Το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη της EEL

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
05 Σεπτεμβρίου 2016 | Logistics
Έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016

 

 

 

Στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2016, η Ελληνική Εταιρεία Logistics πραγματοποιεί το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριό της, με τίτλο «Manage The Change». Σε αυτές τις αρκετά δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, όραμα της EEL παραμένει η συσπείρωση των Ελλήνων Logisticians.

Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη δωρεάν συμμετοχή στο φετινό συνέδριο για  όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του 2015 και 2016, καθώς και για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη στην EEL καταβάλλοντας τη συνδρομή του 2016.

 

Η ενέργεια αυτή θα ισχύσει μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου 2016. Από την 1 Οκτωβρίου και μετά θα υπάρξει συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική για μεμονωμένες ή ομαδικές εγγραφές, μελών και μη.

Το 20ο πανελλήνιο συνέδριο πραγματοποιείται φέτος στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με την ευγενική συνεισφορά του Ιδρύματος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του ΣΕΒ, του ΕΒΕΑ, του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, καθώς και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου.

Μέγας  Υποστηρικτής των δράσεων της ΕΕL είναι η εταιρεία Jungheinrich

*Πλατινένιοι χορηγοί: COSMOTE,ΠΑΕΓΑΕ

*Χρυσός Χορηγός: FYSIKON (ΔΕΠΑ)

*Χορηγοί / Υποστηρικτές: Alpa Logistics, Ernst & Young, Greenwoods Insurance Brokers, GS1Association Greece, OPTILOG Advisory services

*Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή, Star Κεντρικής Ελλάδας, Logistics Leader, Logistics & Management, Market Leader, Supply Chain & Logistics, metaforespress.gr, sofokleousin.gr, Supply –Chain.gr

 

Πολιτική εγγραφών στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΩΣ 30/9

ΑΠΟ 1/10 ΕΩΣ ON SITE

ΜΕΛΗ EEL

ΔΩΡΕΑΝ για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη για το 2015 και για τα νέα μέλη, εγγεγραμμένα το 2016

200

MΗ ΜΕΛΗ EEL

200

250

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

70

100

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ