Ο Βασίλης Καπερνάρος ηγείται της ανεξάρτητης παράταξης "Αθήνα το σπίτι μας".

Ένα ακόμα όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των υποψήφιων Δημάρχων Αθηνών. Πρόκειται για το Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος θα ηγηθεί της δημοτικής παράταξης «Αθήνα το σπίτι μας». Ο κ. Καπερνάρος ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ιδρυτής του Κόμματος Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός (ΡΙΖ.Ε.Σ.) , ενώ συμμετέχει επίσης στην Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση του ευρωβουλευτή Ελευθερίου Συναδινού.

Η παράταξη «Αθήνα το σπίτι μας» κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αποτελούμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κίνηση που βασίζεται στη δογματική αντίληψη μας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι άνθρωποί της, πρέπει να είναι ανεξάρτητοι από κόμματα και μακριά από την χειραγώγηση τους. Διότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να διοικείται από κομματικούς εντολοδόχους. Δεν θέλει πάτρωνες. Δεν έχει ανάγκη από επιφανειακούς και δήθεν ιδεολόγους, οι οποίοι εξυπηρετούν επαγγελματικά κομματικές τους σκοπιμότητες, αδιαφορώντας για τα ουσιαστικά προβλήματα της πόλης. Δεν χρειάζεται καριερίστες της πολιτικής που τη βλέπουν και τη χρησιμοποιούν ως τον τελευταίο σταθμό, πριν τον προορισμό τους, που είναι το Κοινοβούλιο ή το Ευρωκοινοβούλιο.

Η πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη μας, συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, για να υπηρετήσει την θεσμικά ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση στο Δήμο Αθηναίων.

Πραγματικά ανεξάρτητη, για να μπορεί να προστατεύει, χωρίς διαπραγματεύσεις και συμψηφισμούς τα συμφέροντα των δημοτών, ασκώντας τα έννομα δικαιώματα και δυνατότητες της, για να ισχύσει ο Νόμος και η Τάξη. Παντού. Από το κέντρο της μέχρι την τελευταία γειτονιά της.

Γιατί η Αθήνα δεν είναι μόνο η πόλη μας. Η Αθήνα είναι το σπίτι μας.

Και γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη.

Βασίλης Καπερνάρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ