Καταγγελίες Σπίρτζη για συμφέροντα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
16 Μαρτίου 2017 | Πολιτική Οικονομία
Καταγγελίες για τις καταστροφές που γίνονται στα μηχανήματα ηλεκτρονικών εισιτηρίων έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης στη Βουλή λέγοντας ότι αυτοί οι βανδαλισμοί δεν οφείλονται σε ομάδες πολιτικές ούτε σε χουλιγκανισμό γηπέδων

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε καταγγελίες στη Βουλή για τις καταστροφές που γίνονται στα μηχανήματα ηλεκτρονικών εισιτηρίων λέγοντας ότι αυτοί οι βανδαλισμοί δεν οφείλονται σε ομάδες πολιτικές ούτε σε χουλιγκανισμό γηπέδων.

Ο υπουργός Μεταφορών είπε πως οι επιθέσεις συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων και άρχισαν όταν η κυβέρνηση αποφάσισε τη φύλαξη των χωρών όχι από ιδιωτικές εταιρείες αλλά από την αστυνομία.

Επίσης ο κ. Σπίρτζης μίλησε και για κυκλώματα που φτιάχνουν πλαστά εισιτήρια και πλήττονται από την εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Αίσθηση όμως προκάλεσαν και οι αναφορές Σπίρτζη ότι υπάρχουν λεωφορεία που δεν έχουν παραληφθεί επισήμως από το ελληνικό δημόσιο εδώ και χρόνια.

«Βρήκαμε ένα πολύ τρομερό φαινόμενο. 'Εγινε πολύ μεγάλη προμήθεια λεωφορείων πριν από πολλά χρόνια. Τα χρησιμοποιούμε τα λεωφορεία αυτά αλλά δεν έχουν παραληφθεί. Πάνω από 10 χρόνια πολλές εκατοντάδες λεωφορεία κυκλοφορούν και δεν έχουν παραληφθεί υπάρχει κενό 7-8 εκατ. ευρώ όσον αφορά τα ανταλλακτικά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ