Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο θρύλος της Formula 1 μπορεί πλέον να σηκώνεται από το κρεβάτι του - έστω και για λίγες ώρες.

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν πέντε χρόνια από το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή και να τον αφήσει δια βίου "φυτό" ο Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται να ανατρέπει όλα τα προγνωστικά πετυχαίνοντας πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζαν ακατόρθωτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο θρύλος της Formula 1 μπορεί πλέον να σηκώνεται από το κρεβάτι του - έστω και για λίγες ώρες - όπως επίσης να περνάει μικρά διαστήματα χωρίς να είναι διασωληνωμένος και εξαρτημένος από την μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε έως τώρα στη ζωή.

Ο Σουμάχερ, που στις 3 Ιανουαρίου γίνεται 50 ετών, συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη στις 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κάνοντας σκι στις Άλπεις. Έκτοτε - και ενώ για μεγάλο διάστημα δεν ήταν καν βέβαιο αν θα επιζήσει - ζει λαμβάνοντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσοκομειακή φροντίδα στο σπίτι του, με την οικογένειά του να δίνει τις ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του με το "σταγονόμετρο" προς τα έξω. Στο πλευρό του βρίσκονται πάντα η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά.

Πηγή: news247.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ