Ειδική ομάδα μηχανικών της SpaceX/Boring Company στέλνει ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στην Ταϊλάνδη προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους που είναι παγιδευμένα στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ εδώ και 13 ημέρες. 

Ειδική ομάδα μηχανικών της SpaceX/Boring Company στέλνει ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στην Ταϊλάνδη προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους που είναι παγιδευμένα στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ εδώ και 13 ημέρες. 

Ο Μασκ σχεδιάζει να συνδράμει στην επιχείρηση με διάφορους εξειδικευμένους τρόπους, να παρέχει δηλαδή την τεχνογνωσία για τη γιγαντιαία επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη εδώ και 4 ημέρες. 

Μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ανέφερε ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ένας φουσκωτός σωλήνας από νάιλον στο σπήλαιο ο οποίος θα δημιουργήσει μια ασφαλή υποθαλάσσια σήραγγα. Ανέφερε επίσης ότι η εταιρεία Boring είναι πολύ καλή στις υπόγειες εκσκαφές. 

«Μιλάμε με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και στέλνουμε ανθρώπους της SpaceX / Boring Company από τις Η.Π.Α. στην Ταϊλάνδη για να προσφέρουμε υποστήριξη από το έδαφος. Μόλις το κλιμάκιο φτάσει στο σημείο και επιβεβαιώσουμε τι ακριβώς θα είναι χρήσιμο να στείλουμε ή να κάνουμε, θα το κάνουμε άμεσα», ανέφερε εκπρόσωπος της The Boring Company.

Πηγή: Skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ