ΑΝΤ1: Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την NBCUniversal

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
01 Δεκεμβρίου 2020 | Επικοινωνία - Media
Εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με 106 ταινίες και 4 σειρές από τον κατάλογο του κολοσσού NBCUniversal.

 

 

 

 Μέσα από μια στρατηγικής σημασίας συμφωνία, ο ΑΝΤ1 εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με 106 ταινίες και 4 σειρές από τον κατάλογο του κολοσσού NBCUniversal, μίας από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες στον χώρο του θεάματος. Από τον Δεκέμβριο, ο ΑΝΤ1 φέρνει στις οθόνες μας κορυφαίες παραγωγές του εξωτερικού που θα καθηλώσουν.

Ταινίες σε A’ προβολή που είχαν παγκοσμίως μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, όπως: «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw», «American Made» , «Mamma Mia! Here We Go Again», «Downton Abbey», «Get Out», «Phantom Thread», «First Man», «Yesterday», «Mary Magdalene» κ.ά.

 

 

Ταινίες από επιτυχημένα franchises όπως: «Fast & Furious», «Jason Bourne», «The Mummy», «Bridget Jones's Diary» και «Johnny English».

Μέρος της σημαντικής αυτής συμφωνίας είναι και η μετάδοση, σε A’ προβολή, του πολυβραβευμένου sitcom «Brooklyn Nine-Nine», καθώς και της No 1 δραματικής σειράς στις Η.Π.Α., «Νew Amsterdam», ενώ θα ξαναδούμε τις αγαπημένες στο ελληνικό κοινό σειρές «Ηρακλής» και «Ζήνα», με τον Kevin Sorbo και τη Lucy Lawless αντίστοιχα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ