«Στέγνωσαν» από καύσιμα τα απορριμματοφόρα στη Θεσσαλονίκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21 Φεβρουαρίου 2017 | Πολιτική Οικονομία
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάση Παππά αυτή τη στιγμή υπάρχουν συσσωρευμένοι 300– 400 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους και αύριο θα έχουν φτάσει τους 600

Την έγκριση του εντάλματος πληρωμής από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε ότι αφορά την προμήθεια καυσίμων για τα απορριμματοφόρα, περιμένουν αύριο το πρωί στον δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ξεκινήσει κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάση Παππά, τα οχήματα έχουν «στεγνώσει» από καύσιμα και μέχρι να λυθεί το θέμα δεν θα πραγματοποιούν τα προγραμματισμένα τους δρομολόγια.

'Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Παππάς «αυτή τη στιγμή υπάρχουν συσσωρευμένοι 300– 400 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους και αύριο θα έχουν φτάσει τους 600. Περιμένουμε την έγκριση του εντάλματος πληρωμής για να προμηθευτούμε καύσιμα και να ριχτούν οι εργαζόμενοι στη δουλειά με υπερωρίες, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ