"Ναι" από την Ένωση Κεντρώων για το μειωμένο Φ.Π.Α. στα νησιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
19 Δεκεμβρίου 2016 | Πολιτική Οικονομία
Ωστόσο, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι "αυτό το κρυφτούλι του ΣΥΡΙΖΑ και οι μονομερείς του ενέργειες δυσκολεύουν την αξιολόγηση και δημιουργούν σύννεφα στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη

Η Ένωση Κεντρώων ψηφίζει "ναι" στην τροπολογία για τη διατήρηση μειωμένου ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά κατά τη διάρκεια του 2017. Ωστόσο, θεωρεί ότι η τροπολογία αυτή, όσο και η τροπολογία για το εφάπαξ βοήθημα που πέρασε προ ημερών, έπρεπε να τελούσαν σε γνώση των Ευρωπαίων και σε συνεννόηση μαζί τους. Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι "αυτό το κρυφτούλι του ΣΥΡΙΖΑ και οι μονομερείς του ενέργειες δυσκολεύουν την αξιολόγηση και δημιουργούν σύννεφα στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη.

Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ πρώτα να κόβει συντάξεις και μισθούς και μετά να δίνει βοήθημα, καθώς και η τακτική, πρώτα να ανεβάζει το ΦΠΑ σ΄όλα τα νησιά και μετά να το κατεβάζει για ένα χρόνο για πολύ λίγα από αυτά, είναι ασυνάρτητη, παράλογη και σίγουρα δημιουργεί την εικόνα επιδιωκόμενης απόδρασης του κ. Τσίπρα από την εξουσία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ