Βαρβαγιάννης: Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα στα Superbrands - Κεντρική Εικόνα

Βαρβαγιάννης: Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα στα Superbrands

13 Ιουνίου 2019 | Πολιτική Οικονομία

300x250 animated

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η εταιρεία Βαρβαγιάννης ξεχώρισε στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019,  που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής, κατακτώντας τη διάκριση της Κορυφαίας Εταιρικής Επωνυμίας στην Ελλάδα. 

Η εταιρεία Βαρβαγιάννης ξεχώρισε στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019,  που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής, κατακτώντας τη διάκριση της Κορυφαίας Εταιρικής Επωνυμίας στην Ελλάδα

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βαρβαγιάννης, ένας εκ των διαχειριστών και ιδιοκτήτης της Ι. Βαρβαγιάννης ΕΠΕ, δήλωσε σχετικώς: «’Όταν μια εταιρεία με τόσο ξεχωριστή ιστορία 160 χρόνων, βραβεύεται ως κορυφαία ελληνική επωνυμία για το 2018-19 στον κλάδο της, από τον  παγκόσμιο φορέα Corporate Superbrands, με διεθνή αναγνώριση και προδιαγραφές, πιστοποιεί το μέλλον. Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ανταμοιβής του έργου των πέντε γενεών της οικογένειάς μας που μέχρι σήμερα διοικούν την εταιρεία, αλλά και μετουσίωση του μελλοντικού οράματος σε πράξη από την 6η γενιά».

Αξίζει να τονιστεί ότι, για την ανάδειξη των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και το Ούζο Βαρβαγιάννης, προηγήθηκε αξιολόγηση σχετικής κριτικής επιτροπής που είχε καταρτιστεί από το διαγωνισμό καθώς και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ