ΕΡΤ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Basket League

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
25 Νοεμβρίου 2020 | Επικοινωνία - Media
Για την εμπορική εμπορική εκμετάλλευση/αξιοποίηση του συνόλου του διαφημιστικού χρόνου του φετινού πρωταθλήματος με ελαχίστη τιμή εκκίνησης το ποσό των 482.664 ευρώ.

 

 

 

Η EΡΤ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ημεδαπό ή αλλοδαπό φυσικό ή νομικό πρόσωπο-Διαφημιστική Εταιρεία/Διαφημιστή  να καταθέσει προτάσεις και να υποβάλει προσφορές για την εμπορική εκμετάλλευση/αξιοποίηση του Συνόλου του Διαφημιστικού Χρόνου των Αγώνων Καλαθοσφαίρισης  της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της σεζόν 2020-2021, με ελαχίστη τιμή εκκίνησης το ποσό των 482.664 ευρώ.

Οι προσφορές θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email: marketing@ert.gr

 

 

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών λήγει στις 26/11/2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7μμ.

Οι αρχικά υποβληθείσες προσφορές θα αξιολογηθούν από την ΕΡΤ –ΑΕ και στη συνεχεία όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το ύψος της επωφελέστερης από οικονομικής άποψης προσφοράς, προκειμένου να υποβάλλουν, αν το επιθυμούν, νέα βελτιωμένη πρόταση, την οποία οφείλουν να υποβάλλουν στην ΕΡΤ-ΑΕ μέχρι την Παρασκευή 27/11/20 και ώρα 7μμ.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό πινάκα, στον οποίο αναλυτικά περιγράφονται: ο προς αξιοποίηση διαφημιστικός χρόνος, οι αγώνες, τα μέσα μετάδοσης κτλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ