Β. Κικίλιας: Η Συμφωνία των Πρεσπών "ξεγυμνώθηκε" και φαίνεται η ζημιά της στα εθνικά μας θέματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
04 Δεκεμβρίου 2018 | Πολιτική Οικονομία
Ο Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών - σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 -  έκανε λόγο για μια συμφωνία που όχι μόνο περιορίζει ή εξαφανίζει τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων, αλλά για μια συμφωνία που απομειώνει την εθνική μας κυριαρχία.

Ο Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών - σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 -  έκανε λόγο για μια συμφωνία που όχι μόνο περιορίζει ή εξαφανίζει τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων, αλλά για μια συμφωνία που απομειώνει την εθνική μας κυριαρχία.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων και πρόσθεσε πως "η Συμφωνία των Πρεσπών ξεγυμνώθηκε και φαίνεται η ζημιά της στα εθνικά μας θέματα".

Μιλώντας για τα θέματα της ασφάλειας, ο κ. Κικίλιας είπε πως "ποτέ η κατάσταση δεν ήταν σε αυτό το χάλι, την ασυδοσία και την αναρχία που βρίσκεται σήμερα", ενώ πρόσθεσε πως το 2014, που είχε την τιμή να είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ήταν η χρονιά με τη χαμηλότερη εγκληματικότητα. "Οι πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου επί ΣΥΡΙΖΑ διακατέχονται από ιδεαλισμούς και αφήνουν να αλωνίζουν συλλογικότητες, όπως το Ρουβίκωνα", δήλωσε.

Αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την εκτίμηση πως "αυτό που προσπάθησε να στήσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο προκειμένου να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, καταρρέει. Μιλούν για τρία πλημμελήματα που δεν αφορούν την υπουργική θητεία του κ. Γεωργιάδη και για τα οποία η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ