Νέο deal ΟΣΕ και GFR στις εμπορευματικές μεταφορές

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11 Αυγούστου 2020 | Logistics
Στόχος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος είναι το άνοιγμα της αγοράς των σιδηροδρομικών και συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών με την ένταξη νέων χρηστών στη Σιδηροδρομική Υποδομή.

 

 

 

"Υπεγράφη από τον Αναπλ. Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Αθαν. Κοτταρά και τον Γεν. Διευθυντή της Σιδηροδρομικής Επιχείρησης GFR S.A. – Ελληνικό Υποκατάστημα κ. Καλογερόπουλο, η Σύμβαση πρόσβασης και χρήσης της εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής", αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού.

Αναλυτικά: 

 

 

"Η συμφωνία (με την Grup Feroviar Roman) έρχεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο λόγω της πανδημίας και σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Εμπορευματικές Μεταφορές.

Στόχος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος είναι το άνοιγμα της αγοράς των σιδηροδρομικών και συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών μέσω ενός υγιούς ανταγωνισμού με την ένταξη νέων χρηστών στη Σιδηροδρομική Υποδομή.

Η αύξηση των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών θα αναδείξει την Ελλάδα σε δυναμικό και σύγχρονο διαμετακομιστικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων με τον σιδηρόδρομο να συμμετέχει ενεργά στο μοχλό ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ