Γεροβασίλη: Η ΝΔ θα επιμείνει να υπερασπίζεται την αδιαφάνεια στα ΜΜΕ;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20 Ιανουαρίου 2016 | Πολιτική Οικονομία
Ανέφερε ότι η πρώτη πολιτική πράξη του Κυρ. Μητσοτάκη ήταν να μπλοκάρει το διαγωνισμό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπεραμύνεται του παλιού και του διεφθαρμένου, σχετικά με τη στάση που τήρησε η ΝΔ στο ζήτημα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

«Η Νέα Δημοκρατία αρνείται τη συναινετική συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Και με το νέο του πρόσωπο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπεραμύνεται του παλιού και του διεφθαρμένου» είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως «η πρώτη πολιτική πράξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να προσπαθήσει με θεσμικά τερτίπια να μπλοκάρει το διαγωνισμό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων».

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να γίνει διαγωνισμός για τις συχνότητες; Θα επιμείνει να υπερασπίζεται την αδιαφάνεια στα ΜΜΕ; Θα συνταχθεί με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας που επιθυμούν τη διαφάνεια ή θα συνεχίσει να συστρατεύεται με όσους έχουν συμφέρον να συντηρείται αυτό το αδιαφανές ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;» διερωτάται η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ