Κρήτη: Η μικρή Μαρίνα κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
22 Φεβρουαρίου 2019 | Πολιτική Οικονομία
Η 4χρονη Μαρίνα υποβλήθηκε στη Γερμανία σε εγχείριση για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

Tα καλά νέα της ημέρας έρχονται από την Κρήτη. 'Ενα 4χρονο κορίτσι, η Μαρίνα, η οποία είχε εμφανίσει όγκο στον εγκέφαλο, έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της και την κέρδισε. Το κοριτσάκι έκανε την κρίσιμη εγχείριση σε νοσοκομείου του Μονάχου και πλέον είναι υγιές.

Η ιστορία της μικρής Μαρίνας Παχάκη είχε συγκλονίσει την Κρήτη ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που στήριξαν την οικογένειά της συγκεντρώνοντας 50.000 ευρώ για το ταξίδι της στη Γερμανία. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της neakriti.gr παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό η οικογένεια είχε απευθυνθεί στον ΕΟΠΥΥ και κατέθετε έγγραφα για να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης, τα οποία ήταν 62.000 ευρώ, η απάντηση αρχικά ήταν αρνητική.

Τελικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης έλαβε τη διαβεβαίωση από το υπουργείο Υγείας ότι ο ΕΟΠΥΥ θα καλύψει τα έξοδα, ενώ παρέμβαση για το θέμα είχε κάνει στο υπουργείο Υγείας ο δήμαρχος Αρχανών κ. Κοκοσάλης.

Θέση είχε πάρει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Αντώνης Πολάκης ο οποίος είχε πάρει τη διαβεβαίωση για την έγκριση από τον ΕΟΠΥΥ, η οποία όμως ήρθε όμως μετά από ατέλειωτη ταλαιπωρία της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ