Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τσιτσιπάς- Τι δήλωσε στους δημοσιογράφους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14 Νοεμβρίου 2018 | Πολιτική Οικονομία
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε δεκτός σήμερα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε δεκτός σήμερα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Ο αθλητής συνοδευόταν από τους γονείς του. «Είμαι υπερήφανος που παίζω για τα ελληνικά χρώματα και προσπαθώ κάθε φορά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» είπε ο Έλληνας πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Όλη η σκληρή δουλειά που έχω κάνει ανταμείβεται».

«Είναι μοναχικός ο δρόμος και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να κάνω αυτό που μπορώ να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και στο έθνος» πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας. Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε απευθυνόμενος στον Τσιτσιπά ότι «δούλεψες και δουλεύεις σε έναν δρόμο μοναχικό που δεν έκαμψε την ψυχή σου». Στο περιθώριο της συνάντησης του με τον κ. Παυλόπουλο, ο 20χρονος πρωταθλητής, ανέφερε επίσης ότι «θέλω να παίξω με την εθνική ομάδα στο Davis Cup, γιατί θέλω πολύ να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ