Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι τηλεφωνικές συνομιλίες «καίνε» τους δύο κατηγορουμένους   - Κεντρική Εικόνα

Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι τηλεφωνικές συνομιλίες «καίνε» τους δύο κατηγορουμένους

13 Φεβρουαρίου 2019 | Πολιτική Οικονομία
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα στοιχεία προκύπτουν από την άρση απορρήτου στις τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δίνουν νέα στοιχεία για την υπόθεση, ενώ η άρση του απορρήτου ήταν αποκαλυπτική. Σύμφωνα με το STAR, η πρώτη έκπληξη ήρθε από τις εξερχόμενες κλήσεις του 21χρονου από τη Ρόδο.

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους, έστειλε μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου. Στις 10:11 το πρωί είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τον νεαρό να ζητά χρήσιμες πληροφορίες. Από την άλλη ο δεύτερος κατηγορούμενος καλούσε συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου με οποίο φαίνεται ότι συνομίλησε τελικά στις 8:12 το πρωί, στις 8:45 ,11:07 και 13:12.

Πριν και μετά το έγκλημα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, δεν είχαν καμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους, όμως επικοινωνούσαν, όπως αποδείχθηκε,  μέσω messenger. Επίσης, δεν είχαν καμία τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελένη Τοπαλούδη. Η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε να εξεταστούν και οι δύο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο, ο οποίος και θα ερευνήσει αν έπαιρναν ουσίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ