Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019, στα πρόσφατα ανακαινισμένα Χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, προσκαλώντας τους λάτρεις του χιονιού και του σκι, να απολαύσουν μια διήμερη εμπειρία στο χιόνι. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μαθήματα σκι, δωρεάν εξοπλισμό, διαγωνισμούς, ελκυθοδρομίες, πάρτι, πολλές εκπλήξεις και πολλή διασκέδαση.

Η πιο χιονισμένη ημέρα όλης της χρονιάς, είναι αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα χιονιού, περιλαμβάνει μαθήματα σκι, δωρεάν εξοπλισμό, διαγωνισμούς, ελκυθοδρομίες, πάρτι, πολλές εκπλήξεις και πολλή διασκέδαση.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019, στα πρόσφατα ανακαινισμένα Χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, προσκαλώντας τους λάτρεις του χιονιού και του σκι, να απολαύσουν μια διήμερη εμπειρία στο χιόνι, σε ένα από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδας, και στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας.

Με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι», η διεθνής καμπάνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονιού FIS (Federation International de Ski), υπόσχεται και φέτος να χαρίσει χαρά και διασκέδαση σε παιδιά και στις οικογένειές τους. 

Τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού, θα υποδεχτούν τα παιδιά έως 15 ετών για να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις με μόνο 2€ Κάρτα Χρήσης Αναβατήρων, ενώ η Σχολή Σκι Πάππος – Μπαλντούμης παρέχει έκπτωση στα μαθήματα σκι και snowboard, καθώς και δωρεάν ενοικίαση εξοπλισμού για τους συμμετέχοντες.

Φέτος, η νέα χρονιά έφερε μαζί της πολύ κρύο, και πολύ χιόνι, προσφέροντας έτσι μία μοναδική ευκαιρία στους λάτρες του σκι να επισκεφτούν το βουνό, να απολαύσουν τη μαγεία του χιονιού και να διασκεδάσουν μέσα από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (20 Ιανουαρίου 2019) γιορτάζεται ταυτόχρονα σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, με 469 εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται με πρωταγωνιστή το χιόνι. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ