Κωνσταντινούπολη: 10η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 Σεπτεμβρίου 2016 | Logistics
Από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου 2016

 

 

 

Στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου 2016 η 10η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics (logitrans 2016). Έως σήμερα η συνεργασία του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου με την EKO FAIR, για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους εκθέτες και διοργανωτές.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι 10% περισσότεροι εκθέτες σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και συγκεκριμένα 220 επιχειρήσεις από 22 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 15.000 εμπορικούς επισκέπτες από 54 χώρες στη logitrans 2015. Ρεκόρ συμμετοχής σημειώθηκε και από πλευράς επισκεπτών. Επιπλέον, τo Συνέδριο PeriLog, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης και είχε ως θέμα τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και καθιερώνεται ως ένα από τα highlights της έκθεσης.

 

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της logitrans 2015 επιβεβαιώνουν τη σημασία της Τουρκίας για την αγορά του κλάδου των μεταφορών και των Logistics. Η Τουρκία αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και θεωρείται μία στρατηγικής σημασίας παγκόσμια αγορά για διασυνδέσεις, καθώς και άξονας των ευρωασιατικών εμπορευματικών μεταφορών. Η κατασκευή θεμελιωδών δομικών έργων όπως της γέφυρας του Βοσπόρου και του τρίτου αεροδρομίου συντελούν στην ανάδειξη της Κωνσταντινούπολης σε σημείο αναφοράς για τις μεταφορές και τα logistics. Σε αυτό συντελεί η εκθεσιακή πλατφόρμα της logitrans και αυτό θέλει να προσφέρει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, διευρύνοντας το δίκτυο των διεθνών εκθέσεων και σε άλλες χώρες εκτός Γερμανίας.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου προσφέρει την πολυετή του εμπειρία από τη διοργάνωση της παγκοσμίως καταξιωμένης Transport Logistic, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στο Μόναχο, αλλά και την εμπειρία του από την Transport Logistic China, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Σαγκάη και θεωρείται η πιο σημαντική πλατφόρμα του κλάδου στην Ασία.

 

Μέσω της ιστοσελίδας της έκθεσης www.logitrans.com.tr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν δωρεάν την κάρτα εισόδου τους! Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται και στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Bιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και στην Κύπρο στα εξής τηλέφωνα 210 6419011, 210 6419037 και 2310 327733. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ