Επιλέξαμε για εσάς και τον αγαπημένο σας τα πιο ρομαντικά σποτ της Αθήνας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Επιλέξαμε για εσάς και τον αγαπημένο σας τα πιο ρομαντικά σποτ της Αθήνας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Δείτε τις προτάσεις μας:

 

Διόνυσος-Zonar’s

Με θέα το μοναδικό φυσικό πλεονέκτημα του Παρθενώνα, με τις αυθεντικές γεύσεις της Μεσογείου να δεσπόζουν και με μια άκρως ρομαντική διάθεση, το εστιατόριο Διόνυσος Zonar’s αποτελεί και φέτος μια από τις αγαπημένες επιλογές για την ημέρα των Ερωτευμένων. Ένα μοναδικό μενού με γεύσεις που απογειώνουν όλες τις αισθήσεις, premium spirits που σας ταξιδεύουν και ένα μικρό δώρο από τον pastry chef του Διονύσου προς τους ερωτευμένους είναι αρκετοί λόγοι για να απολαύσει κανείς την απόλυτη ρομαντική εμπειρία.

Ροβέρτου Γκάλλι 43, Αθήνα 117 42 / 210 923 3182

https://www.dionysoszonars.gr/en/valentines-day/

 

 

Riviera Coast

Ένας  χώρος «κόσμημα» της Αθηναικής Ριβιέρας, με εξωτικό χαρακτήρα και γαστρονομικές επιλογές που εντυπωσιάζουν. Το Riviera Coast, με θέα το απέραντο γαλάζιο προσφέρει για την ημέρα των Ερωτευμένων μια άρτια fine dining εμπειρία σε ένα ρομαντικό σκηνικό που όμοιό του δεν υπάρχει.

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα 166 73/ 21 0899 2453

https://rivieracoast.gr/

 

 

Εν Πλω

Ένας χώρος με διαχρονική αξία, συνώνυμος της φινέτσας και του εκλεπτισμένου γούστου. Γεύσεις που σε ταξιδεύουν στην Μεσόγειο και διατηρούν την «αυθεντικότητά» τους. Το Εν Πλω δημιουργεί και φέτος ένα ξεχωριστό μενού για την Ημέρα των Ερωτευμένων, και δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε κατάστρωμα πλοίου, αποτελεί τον ιδανικό ρομαντικό προορισμό που σε ταξιδεύει!

Λεωφ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη 166 73/ 21 0967 1770

https://en-plo.gr/

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ