«Νέο πλέγμα ασφάλειας» για το κέντρο της Αθήνας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20 Μαρτίου 2018 | Πολιτική Οικονομία
Στην παρουσίαση του σχεδιασμού για το «νέο πλέγμα ασφαλείας» του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, προχώρησαν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας σε εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην παρουσίαση του σχεδιασμού για το «νέο πλέγμα ασφαλείας» του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, που αφορά τον έλεγχο της παραβατικότητας, στις περιοχές από την Ακρόπολη έως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και αναφέρεται σε ενίσχυση των δυνάμεων αστυνόμευσης, με παράλληλη αύξηση των περιπολιών και των σημείων ελέγχου στο εμπορικό κέντρο της πόλης, προχώρησαν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας σε εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές καταστημάτων στο κέντρο της πόλης και μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για ενίσχυση της αστυνόμευσης, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, υποστράτηγο Χ. Παπαζαφείρη και τους επικεφαλής αξιωματικούς. Στη συνάντηση επισημάνθηκε η ανάγκη αύξησης της αστυνόμευσης.

«Ελπίζουμε να κριθεί στην πράξη, αποτελεσματικός ο νέος σχεδιασμός, ώστε να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Αθήνας», σημειώνει ο σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ