Γ. Κουμουτσάκος: Ζήτημα τιμής για τη Δημοκρατία η άμεση σύλληψη των δραστών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
06 Νοεμβρίου 2015 | Πολιτική Οικονομία
Τονίζει ότι η Χρυσή Αυγή γρονθοκοπά την ελευθερία για να σκοτώσει τη Δημοκρατία.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε «ζήτημα τιμής για τη Δημοκρατία» την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής βίαιης επίθεσης που δέχθηκε ο ίδιος μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ποντιακών σωματείων για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλου.

Αμέσως μετά την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία Αθηνών και την επίσκεψή του στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή ότι είναι πίσω από την άνανδρη και φασιστική, όπως την χαρακτήρισε, επίθεση και κάλεσε την κυβέρνηση να αντιδράσει άμεσα.

Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε: «Όπως θα απαιτούσε κάθε πολίτης αυτής της χώρας, ζήτησα τον εντοπισμό και την άμεση σύλληψη των γνωστών- στο πανελλήνιο δραστών της χθεσινής άνανδρης φασιστικής επίθεσης καθώς και των εμπνευστών και παρακινητών της. Των πολιτικών-πνευματικών τους γονέων. Η Χρυσή Αυγή και εκείνοι που την εκπροσωπούν, εκφράζουν τον σκοταδισμό, τη βία, τον τραμπουκισμό».

Επίσης, πρόσθεσε: «Γρονθοκοπούν την ελευθερία για να σκοτώσουν τη Δημοκρατία. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε όλοι εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και τα δημοκρατικά κόμματα που τους εκπροσωπούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ