Εστία Νέας Σμύρνης: Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο πρόγραμμα του Οκτωβρίου - Κεντρική Εικόνα

Εστία Νέας Σμύρνης: Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο πρόγραμμα του Οκτωβρίου

05 Οκτωβρίου 2018 | Πολιτική Οικονομία
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"Πλούσιο" σε εκδηλώσεις είναι το πρόγραμμα της Εστίας Νέας Σμύρνης για τον Οκτώβριο

"Πλούσιο" σε εκδηλώσεις είναι το πρόγραμμα της Εστίας Νέας Σμύρνης για τον Οκτώβριο. Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 11:00 η Εστία Νέας Σμύρνης, φιλοξενεί τον Σύλλογο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ για την πραγματοποίηση της ημερίδας με θέμα "Παιδιά με ειδικές ανάγκες - ΑΜΕΑ".

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά, με την κα Μαρία Κοσμά, διεθνούς φήμης Δραματική Υψίφωνο, αφιερωμένη στο Εθνικό Ωδείο, τιμώντας τον ιδρυτή του Μανώλη Καλομοίρη και τους συνεχιστές του.
 
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 η Εστία Νέας Σμύρνης διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Τρίπολη, που περιλαμβάνει επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τριπόλεως, καθώς και στην Ένωση Μικρασιατών Τριπόλεως. Η αναχώρηση είναι στις 08.00 π.μ., από την Εστία Νέας Σμύρνης.

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 18:30, η ΚΑ-ΠΑ-ΡΗ, ποιήτρια, λαογράφος, εκπαιδευτικός και ζωγράφος, κα Αικατερίνη Ρήγα, καταξιωμένη δημιουργός και για 60 χρόνια γνωστή στη Νέα Σμύρνη, μέλος της Εστίας επί 50 χρόνια και Πρόεδρος του Σωματείου "Ίωνες Νέας Σμύρνης", θα παρουσιάσει το 60ο βιβλίο ποίησης με τίτλο: "Απλά και καθημερινά". Περιέχει 146 ποιήματα, κατανοητά και με λεπτό χιούμορ.
 
Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις 10:30 θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Στο βασίλειο των Θεών και των Γιγάντων. Ο βωμός της Περγάμου», ενώ το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Hotel Noir» σε σκηνοθεσία και διασκευή του Στέλιου Καλαθά. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Στις 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 η Εστία Νέας Σμύρνης διοργανώνει επετειακή εκδήλωση για το Έπος του ’40. Θα μιλήσει ο Πρωτοπρεσβύτερος και Καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Μεταλληνός με θέμα: «Το ΟΧΙ του Κλήρου». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Χορωδία της ΕΣΤΙΑΣ, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Σταύρου Πιοτόπουλου. Τέλος, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 09:00 η Εστία Νέας Σμύρνης θα φιλοξενήσει το 8ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης, για την πραγματοποίηση της μαθητικής σχολικής επετειακής εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ