Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο ενημέρωσης των αρχηγών των κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ με τη συνάντησή του, με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο ενημέρωσης των αρχηγών των κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ με τη συνάντησή του, με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. Αφορμή για τον κύκλο ενημέρωσης των αρχηγών των κομμάτων αποτέλεσε η τριμερής συνάντηση που είχε στη Βιέννη, την περασμένη Παρασκευή, με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, και τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο κ. Κοτζιάς την περασμένη Δευτέρα είχε συνάντηση με τον γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ χθες συναντήθηκε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ