Ξεπέρασε τα $824 εκατ. η αξία του e-commerce στην Ελλάδα το 2017

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2018 | Πολιτική Οικονομία
Εντυπωσιακή αύξηση στις διαδικτυακές πωλήσεις και στη διατήρηση επαγγελματικών προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει η Ελλάδα, σύμφωνα μ

Εντυπωσιακή αύξηση στις διαδικτυακές πωλήσεις και στη διατήρηση επαγγελματικών προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση των PayPal και Deloitte.

Όπως σημειώνεται, το μεγάλο δυναμικό των τοπικών ταλέντων με την υψηλή μόρφωση, η στροφή στην ψηφιακή οικονομία και το ταχύτατα αυξανόμενο ηλεκτρονικό εμπόριο (200% αύξηση στην περιοχή από το 2007 αποτελούν τις βασικές κινητήριες δυνάμεις της επιτυχίας αυτής.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τροφοδοτούν την εξέλιξη αυτή, με το να κυριαρχούν στην αγορά εργασίας και του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στις εξαγωγές στις συγκεκριμένες αυτές περιοχές.

Μάλιστα, η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό ανάμεσα στις αναλυθείσες χώρες (μετά την Πολωνία και τη Ρουμανία) και με 3.870.000 χρήστες (σχεδόν 1 στους 3 κατοίκους), η αξία της αγοράς του e-commerce ξεπέρασε τα 824 εκατομμύρια δολάρια το 2017.

Πηγή: zougla.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ