Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Μακιός της ομώνυμης εταιρείας logistics

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
29 Οκτωβρίου 2020 | Logistics
Πέθανε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Θωμάς Μακιός, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της πόλης εκ των leaders στο χώρο των logistics στην Ελλάδα. 

 

 

 

 

Ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος και επήλθε από πνιγμό την ώρα του μεσημεριανού φαγητού. Αμέσως μετά το περιστατικό ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

 

 

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Μαζί με τον αδερφό του διατηρούσε την εταιρεία MAKIOS LOGISTICS που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 90 ετών και έχει σήμερα στο χαρτοφυλάκιό της δύο αποθηκευτικά κέντρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και έναν στόλο 310 οχημάτων που διαχειρίζεται εμπορεύματα χύμα ή σε container, παλέτες, κιβώτια και τεμάχια. 

Η MAKIOS LOGISTICS μέσα από μια ανοδική πορεία αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες 3rd Party Logistics εταιρείες στην Ελλάδα και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα βασίζεται στο εύρος αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. 

Η κηδεία του Θωμά Μακιού θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ