δουν τα προγραμματισμένα ραντεβού του γιατρού προτίμησης τους, και να προτείνουν μία ώρα και μέρα για επίσκεψη στο ιατρείο τους. Ο γιατρός, έπειτα, αποδέχεται το ραντεβού, ή προτείνει κάποια άλλη ημερομηνία και ώρα. Απαξ και ο γιατρός αποδεχτεί το ραντεβού, τόσο αυτός όσο και ο ασθενής, λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν πλησιάζει η συνάντηση. Επιπλέον των δια ζώσης επισκέψεων, προγραμματισμός ραντεβού μπορεί να γίνει και για τηλεσυνεδρία, σε περίπτωση αδυναμίας μετάβασης, ή μεγάλης απόστασης.

Ο Stéphane Billon, Ιδρυτής και CEO της Dr. Button δήλωσε: «Δική μας επιθυμία ήταν κι είναι η συνεχής πρόοδο της εφαρμογής μας απόρροια της επιθυμίας μας να βελτιώνουμε τη ζωή των πολιτών, των ασθενών και των ανθρώπων που υπηρετούν το λειτούργημα της υγείας. Η ιατρική κοινότητα διεθνώς υπήρξε σύμμαχος μας. Δυστυχώς το δεύτερο κύμα πανδημίας σε Ελλάδα κι Ευρώπη έστρεψε πάλι το βλέμμα στον κορωνοϊό την ώρα που περισσότερες από 30 ειδικότητες διεθνώς χρησιμοποιούν την εφαρμογή μας. Η Dr. Button είναι δίπλα στον πολίτη και τον ιατρό κι εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση τους και την αρτιότερη διαχείριση της τεχνολογίας προς όφελος τους. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και παρατηρούμε τι συμβαίνει διεθνώς ώστε να προσαρμοζόμαστε στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας. Κι είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω ότι στην Ελλάδα καθημερινά ολοένα και περισσότεροι ιατροί και πολίτες εμπιστεύονται την Dr. Button. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε κι αυτό το κύμα της πανδημίας κι ότι όλοι μαζί θα εκμεταλλευτούμε την Dr. Button για τις δυνατότητας που προσφέρει πέρα από την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού. Αλλά σήμερα το βλέμμα στρέφεται πρωτίστως εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ