Έκκληση ΥΠΕΝ προς καταναλωτές: "Μην ξοδεύετε άσκοπα ηλεκτρικό ρεύμα"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Ιανουαρίου 2017 | Πολιτική Οικονομία
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης συγκάλεσε σήμερα στο ΥΠΕΝ σύσκεψη για τον συντονισμό της αδιάλειπτης τροφοδοσίας των καταναλωτών με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, λόγω της αιχμής των καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης συγκάλεσε σήμερα στο ΥΠΕΝ σύσκεψη για τον συντονισμό της αδιάλειπτης τροφοδοσίας των καταναλωτών με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, λόγω της αιχμής των καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες. Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, αρμόδιοι για τη διαχείριση του ομαλού εφοδιασμού του ηλεκτρικού συστήματος.

Μετά τη σύσκεψη, το ΥΠΕΝ καλεί τους καταναλωτές να αποφεύγουν κάθε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας τις ώρες αιχμής σήμερα, από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα. Το ΥΠΕΝ τονίζει ότι η σύσταση για τη μειωμένη κατανάλωση γίνεται μόνον για προληπτικούς λόγους.

Όλοι οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς συνεχίζουν τις σύντονες ενέργειες για να μη διαταραχθεί ο ενεργειακός εφοδιασμός της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ