Ο Walter Chiapponi ορίζεται νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου TOD’S

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
19 Νοεμβρίου 2019 | Πρόσωπα
Για τις γυναικείες και αντρικές συλλογές του οίκου, με αφετηρία τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020/2021.

Ο Όμιλος Tod’s βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Walter Chiapponi αναλαμβάνει καθήκοντα Καλλιτεχνικού Διευθυντή για τις γυναικείες και αντρικές συλλογές του οίκου, με αφετηρία τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020/2021, που θα διατεθεί στα καταστήματα από το προσεχές Φθινόπωρο.

Ο Diego Della Valle, Πρόεδρος του Ομίλου Tod’s, δήλωσε τα εξής: «Ο Walter Chiapponi είναι ένας ταλαντούχος Ιταλός δημιουργός με βαθιά γνώση του ιταλικού lifestyle και μια μοναδική ιδιότητα να του χαρίζει σύγχρονες πινελιές, χωρίς όμως να χάνει την επαφή με την υψηλή ποιότητα και την άριστη δεξιοτεχνία που χτυπά στην καρδιά του DNA του brand. Τον καλωσορίζω στη νέα του θέση και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Walter Chiapponi, με τη σειρά του, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εργάζομαι για αυτό τον Όμιλο. Ο οίκος Tod’s είναι ένα brand που προάγει διεθνώς την αρτιότητα της ιταλικής ποιότητας και της προηγμένης δημιουργίας. Το γεγονός πως μου δίνεται η δυνατότητα να συμβάλλω στην περαιτέρω ανάπτυξη του ιταλικού αυτού lifestyle αποτελεί, για εμένα, πρόκληση και με γεμίζει υπερηφάνεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ