ΣΕΠΠΕ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Ν.Παπαθανάση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Οκτωβρίου 2019 | Πολιτική & Οικονομία
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Παπαθανάση, αρμόδιο για θέματα εμπορίου και βιομηχανίας, είχαν στις 8 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Βασίλης  Μασσέλος και ο γενικός διευθυντής κ. Θεόφιλος Ασλανίδης. 


Σε συνέχεια  αντίστοιχης  συνάντησης με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, οι εκπρόσωποι του ΣΕΠΕΕ παρουσίασαν στον Υφυπουργό την στρατηγική σημασία της αλυσίδας ένδυσης –κλωστοϋφαντουργίας  για τη ελληνική οικονομία, την θετική πορεία των εξαγωγών την τελευταία τριετία και τις ανάγκες στήριξης του κλάδου από την πολιτεία προκειμένου να αναπτυχθεί με γρηγορότερο ρυθμό.

Κατατέθηκε τον Υφυπουργό επικαιροποιημένο πρόγραμμα υποστήριξης των δημιουργικών βιομηχανιών με έμφαση τις εξαγωγές, την καινοτομία και τον ανθρώπινο παράγοντα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τρόποι περιορισμού του παραεμπορίου και συμφωνήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα προώθησης ελληνικών ενδυμάτων στην αγορά του Καναδά η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον μετά την  απελευθέρωσης των δασμών με την Ε.Ε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ