Ο Θεόφιλος Σεχίδης, που ξεκλήρισε σε μια μέρα όλη του την οικογένεια, πέθανε σήμερα στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού από παθολογικά αίτια.

Ο Θεόφιλος Σεχίδης, που ξεκλήρισε σε μια μέρα όλη του την οικογένεια, πέθανε σήμερα στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού από παθολογικά αίτια.

Η υπόθεσή του, είχε σοκάρει το πανελλήνιο κι ο Θεόφιλος Σεχίδης έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο αιμοσταγείς δολοφόνους και το έγκλημά του, είναι από τα πιο ειδεχθή που έχουν καταγραφεί στα δικαστικά χρονικά της χώρας.

«Τον πατέρα μου και τον θείο μου τους σκότωσα με όπλο. Τη μητέρα μου, την αδελφή μου και τη γιαγιά μου τις αποκεφάλισα με δύο μαχαίρια», είπε στην κυνική του ομολογία ο Θεόφιλος Σεχίδης. Μέσα σε μία ημέρα ο 24χρονος τότε Σεϊχίδης, είχε ξεκληρίσει όλη την οικογένειά του και στην συνέχεια ομολόγησε τα πάντα με αφοπλιστικά κυνικό τρόπο. 

Τον Αύγουστο του 1996 σε ηλικία 24 ετών ο Θεόφιλος Σεχίδης σκότωσε και τεμάχισε όλη την οικογένειά του και συγκεκριμένα τον πατέρα, τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά και έναν θείο του. «Τον πατέρα μου και τον θείο μου τους σκότωσα με όπλο. Τη μητέρα μου, την αδελφή μου και τη γιαγιά μου τις αποκεφάλισα με δύο μαχαίρια», είπε στην ομολογία του. Αφού τους τεμάχισε ακούγοντας Τσαϊκόφσκι, έβαλε τους εγκεφάλους τους στο ψυγείο για να τους μελετήσει. Το 2017 μετά από 21 χρόνια φυλάκισης είχε υποβάλει αίτημα για να αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Το αίτημά του είχε απορριφθεί.... 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ