Π. Καμμένος:

Π. Καμμένος: "Βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια"

11 Ιανουαρίου 2019 | Πολιτική Οικονομία

300x250 animated

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντηση μας»

Ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντηση μας». Σε ερώτηση αν αυτό επηρεάζει και τη συνεδρίαση, ο υπουργός Άμυνας απάντησε: “Όλα είναι συναρτώμενα“.

Η εμπλοκή στην οποία αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος έχει να κάνει με το αν ο Ζόραν Ζάεφ έχει βρει τους 80 βουλευτές που χρειάζεται για να περάσει τις συνταγματικές αλλαγές. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, πάντως, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός και τους βουλευτές βρήκε και η ψηφοφορία στη Βουλή θα γίνει κανονικά σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης λήψης φωτογραφιών, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος είπε με… νόημα στους φωτορεπόρτερ: “Βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια“. Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Κόκκαλη, είπε “είπαν ότι ήσουν για καφέ” (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ