Η αποχώρηση Καμμένου από το υπ. Άμυνας- Η τελετή, τα μιράζ και το ... τάμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 Ιανουαρίου 2019 | Πολιτική Οικονομία
Μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής, η οποία έγινε σε κλίμα συγκίνησης

Μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής, η οποία έγινε σε κλίμα συγκίνησης. Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο της τελετής πέταξαν μιράζ στον Αττικό ουρανό, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε "τάξει" τον κ. Αποστολάκη στον Ταξιάρχη όταν είχε αρρωστήσει. Παρών και ένας διάσημος σεφ. Ο γιος του νέου υπουργού Άμυνας, Γιάννης Αποστολάκης.

Η φιέστα, ξεκίνησε με την επιθεώρηση του αγήματος από τον απερχόμενο και το νυν υπουργό. Την ώρα που γινόταν αυτό, μιράζ πέταξαν στον ουρανό με τους Αθηναίους να παρακολουθούν έκπληκτοι και κάποιους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ο νέος υπουργός Άμυνας αισθανόταν άβολα στο κοστούμι αφού μετά από τόσα χρόνια φόρεσε πολιτικά για το νέο του ρόλο. Στην τελετή ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα, που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης είπε: Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας οτι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν.

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι είχε ταμένο τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Του έδωσε μια φωτογραφία του Πανορμίτη και έναν φάκελο. Τότε ο κ. Αποστολάκης με βουρκωμένα είπε: «Όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας ο υπουργός μου είπε: “Όταν θα γίνεις καλά θα πάμε στον Ταξιάρχη που σε έχω τάξει”.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ