Υπήρξε συνεργασία τεσσάρων ετών σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπήρξε συνεργασία τεσσάρων ετών σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν μου επιτρέπεται να μην θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό και εξήγησα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία», δήλωσε αναφέρομενος στο Μακεδονικό.

Δεν ξεκαθάρισε τη στάση του σε ότι αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης δηλώνοντας ότι θα τα εξηγήσει όλα στην συνέντευξη τύπου που ακολουθεί.

Αναλυτικότερα δήλωσε:

Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αναλυτική συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία τεσσάρων χρόνων σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε μαζί και καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη.

Στο θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο υπήρξαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπεται να μην θυσιάσω την καρέκλα μου. θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις σε λίγο.

Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για την συνεργασία και εξήγησα ότι για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούμε από την κυβέρνηση».

Σε ερώτηση για το εάν αίρεται η εμπιστοσύνη δήλωσε ότι «θα σας εξηγήσω στην συνέντευξη τύπου τα πάντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ