Συνάντηση Τσίπρα- Μοσκοβισί: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
28 Φεβρουαρίου 2019 | Πολιτική Οικονομία
Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξιμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξιμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Επέμεινα στο γεγονός ότι η έκθεση υπογράμμισε την εξαιρετική πρόοδο της Ελλάδας. Είμαστε στο σωστό δρόμο και η έκθεση αποτυπώνει αυτή την πρόοδο. Στο Eurogroup στις 11 Μαρτίου θα θέσουμε επί τάπητος τις εκκρεμότητες και θα αποφασίσουμε για τη δόση, που είναι τα SLPs. Θα είναι ένα ξεκάθαρο σήμα στις αγορές, ότι οι επενδυτές μπορούν να πιστέψουν σε αυτή την οικονομία. Υπάρχει ισχυρή βούληση από τις ελληνικές αρχές να συνεργαστούν μαζί μας. Βεβαια δεν είναι ένα μνημόνιο, είναι μια άλλου είδους συνεργασία. Ειμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τα επόμενα βήματα» ανέφερε ο Ευρωπαίος Επίτροπος εξερχόμενος από το Μαξίμου. Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι "είμαστε σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας". 

Ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση ενώ θα απευθυνθεί και στην ειδική διαρκή επιτροπή των Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στη διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και στη διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ